Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5872036 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Ahh ahh yarin veda ediyorum halatlatlarima  :bawling: :icool:
kerem yarın sevgilin olan halatların havaya kalkacak gibi görünüyor kedi yolları takılınca yukarı çıkıp bakarsın artık :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Yalnız @Necmi abi, orada göründüğünün aksine çizgiler düz. Göz yanılması sadece görünen eğiklik. Şunun gibi mesela:

ama resimde eğik değilki burgu yapıyor o resim photo shopda yapma bir resim
uygulama imkanı olsa uefa uygulardı zaten en azından şl için yapardı bunu diye düşünüyorum @denilanz

Çevrimdışı high speed dirt

Türkiyenin en yüksek şelalesi ünvanını almışlar , fotoğraf siteleri masaüstü yapmak için  bu fotonun yüksek çözünürlüklü olanını arıyorlarmış  :D

Bursa'nın statı da bizim çatının aynısı. Bizimki de böyle olmaz umarım. Çatı drenajı nasıl olacak bilgisi olan var mı?

Çevrimdışı Tolga

Umarım bir aksilik çıkmazda yarın çatıyı yavaş yavaş kaldırmaya başlarız. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Bursa'nın statı da bizim çatının aynısı. Bizimki de böyle olmaz umarım. Çatı drenajı nasıl olacak bilgisi olan var mı?
ne güzel işte bedava su gösterisi yapıyorlar :D

Çevrimdışı Efe

aynısı değil tam tersi o içeri eğimli ve tamamı halat ön bölümün bizim ise ön bölüm halat üzerine çelik çatı ve arkaya eğimli böyle bir görüntünün olması fizik kurallarına aykırı bizde tasarım harikası bi çatımız var artık yarın kalkmaya başlasın sağsalim yerine otursun şuan için başka bi sıkıntımız kalmıyor :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

onlar fabrikasyon üretim burda bağlanmadı o şekilde üretildi @Yusuf Tekeli

Biliyorum da abi merak ettim. Yekpare bişey değil sonuçta o ucundaki kelepçeler sonradan tutturuldu.

Ama nasıl? :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

çatı kaldırılırken kurban keselim

kazasız belasız kalkmış olsun inşallah

Çevrimdışı serti67

capraz halatların gorevı nedır cahıllıgıme verın yada solendıse kacırdımmm
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Efe

Umarım bir aksilik çıkmazda yarın çatıyı yavaş yavaş kaldırmaya başlarız. :)
kalkar kalkar yarın gün sonunda tüm mickey mouselar ve halatlar havada asılı halde durur tabi kaldırış bi kaç gün sürecek her geçen saat yükselmeye devam edecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

@keremfrat1 kardeşim sen neden halatlarla vedalasıyosun bıyere gıtmıyolar yukarı cıkıyolar cok ozlersen vıncle cıkıp sarılırsın:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Tolga

kalkar kalkar yarın gün sonunda tüm mickey mouselar ve halatlar havada asılı halde durur tabi kaldırış bi kaç gün sürecek her geçen saat yükselmeye devam edecektir
Kazasız belasız kalksın da başka birşey istemiyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Biliyorum da abi merak ettim. Yekpare bişey değil sonuçta o ucundaki kelepçeler sonradan tutturuldu.

Ama nasıl? :D
yekpare onlar pres baskıyla yapılmıştır yani bütün parça onlar daha sonra gerdirilip yük bindirilerek testleri yapılmış
bağlantı yerlerinin ve halatların yük direnci test edilmiş onaylanmış :D o bağlantılar en az 30 yıl bu çatıyı taşıyacaklar

Çevrimiçi Necmi

çatı kaldırılırken kurban keselim

kazasız belasız kalkmış olsun inşallah
biz çatı kaldırıyoruz diye koyunun ne günahı varda can alacağız :nerd:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yekpare onlar pres baskıyla yapılmıştır yani bütün parça onlar daha sonra gerdirilip yük bindirilerek testleri yapılmış
bağlantı yerlerinin ve halatların yük direnci test edilmiş onaylanmış :D o bağlantılar en az 30 yıl bu çatıyı taşıyacaklar

Vay be 30 yıl ha..

