Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871702 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ekim 2015, 22:15:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bunun çözümü basit Locaları pahalandırıp, koltukları ucuzlatacaksın
Zenginden alıp fakire vereceksin yani Robin Hood hesabı  :D

Şimdi ben diyecektim  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Bunun çözümü basit Locaları pahalandırıp, koltukları ucuzlatacaksın
Zenginden alıp fakire vereceksin yani Robin Hood hesabı  :D

Topraktan bitmeyen kombineler, 900 tl ye uc yil bedava mac izleme. Robin Hood un bile aklina gelmemistir.  :biggrinking:

Çevrimdışı Tarık

Beşiktaş taraftar profili =

-devamli olumsuz konusur uzerinde 3 sezon oncesinin formasi ile maca gelir.
-900 tl olan 2 sezonluk kombineden almaz ama localar ucuza satilmis der.
-1 sezonda klubu icin 50 tl harcama yapar 50 m € luk transfer bekler.
-maç secer,sicak hava olursa maca gider,olimpiyat uzak der gitmez.
-stad cevresinde seyyar 10 tl lik atkiyi alir,sonra baskani elestirir.
Kisaca hic bisey vermeden,cok sey ister.
Bunun adi da taraftarlik olur.
(Bu sözlerimi gercekten taraftar olanlar uzerine alinmasin lutfen)

Çevrimdışı can1903

Her kelimesine imzamı atarım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ers_an

Doğru söze ne denir. +1

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Deniz

Çatı kalktıktan sonra üzerinde epey eklemeler olacak.Kalkış işlemi bitince belki birkaç vinç daha gelebilir diye tahmin ediyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmet türker

Topraktan bitmeyen kombineler, 900 tl ye uc yil bedava mac izleme. Robin Hood un bile aklina gelmemistir.  :biggrinking:
hocam sana saygım sonsuz bilirsin, ama kimse başkana kombineleri şimdi sat demedi .keşke geçen sene bitecek dediği gibi bitseydi de  biz de yeni kombineleri alsaydık , o zaman işin gereği bu idi . artık kulupler den iş adamlarını atmalıyız . klüplerin gelirleri 200 m dolarları geçti . hangi iş adamının fabrikası yılda 200 m dolar gelire sahip . futbolu artık, futbolu sahada ve sahanın kenarında olanlar yönetmeli bu iş artık iş adamlarını aştı . saygılar @ZEKI  hocam....

Çevrimdışı Sedat_BJK

hocam sana saygım sonsuz bilirsin, ama kimse başkana kombineleri şimdi sat demedi .keşke geçen sene bitecek dediği gibi bitseydi de  biz de yeni kombineleri alsaydık , o zaman işin gereği bu idi . artık kulupler den iş adamlarını atmalıyız . klüplerin gelirleri 200 m dolarları geçti . hangi iş adamının fabrikası yılda 200 m dolar gelire sahip . futbolu artık, futbolu sahada ve sahanın kenarında olanlar yönetmeli bu iş artık iş adamlarını aştı . saygılar @ZEKI  hocam....
Futbolun en tepesindeki futbolun icinden gelmis platininin de durumu ortada. Kim gelirse gelsin hesap verilebilirlik olmali, denetim mekanizmalari en az icra mekanizmasi kadar guclu kilinmali. Yoksa kim gelirse gelsin farkeden birsey olmaz ki.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

Daha önce çatının paylaşılan animasyonunda sadece iç halkası kaldırılıyordu.Halat ve üzerindeki aparatlar.Yani plan bu şekildeydi.Sonradan bu fikir neden değişti acaba?
Yerde takmak daha hızlı diye mi yoksa bu aparatların havada takılması mümkün değil diye mi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

:alala: :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

Futbolun en tepesindeki futbolun icinden gelmis platininin de durumu ortada. Kim gelirse gelsin hesap verilebilirlik olmali, denetim mekanizmalari en az icra mekanizmasi kadar guclu kilinmali. Yoksa kim gelirse gelsin farkeden birsey olmaz ki.
bir istisnayı alıp insanların önüne koymak kolaycılıktır ,tabi ki en önemli olan sistemin mükemmel olmasıdır . ben, bayern münih örneğini ele alırım,şu anda neredeyse dünyanın en büyük kulübü haline gelmekte .  kötüden örnek olamaz. platininin olayı daha ispatlanmadı ,insanlar suçu ispatlanana kadar masumdur . dediğim gibi ben beyern i örnek alırım, çünkü örnek her zaman iyisi olmalıdır . tabi ki biz garip bir toplum olduk, her şeye tam aksi istikametten bakıyoruz  ...

