Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5873451 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

:tabe:

İhaleye göre sözleşme ocak 2013 olarak görülüyor e ihale de yenileme güçlendirme vs ihalesi olduğundan 1989 tarihi çok makul bir tarih...
anladım. iddaya göre akatlar arena orası değil yan tarafında ki halı saha kısmına yapıldı yani 2004 yılında sıfır olarak inşaa edildiği söyleniyor yapının 10 yıllık olduğu yani :) @YunusEmre

Çevrimdışı cagdas44

avrupa kupalarında şöyle lazer şovu iyi gider boğaziçinden

edit: Trabzon stadının dış kabuğu aynı olacak.(Işıklandırma hariç)

Bötle bir gösterinin Vodafone Arena'da yapılması, en azından Beşiktaş'ın oynadığı maçlarda çok zor belki uluslararası organizasyon durumunda olabilir. Çünkü malum stadımız Atatürk Havalimanı iniş hattı yakınında bulunduğundan pilotların gece görüşünde parlamaya sebep olmamak adına izin vermezler bize ama iş uluslararası olursa UEFA isterse neden olmasın.

Çevrimdışı ahmetx

benim bizim stadyumda çok istediğim alttan  çıkış tünelini bursa yapmış hidrolik kapıda yapmışlar allianz arenadaki gibi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

benim bizim stadyumda çok istediğim alttan  çıkış tünelini bursa yapmış hidrolik kapıda yapmışlar allianz arenadaki gibi.
@ahmetx abi Birsa belediyesi stadin adini degistirmis :bandit:
Satdin yeni adi ŞELALE ARENA olmus :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yakup

bu bursaspor'un stadyumu değil ki hidrolik kapıda bursa büyükşehir belediyesi yazıyor  :sevinc :sevinc :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Ersoy

Hoş duruyor bende istiyordum bundan.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ahmetx

Türkiyenin en yüksek şelalesi ünvanını almışlar , fotoğraf siteleri masaüstü yapmak için  bu fotonun yüksek çözünürlüklü olanını arıyorlarmış  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

bu bursaspor'un stadyumu değil ki hidrolik kapıda bursa büyükşehir belediyesi yazıyor  :sevinc :sevinc :kop: :kop: :kop:
evet kayseri ve bursada stad belediyelerin.

Çevrimdışı ErsinA.

bunların yaptığı hidrolik kapıyada güven olmaz.  allah korusun birinin üstüne falan düşer.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı umit

bunların yaptığı hidrolik kapıyada güven olmaz.  allah korusun birinin üstüne falan düşer.
Yalnız o hidrolik kapı açık olduğunda ilk sıralar sahayı göremiyormuş. Güvenlik gereği maç sırasında açık durması gerekiyormuş. O yüzden bizim sistem daha kullanışlı

Çevrimdışı empisayn

İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı YunusEmre

anladım. iddaya göre akatlar arena orası değil yan tarafında ki halı saha kısmına yapıldı yani 2004 yılında sıfır olarak inşaa edildiği söyleniyor yapının 10 yıllık olduğu yani :) @YunusEmre

@SDemirsoy  çok iyi hatırlıyorum orasının yeni yapılmadığını.. bak ihale detaylarında zemin güçlendirme çatı çeliklerinin yenilenmesi pota arkalarına tribün yapımı felan yazıyor.. bir tek pota arkaları 10 yıllık  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 17:13:00 YunusEmre ]

Çevrimdışı happy_

Çevrimdışı cursedofdragon

Yalnız o hidrolik kapı açık olduğunda ilk sıralar sahayı göremiyormuş. Güvenlik gereği maç sırasında açık durması gerekiyormuş. O yüzden bizim sistem daha kullanışlı

açık durmaz o yanlışın vardır içeri su dolar yoksa.

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 08 Ekim 2015 (16:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ers1903

Merak ettigim bir olayda numarali ve yeniacigin  arkasindaki o kocaman duvarlara nasil bir calisma olacagi ,yeşillik disinda farklı bir calisma olabilirmi acaba:)

Çevrimiçi Necmi

Bötle bir gösterinin Vodafone Arena'da yapılması, en azından Beşiktaş'ın oynadığı maçlarda çok zor belki uluslararası organizasyon durumunda olabilir. Çünkü malum stadımız Atatürk Havalimanı iniş hattı yakınında bulunduğundan pilotların gece görüşünde parlamaya sebep olmamak adına izin vermezler bize ama iş uluslararası olursa UEFA isterse neden olmasın.
bu dediğin anca photo shop da olur :D
lazer ışınının en büyük özelliği sürekli düz doğrultuda gitmesi böyle helozon şekilde
nasıl döndüreceksin :evillol:
anca projeksiyon yansıtma ile olur oda boşluğa üç boyutlu yansıtma yapabilen teknoloji varmı bilemedim @cagdas44

Çevrimdışı ers1903

Bu sabah stadin oradan gectim ustteki cati korkuluklari guvenlik için gerilen halatlar demir vs herneyse demirlerin pas tutmasi sebebiyle suyu aşağıya doğru akmış ve bazi kufeki taslari pas gibi lekelenmeler olmus,umarım açılış oncesi elden geçer :)

Çevrimdışı Emre.Guler

https://twitter.com/yeniinonustadi/status/652125810049073152

Yeni inönü resminde eski açık ve yeni açık tam orta sıraya denk gelen yerde halat bağlantı elemanı yok gibi duruyor o tahtaların üstünde nedenini bilen varmı?

Çevrimdışı Ozan E.

Beşiktaş Yıllık Futbolcu Ücretleri/Maaşları

Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen sözleşme fesihleri sonrası son durum.Güncel kurla hesaplanmıştır.

http://besiktasarena.com/takimimiz/besiktasimizin-yillik-futbolcu-odemeleri-(-tek-tabloda-)/100/

Çevrimdışı Factatum

Hakikatten çıkış sırasında birisinin kafasının üstüne düşse ne skandal olur.