Valla yakından görsem önünde hafif eğilerek selam verir; "Saygılar Abi.." derdim :biggrinking: :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Strandjacklerin ordan da foto olaydı iyiydi.. :utan

Çevrimdışı high speed dirt

aynısı değil tam tersi o içeri eğimli ve tamamı halat ön bölümün bizim ise ön bölüm halat üzerine çelik çatı ve arkaya eğimli böyle bir görüntünün olması fizik kurallarına aykırı bizde tasarım harikası bi çatımız var artık yarın kalkmaya başlasın sağsalim yerine otursun şuan için başka bi sıkıntımız kalmıyor :ok:

Bilgi için teşekkür ederim dostum. Bizim başkan Bursa statının çatısı ile aynı diyince şu görüntüden tedirgin olmuştum. Çok güzel bir statımız olacak, kazasız belasız biter inşallah.

Çevrimdışı denilanz

ama resimde eğik değilki burgu yapıyor o resim photo shopda yapma bir resim
uygulama imkanı olsa uefa uygulardı zaten en azından şl için yapardı bunu diye düşünüyorum @denilanz
Hayır abi, burgu da yapmıyor. Kesişen çizgiler öyleymiş gibi hissettiriyor.

burda resimin videosu var

Videoda 3:00'dan sonra çok net olmasa da gözleniyor.

Ekleme: Niye bu kadar ısrarla foto gerçek tartışmasına dahil oldum bilmiyorum gerçi. :lol: Ama gerçekten gerçek @Necmi abi. :evillol: Belki de gözümle görmeden inanmam diyorsun, bilmiyorum. :D
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 18:55:30 denilanz ]

Çevrimiçi Necmi

Bilgi için teşekkür ederim dostum. Bizim başkan Bursa statının çatısı ile aynı diyince şu görüntüden tedirgin olmuştum. Çok güzel bir statımız olacak, kazasız belasız biter inşallah.
bizim çatı drenajları temelde yapılmaya başladı ortadan çatı kirişlerine giden parçalar
kanallıdır o kanallar dış kolonların içinden geçen tahliye pimaşlarına bağlanıyor pimaşlarda temelde
kazdığımız drenaj kuyularına gidiyor ordanda çatıya düşen suyun geri dönüşümünü sağlayacağız
çim sulamada wc lerde falan kullanılacak çatı yapısıda dışa doğru eğimli inşaa ediliyor bu asma germe
çatılarda ender olan bir şey o nedenle zaten halatların üzerine çelik yapı konuyor. @high speed dirt

Çevrimdışı Erhan

Gösterdiğim yerlerde halatlar o başlıklara nasıl bağlanmış durumda?

o gerdirmek için kullanılıo başlık değil

Edit:Bunun benzeri
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 19:14:14 Erhan ]

Çevrimiçi Necmi

Ekleme: Niye bu kadar ısrarla foto gerçek tartışmasına dahil oldum bilmiyorum gerçi. :lol: Ama gerçekten gerçek @Necmi abi. :evillol: Belki de gözümle görmeden inanmam diyorsun, bilmiyorum. :D
bul bana videolarını :D inanayım
o avrupa lig imajları photo shop çalışması :D
lazer gösterilerinde çok şey yapılıyor ama o kadar detaylı bir şey çıkmaz
bu güne kadar hiç görmedim yapılabilirmi bilmiyorum ama dediğim gibi hiç
görmedim baksana resme kupanın üzerinde logo bile var ve değişik bir sürü versiyonlarıda var
@denilanz

Çevrimiçi Necmi

biz yanlış şeylerden bahsediyoruz konumuz uefa avrupa lig logosuydu
diğer videodaki trabzon stadına benzeyen stad ışık gösterisi gerçek tabiki
çok daha iyilerinide gördüm zaten :D

Çevrimdışı Esref

Forumda konuşulanlara göre yarın kaldırma işlemi tam anlamıyla başlayacak sanırım. Umarım herşey yolunda gider ve haftaya çatıyı tam olarak havada görürüz.  :halay:
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı denilanz

biz yanlış şeylerden bahsediyoruz konumuz uefa avrupa lig logosuydu
diğer videodaki trabzon stadına benzeyen stad ışık gösterisi gerçek tabiki
çok daha iyilerinide gördüm zaten :D
Tamam abi o zaman, anlaştık. :ok:

O da uzun pozlamayla yapılabilir deyip başka bir tartışma açayım mı? :evillol: Tamam tamam, sustum.

Çevrimiçi Necmi

Forumda konuşulanlara göre yarın kaldırma işlemi tam anlamıyla başlayacak sanırım. Umarım herşey yolunda gider ve haftaya çatıyı tam olarak havada görürüz.  :halay:
tam anlamıylamı yoksa biraz yükseltilecekmi bilemiyorum ama bir şeyler yapılacak :)