Çevrimiçi Necmi

Çatı kalktıktan sonra üzerinde epey eklemeler olacak.Kalkış işlemi bitince belki birkaç vinç daha gelebilir diye tahmin ediyorum..
sanmıyorum @Deniz saha o kadar çok vincin çalışması için müsait olmaz artık ulaşabilmesi için paletli vinç gerekiyor
hemde sürekli haraket halinde olacaklar çok iş var evet ama iki vinç en fazla birbuçuk ayda bitirir. Benim merak ettiğim
biten kısımlardan membran montajı başlarmı aslında yapılabilir gibi geliyor bana

Çevrimdışı Deniz

sanmıyorum @Deniz saha o kadar çok vincin çalışması için müsait olmaz artık ulaşabilmesi için paletli vinç gerekiyor
hemde sürekli haraket halinde olacaklar çok iş var evet ama iki vinç en fazla birbuçuk ayda bitirir. Benim merak ettiğim
biten kısımlardan membran montajı başlarmı aslında yapılabilir gibi geliyor bana
Yeni açık tarafına 1 vinç daha gelebilir @Necmi abi.Çatı artık havada olacağı için dışardan müdahaleye açık olacak bu şekilde biraz daha hızlı eklemeler yapılabilir..

Çevrimiçi Necmi

Daha önce çatının paylaşılan animasyonunda sadece iç halkası kaldırılıyordu.Halat ve üzerindeki aparatlar.Yani plan bu şekildeydi.Sonradan bu fikir neden değişti acaba?
Yerde takmak daha hızlı diye mi yoksa bu aparatların havada takılması mümkün değil diye mi ?
bence dikmelere denge sağlamak için önlü arkalı ağırlık verildi bu şekilde yatma imkansız hale geldi @Deniz
ama benim merak ettiğimde arka çember ayakları bağlanmadan nasıl havada duracak şimdi iskele destekli duruyor
iskelelerden kurtulduğunda aşağı doğru eğilecek ve buda bağlantı vidalarına ciddi yük bindirecek videlar bunu taşıyacakmı
taşısa bile hiçmi hasar almayacak illaki hesapları yapılmıştır. Ama genede insanda soru işareti bırakıyor.

Çevrimdışı Deniz

bence dikmelere denge sağlamak için önlü arkalı ağırlık verildi bu şekilde yatma imkansız hale geldi @Deniz
ama benim merak ettiğimde arka çember ayakları bağlanmadan nasıl havada duracak şimdi iskele destekli duruyor
iskelelerden kurtulduğunda aşağı doğru eğilecek ve buda bağlantı vidalarına ciddi yük bindirecek videlar bunu taşıyacakmı
taşısa bile hiçmi hasar almayacak illaki hesapları yapılmıştır. Ama genede insanda soru işareti bırakıyor.
Aynı mevzuyu ben de merak ediyorum @Necmi abi.
Acaba vinçler ile desteklenecek mi diyorum ama pek mantıklı gelmiyor.Her haldırmada iskele de yükseltilmeyecek gibi duruyor.
Bağlantı noktalarına çok ciddi kuvvet binecek dediğin gibi hesabı mutlaka yapılmıştır ama içten içe endişe olmuyor değil.

