Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5873571 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş Yıllık Futbolcu Ücretleri/Maaşları

Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen sözleşme fesihleri sonrası son durum.Güncel kurla hesaplanmıştır.

http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/100/
bu konunun bu başlıkla bir ilgisi yok kardeşim :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Yeni inönü resminde eski açık ve yeni açık tam orta sıraya denk gelen yerde halat bağlantı elemanı yok gibi duruyor o tahtaların üstünde nedenini bilen varmı?
oralarda çatal yok düz bağlantı olacak

Çevrimdışı FARUK

Yeni inönü resminde eski açık ve yeni açık tam orta sıraya denk gelen yerde halat bağlantı elemanı yok gibi duruyor o tahtaların üstünde nedenini bilen varmı?
yeni açık ve eski açık ortası halatlar V bağlantısı olmadan direk bağlanıyor kirişe
gördüğümüz kadarıyla germe işleminde bu halatlar kullanılmayacak germe sonu yerlerine takılacak
bu tasarlanan haliyle direk kirişe bağlanacak olması açısından neden germede kullanılmadığı tahmininde bulunuyorum ama
neden diğerleri gibi V şeklinde tasarlanmadı bilmiyoruz 

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Ozan E.

bu konunun bu başlıkla bir ilgisi yok kardeşim :bandit:
Konu disi yazmayi unutmusum abi kusura bakma :/
Daha cok kisiye ulassin istedigim icin buraya ve futbol basligina yazmistim

Çevrimdışı Efe

halatlar ajda pekkan gibi gerilmiş çatıyı kaldırmak için can atıyorlar :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Ahmet Kayanın dediği gibi

Bugun de kalkmadı çatı anne

Çevrimiçi Necmi

Konu disi yazmayi unutmusum abi kusura bakma :/
Daha cok kisiye ulassin istedigim icin buraya ve futbol basligina yazmistim
konu dışı yazınca konu dışı yapabiliyormusun :D
Bu başlığı konu dışı yazılardan koruyoruz kardeşim futbol başlığıda
en az burası kadar takip ediliyor emin ol

Çevrimiçi Necmi

halatlar ajda pekkan gibi gerilmiş çatıyı kaldırmak için can atıyorlar :evillol:
yarın muradına ererler @Efe  :D

Çevrimdışı warofpoet

bu dediğin anca photo shop da olur :D
lazer ışınının en büyük özelliği sürekli düz doğrultuda gitmesi böyle helozon şekilde
nasıl döndüreceksin :evillol:
anca projeksiyon yansıtma ile olur oda boşluğa üç boyutlu yansıtma yapabilen teknoloji varmı bilemedim @cagdas44

abi böyle bişey buldum bi bakın isterseniz  :)) @Necmi

lazerle yapılabileceklere fikir açısından.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı celiker1

Ben o başlığı bulupta sittin sene okuyamazdın @Necmi abi emin ol.Arkadaşın buraya koymasıyla o sayfaya yönlendim ve dikkatlice inceledim.İyide oldu👍🏻Bence iyi yapmış abi😂
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Geovani

stad şu haliyle bile harika tribunler dik amaaa bizim stada derinliği katacak çatı çatı kalkınca rakip futbolcular üzerine devrilecekmiş gibi hissedecek,yarın inş erectiona başlıyoruz :D
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

halatların nasıl gerildiğini bu resim çok net gösteriyor :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ozan E.

Ben o başlığı bulupta sittin sene okuyamazdın @Necmi abi emin ol.Arkadaşın buraya koymasıyla o sayfaya yönlendim ve dikkatlice inceledim.İyide oldu👍🏻Bence iyi yapmış abi😂
Tesekkurler abi destek icin :)
Diger turlu gorulmesi cok zor oluyor diye yapmistim.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Hakikatten çıkış sırasında birisinin kafasının üstüne düşse ne skandal olur.
Yalnız o hidrolik kapı açık olduğunda ilk sıralar sahayı göremiyormuş. Güvenlik gereği maç sırasında açık durması gerekiyormuş. O yüzden bizim sistem daha kullanışlı
allianz arenada da var bu sistem yarı açık pozisyona getirirler maç esnasında
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı keremfrat1

Ahh ahh yarin veda ediyorum halatlatlarima  :bawling: :icool:

Çevrimdışı ahmetx

abi böyle bişey buldum bi bakın isterseniz  :)) @Necmi

lazerle yapılabileceklere fikir açısından.

burda resimin videosu var

[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 18:27:28 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Ahh ahh yarin veda ediyorum halatlatlarima  :bawling: :icool:
yarın kalkış için izin mi var yoksa sen mi gidiyorsun

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gösterdiğim yerlerde halatlar o başlıklara nasıl bağlanmış durumda?

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı denilanz

bu dediğin anca photo shop da olur :D
lazer ışınının en büyük özelliği sürekli düz doğrultuda gitmesi böyle helozon şekilde
nasıl döndüreceksin :evillol:
anca projeksiyon yansıtma ile olur oda boşluğa üç boyutlu yansıtma yapabilen teknoloji varmı bilemedim @cagdas44
Yalnız @Necmi abi, orada göründüğünün aksine çizgiler düz. Göz yanılması sadece görünen eğiklik. Şunun gibi mesela:

Çevrimiçi Necmi

Futbol başlığınımı :nerd:  bulamazdın
futbol başlığında Beşiktaşla ilgili her şey konuşuluyor sınırlama yok

Çevrimdışı ahmetx

Yalnız @Necmi abi, orada göründüğünün aksine çizgiler düz. Göz yanılması sadece görünen eğiklik. Şunun gibi mesela:

o laserli resim pohotoshop değil.

Çevrimiçi Necmi

Gösterdiğim yerlerde halatlar o başlıklara nasıl bağlanmış durumda?

onlar fabrikasyon üretim burda bağlanmadı o şekilde üretildi @Yusuf Tekeli

Çevrimiçi Necmi

yarın kalkış için izin mi var yoksa sen mi gidiyorsun
sanırım yarın büyük gün becerebilirsek canlı yayın yapacağız forumdan :D  @ahmetx