Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871992 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

ilk baslarda catinin bir miktar kaldirilip gerekli islemler yapildiktan sonra surekli bir kalkis gerceklesecek diyolardi. simdi yine ayni sey gecerli mi yoksa son 2-3 gundur butun kontroller yapildu baglantilar test edildi surekli kalkis mi yapilacak ?

Çevrimiçi Necmi

ilk baslarda catinin bir miktar kaldirilip gerekli islemler yapildiktan sonra surekli bir kalkis gerceklesecek diyolardi. simdi yine ayni sey gecerli mi yoksa son 2-3 gundur butun kontroller yapildu baglantilar test edildi surekli kalkis mi yapilacak ?
sanırım vidalar sıkıldı kontroller yapıldı yarın büyük ihtimal test için kaldırma yapılır.
askıya alınır. Yarın olacak göreceğiz. Detaylı bir bilgi gelmedi.

Çevrimdışı harund1k3

sanırım vidalar sıkıldı kontroller yapıldı yarın büyük ihtimal test için kaldırma yapılır.
askıya alınır. Yarın olacak göreceğiz. Detaylı bir bilgi gelmedi.

canli yayin falan konusuluyordu var mi kesin bilgi ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bari saat falanda verin de ona göre yatalım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Caner

Arkadaşlar merhaba uzun süredir takip edemiyordum bir şey soracağım,

Çatı kaldırıldıktan sonra vinçlerin sahadan çıkma süresi tahmini nedir?

Teşekkürler

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çatı kalktıktan sonra eklenecek parçalar takılırken çatıyı sjler mi tutuyor olacak yoksa kirişlere monte edip öyle mi çelik parçaları takacaklar ?

Çevrimdışı FARUK

Çatı kalktıktan sonra eklenecek parçalar takılırken çatıyı sjler mi tutuyor olacak yoksa kirişlere monte edip öyle mi çelik parçaları takacaklar ?

Halatlar kirişlere takilir ondan sonra montaj olur

Çevrimdışı Erhan

Halatlar kirişlere takılacak ondan sonra çelik parçalar takılır.

SJlerin işi bitmiş olacak

Çevrimdışı Yalçınn

Kaldırma işlemi başladığında dıştaki çember nasıl desteklenecek yada desteklendi mi? Bu konuda bilgi var mı?

Çevrimdışı Esref

tam anlamıylamı yoksa biraz yükseltilecekmi bilemiyorum ama bir şeyler yapılacak :)
Tamam abi, teşekkür ederim bilgi için  :ok:
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı harund1k3

anladigimiz kadariyla cati gerdirilip kaldirildiktan sonra kirislere monte edilecek. daha sonra membran isleri kedi yolu falan olacak. bu islerle beraber koltuk isleri. kufeki isi biritilir ve saha zeminine baslanir.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı kyiv

Tesislerin zemini ne durumdadır? Çim futbol oynanır duruma geldi mi?

Çevrimiçi Necmi

canli yayin falan konusuluyordu var mi kesin bilgi ?
başarabilirsek planlıyoruz

Çevrimiçi Necmi

Bari saat falanda verin de ona göre yatalım :D
yatma :bandit:
saati nerden bilelim bu firmanın elinde olan bir şey ama büyük ihtimal sabah sekizden sonra olacaktır.

Çevrimdışı Efe

çatı kaldırılışında v halatlar kirişlere takılacak strand jackler kaldırştan sonra sökülecek diğer parçalar sonra takılacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kaldırma işlemi başladığında dıştaki çember nasıl desteklenecek yada desteklendi mi? Bu konuda bilgi var mı?
herangi bi destek olmayacak arkaya doğru çekme kuvveti uyguluyor şuan arka ring ön ringte tüm parçalar birbirine bağlı o yüzden geriye yatma olmaz o şekilde kalkacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçınn

herangi bi destek olmayacak arkaya doğru çekme kuvveti uyguluyor şuan arka ring ön ringte tüm parçalar birbirine bağlı o yüzden geriye yatma olmaz o şekilde kalkacak

Bilgi için teşekkürler @Efe

Çevrimdışı harund1k3

Tesislerin zemini ne durumdadır? Çim futbol oynanır duruma geldi mi?

senol hoca tesislere futbolcular ve kulup personeli disinda kimseyi sokmadigi icin henuz iceri girip de kimse diyemiyor bitmis mi bitmemis mi. ama gecenlerde bir arkadas umraniyeden gecerken sanirim acik bir yer bulup foto cekmisti. o fotoya gore baya bitmis gozukuyordu. o cimler futbolcular vodafone arena'ya alisabilsin diye yapiliyor bu arada. hibrit cimler bitse bile kullanima acilmasi daha gec olacak sanirim.