Çevrimiçi Necmi

Yeni açık tarafına 1 vinç daha gelebilir @Necmi abi.Çatı artık havada olacağı için dışardan müdahaleye açık olacak bu şekilde biraz daha hızlı eklemeler yapılabilir..
yazarken evet dışarıyıda düşündüm ama bence çift vinç karşılıklı eşit ağırlık
bindirerek yapacak gibi bir tarafa yük bindirerek yapmak ters moment oluşturur gibi geliyor bana
bu tip işler genelde karşılıklı yapılır

Çevrimiçi Necmi

işin ilginci biz bile bu kadar panikle beklerken ben şu anda firma sahiplerini düşünemiyorum
halatlar yerine monte edilene kadar uyuyamazlar herhalde

Çevrimdışı Deniz

yazarken evet dışarıyıda düşündüm ama bence çift vinç karşılıklı eşit ağırlık
bindirerek yapacak gibi bir tarafa yük bindirerek yapmak ters moment oluşturur gibi geliyor bana
bu tip işler genelde karşılıklı yapılır
Bİz arazi darlığından nerelerden beton pompaları uzatmış ,nerelerden kazık makinesi,kamyon geçirmiş adamlarız abi bunu da bir şekilde yaparız gibi geliyor :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

bir istisnayı alıp insanların önüne koymak kolaycılıktır ,tabi ki en önemli olan sistemin mükemmel olmasıdır . ben, bayern münih örneğini ele alırım,şu anda neredeyse dünyanın en büyük kulübü haline gelmekte .  kötüden örnek olamaz. platininin olayı daha ispatlanmadı ,insanlar suçu ispatlanana kadar masumdur . dediğim gibi ben beyern i örnek alırım, çünkü örnek her zaman iyisi olmalıdır . tabi ki biz garip bir toplum olduk, her şeye tam aksi istikametten bakıyoruz  ...
Yanlis anladiniz. Tabiki futbolu futbolun icinden gelen insanlar yonetsin. Hatta her bransi o bransdan gelen insanlar yonetsin.  Ancak denetleyen kurumlari on plana cikarmadigimiz surece degisen birsey olmaz onu soylemeye calisiyorum.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TALAT

abi walla bu buyuklukteki bir sirketin idari yonetimini futboldan cikmis genellikle de yonetim bilgisi olmayan insanlara devretmektense is adamlari yonetsin daha iyi.
benim fikrime gore yonetim secimle goreve geldigi surece is adamlarina mahkumuz. olmaz ama bence olmasi gereken yurtdisi cok buyuk banka yonetim sekilleri. yonetim kurulu sadece hesap sorucu pozisyonda olmali sirketi idari yoneden bir ceo gibi proesyonel yonetmeli. bu profesyonelin altinda futboldan anlayan ve tamamen ceoya bagli bir takim olmali. bu takim ve ceo performans primleri ile tesvik edilmeli. bu 3 katman da sadece kendi isini yapmali ve bir ust kademeye sadece rapor vermeli.
artik yonetim kurulunu, icra kurulunu ve sportif kurulunu tamamen birbirinden ayirmaliyiz. su anki gibi 3u de ayni kisilerde olmamali. bankalar ve amerikan spor klupleri hemen hemen bu tarzda yonetiliyor. bence dogru olan bu. tabi utopik olmakla birlikte secimle gelecek her kurul hylimizdeki yonetimi yapamaz
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@bjk_mabet  abi gelse de biraz bilgilendirse bizi şu çatı işleriyle alakalı.. :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi murat

günaydın arkadaşlar.15 gün önce kaldırma işlemi için aldığım tarih bugündü.pazartesi kalkmaya başlasın  artık.

Çevrimdışı Mustij1903

günaydın arkadaşlar.15 gün önce kaldırma işlemi için aldığım tarih bugündü.pazartesi kalkmaya başlasın  artık.
Murat şimdi hemem ilettim dilekler iniz başlıyor arkadaşlar kaldırmaya

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

Çevrimdışı Efe

son 2 gün bakalim pazartesi kalkacak mi kontroller biter inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

son 2 gün bakalim pazartesi kalkacak mi kontroller biter inşallah

pazarteside kalkmassa ayıp artık.7'si dendi 2-3 gün dedik de böyle böyle bu ayıda boşu boşuna bitircekler.Ayın ortasına geldik.