Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871989 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı heart

Sabah erken saatlerde başlaması muhtemel ama hava şartları vb. aksilikler olmaz umarım.

Video kayıt edilecek değil mi ?
Daha sonra da izleyebileceğiz ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Altuğ

Video kayıt edilecek değil mi ?
Daha sonra da izleyebileceğiz ?

Kayıt yapılacak kaçıranlar daha sonra izleyebilecekler  :ok:

Bir çok arkadaşımız işinde veya okulunda olacağı için bu tarihi anı kaçırmak istemez sonuçta kimse  :)

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Sabah erken saatlerde başlaması muhtemel ama hava şartları vb. aksilikler olmaz umarım.

Hadi bakalım, kazasız belasız inşallah :)

Çevrimdışı onurturan

Kayıt yapılacak kaçıranlar daha sonra izleyebilecekler  :ok:

Bir çok arkadaşımız işinde veya okulunda olacağı için bu tarihi anı kaçırmak istemez sonuçta kimse  :)
kralsınız.. bu sabah doğan güneş Güneşli günlerimizin en anlamlilarindan.. tarihi bir gün olacak.. Kazasiz belasiz inşalllah..

Çevrimdışı beşiktaşk

pazarertesi Beşiktaş'ta işe başlıyorum yarında evrak teslimi için gidiyorum bundan sonra her Allah'ın günü Beşiktaş'tayım zamanım olduğu kadar fotoğraf atmaya çalışırım yarında canlı gidip izlicem o kadar ses çıkartıyormu sj'ler bakalım :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

pazarertesi Beşiktaş'ta işe başlıyorum yarında evrak teslimi için gidiyorum bundan sonra her Allah'ın günü Beşiktaş'tayım zamanım olduğu kadar fotoğraf atmaya çalışırım yarında canlı gidip izlicem o kadar ses çıkartıyormu sj'ler bakalım :)

Hayırlı olsun :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hakan Bilgin

vay be  wow da başlayıp dh de devam eden ve en son burası uzun bir süre  ilk günden bu yana takip ediyoruz bende de herkes gibi çatının heyecanı var çok sevinçliyim . bu stadla ilgili ilk sevincimi hatırlıyorumda sanırım wow da idik. mabed öğleden sonra bir süprizim var demişti herkes beklemişti ve tabi necmi abi tahmin etmişti:)) fore kazık makinesi son kazıgı çakmış ve kazık işi bitmişti o günden sonra stad la ilgili çok şeye heyecanlandım çok şeye sevindim ama bu çatının heyecanı hepsinden başkaymış:) :ishock: :ishock: :ishock:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar beklentiniz var ama başarılı olamazsak suçlamayın canlı yayını test
etmedik bir çok nedenden yapamaya biliriz umalım aksilik olmasın ama olursa emin olun
her şeyi denemiş olduğumuzdan şüpheniz olmasın mobil bağlantıyla bunu yapabilmek gerçekten sıkıntılı
bir durum yapabilirsek yayın 30 saniye kadar gecikmeli geliyor ama takılma falan olmadı temiz net görüntü aldık umarım her şey yolunda gider
bu anı kaçırmayız

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

etmedik bir çok nedenden yapamaya biliriz umalım aksilik olmasın ama olursa emin olun
her şeyi denemiş olduğumuzdan şüpheniz olmasın mobil bağlantıyla bunu yapabilmek gerçekten sıkıntılı
bir durum yapabilirsek yayın 30 saniye kadar gecikmeli geliyor ama takılma falan olmadı temiz net görüntü aldık umarım her şey yolunda gider
bu anı kaçırmayız

Abi bence; O anların kaliteli bir videosunun olması 40 tane canlı yayına bedeldir. Canlı yayında kesilmeler, takılmalar vs. olabilir çünkü.

Geç olsun güç olsun ama güzel izleyelim. Bu benim şahsi fikrim :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Orhan

bu anı kaçırmayız
Abi ne suçlaması canınız sağolsun.Elinizden gelenin en iyisini yaptınız.Koca satırlarla insanları doğru sekilde bilgilendirdiniz,aynı sorulara sıkılmadan cevap verdiniz.Böyle güzel seviyeli bir arkadaslık ve bilgi ortamı kurdugunuz için bütün forum ailesine tesekkür ederim.

Çevrimiçi Necmi

Abi bence; O anların kaliteli bir videosunun olması 40 tane canlı yayına bedeldir. Canlı yayında kesilmeler, takılmalar vs. olabilir çünkü.

Geç olsun güç olsun ama güzel izleyelim. Bu benim şahsi fikrim :)
zaten yayın kaydı yapılır kulüp tarafından bizimkisi anı yaşayabilmek iyi kötü farketmez
yeterki şahit olabilelim bakalım yarın kalkacakmı tutar bir aksilik ertelenir bellimi olur kaldırılır biz
yayını başaramayabiliriz bakalım deneyeceğiz zaten başarılı olabilirsek ondan sonra sık sık yaparız :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

zaten yayın kaydı yapılır kulüp tarafından bizimkisi anı yaşayabilmek iyi kötü farketmez
yeterki şahit olabilelim bakalım yarın kalkacakmı tutar bir aksilik ertelenir bellimi olur kaldırılır biz
yayını başaramayabiliriz bakalım deneyeceğiz zaten başarılı olabilirsek ondan sonra sık sık yaparız :D

Oh oh İnşaAllah :D

Çevrimdışı Ali Aba

günaydın millet çatının kalkmasını dört gözle bekliyorum işte olacam bugün ama fırsat buldukça bakacam tabi canlı yayın açık olursa

Çevrimdışı drmmm

:busted_cop: :busted_cop:veeee beklenen an gelmek üzere  :busted_cop:  :busted_cop:

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı onurturan

Heyecan bastı çocuklara ders anlatamıyorum.. Şu çatı kalksin da telafi edicez inşallah..

Çevrimdışı mehmetthedum

Günaydın beşiktaşlılar. Bugün hakikaten aydın.

Kalksın artık çatı.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Günaydın canlı yayın saatlerimiz belli mi? İşten kaçıp eve gidip izleyeceğim :D
Ne mala ne cana zarar gelmesin, kaza olmasın çatının kalkışını görelim  :photo: :halay: :steamed:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bugün kalkıyor mu sonunda beşiktaşlılar için summer is coming :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ebabil

beşiktaş inönü stadından hepinize günaydın sayın seyirciler,
hava, çatı kaldırmaya son derece müsait
emekçiler sahada yerlerini aldı
hakem saatine baktı, yardımcılarına baktı, ilk düdüğü bekliyoruz
başarılar beşiktaşım

Çevrimdışı enemy1903

Çevrimdışı klassblok

Günaydın arkadaşlar.
Burada bilgi veren tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim. Ankara'da olmama rağmen İstanbul'da stattaymışım gibi hissettiriyorsunuz. Formun ilk açıldığı günden beri takip ediyorum. Fazla yazmayı sevmediğim için online olmuyorum.
İnşallah kazasız belasız stadı bitirmeyi nasip etsin.

Çevrimdışı idilahmet

bu anı kaçırmayız

herkese günaydın, Necmi abi birşey soracağım. daha önce söylendiyse özür diliyorum, inşallah olursa canlı yayın linki bu sayfadan mı yayınlanır?

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Mustij1903

bugün kalkıyor mu sonunda beşiktaşlılar için summer is coming :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc
Üstat bugün kalkıyor çatı bitince de üstüne 4. Havalimanı yapılmaya başlanacak

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.