Çevrimdışı Factatum

Sanırım kaldırma işi başladığında, çatı olması gerektiğinden daha yukarı kaldırılacak. V halatlar monte edildikten sonra, SJ'ler çatıyı normalde olması gereken yüksekliğe indirecek. Doğru mudur?

Çevrimdışı kyiv

senol hoca tesislere futbolcular ve kulup personeli disinda kimseyi sokmadigi icin henuz iceri girip de kimse diyemiyor bitmis mi bitmemis mi. ama gecenlerde bir arkadas umraniyeden gecerken sanirim acik bir yer bulup foto cekmisti. o fotoya gore baya bitmis gozukuyordu. o cimler futbolcular vodafone arena'ya alisabilsin diye yapiliyor bu arada. hibrit cimler bitse bile kullanima acilmasi daha gec olacak sanirim.

Eyvallah sağol.Merak ediyorum nasıl bir görüntüsü var basında da hiç gündeme gelmedi geldiyse de ben kaçırdım.Sakatlık illetinin sebeplerinden biriydi zemin.Umarım hem tesislerin hem de Vodafone Arenanın zemini iyi futbolumuza zemin sağlar.

Çevrimdışı vural

Eyvallah sağol.Merak ediyorum nasıl bir görüntüsü var basında da hiç gündeme gelmedi geldiyse de ben kaçırdım.Sakatlık illetinin sebeplerinden biriydi zemin.Umarım hem tesislerin hem de Vodafone Arenanın zemini iyi futbolumuza zemin sağlar.

son çektiğim fotoda böyleydi , sanırım 20 gün kadar oluyor

Çevrimdışı cagdas44

bu dediğin anca photo shop da olur :D
lazer ışınının en büyük özelliği sürekli düz doğrultuda gitmesi böyle helozon şekilde
nasıl döndüreceksin :evillol:
anca projeksiyon yansıtma ile olur oda boşluğa üç boyutlu yansıtma yapabilen teknoloji varmı bilemedim @cagdas44

biz yanlış şeylerden bahsediyoruz konumuz uefa avrupa lig logosuydu
diğer videodaki trabzon stadına benzeyen stad ışık gösterisi gerçek tabiki
çok daha iyilerinide gördüm zaten :D

Ben Azerbaycan'da yapılan gösteriden bahsediyorum zaten abi :) Burgulu şekilli ışıklardan ziyaden konum itibarıyla bizim stattan burgulu burgusuz çift saltolu her hangi bir ışık gösterisine izin vermezler gibi geliyor ancak dediğim gibi UEFA'nın böyle bir isteği talebi olursa ancak.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Biliyorum da abi merak ettim. Yekpare bişey değil sonuçta o ucundaki kelepçeler sonradan tutturuldu.

Ama nasıl? :D
Halat o işaretle gösterdiğin konik parçanın içinden  geçiriliyor.Miki mauslara  bağlanan mekik(armutumsu) çelik parça içinden u dönüşü yapıp tekrar konik parça içine  giriyor.Halatın ucu okla işaretlediğin konik çelik parçadan  çıkmıyor.Akabinde o konik parça çok yüksek basınçla  hidrolik  preslerde  sıkıştırılıyor.Ki halatın ucu gerildiğinde  çıkmasın diye.Elbette halat  tekrar tekrar taşıyacağı yükün artık kaç emniyet katsayısı hesplanmışsa  o kadar  katı  yüke  tabi  tutuluyor.Deneniyor.(Mesela 50 ton çekecek halat 150 ton ile test ediliyor)Sınavı  geçen halat müşteriye gönderiliyor @Yusuf Tekeli.Yani  :D çok büyük  ihtimalle  böyle  imal etmişlerdir.Tecrübelerime  dayanarak.
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 21:29:03 Coşkun Mevsim ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yarin Catiyi kaldirmaya basliyormusuz :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay:
@Necmi abi yukarida Uye , Denetçi , Sistem yöneticisi birde Örümcek yaziyor , Orumcek ne oluyor :alala:
Forumu orumcekler mi basti :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık