Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5874588 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

2002-2005-2007-2015 yılları arası
@SDemirsoy evladım nerden takıldık akatlara ,hayırdır bi durumlarmı var :icool: :icool:

Çevrimdışı darkfather

Canlı yayını izleyememekten gına geldi. Bir daha asla yayın olmayacak sanırım? Neden böyle oldu ki çalışanları falan mı engelliyordu kameralar anlamadım.  :akuma:

Çevrimdışı Oktay

bu arada japonlar benim profil resmimi görünce beşiktaşa sponsor olmaya karar vermişler.. sallamasyon falanda  değil  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy evladım nerden takıldık akatlara ,hayırdır bi durumlarmı var :icool: :icool:
yok bi durum abi ortada bir iddaa vardıda onu çözümlemeye çalışıyoruz :D @Oktay

Çevrimiçi sozkul

açılış tarihi hala  19.03.2016 değil mi ?

Bunu Başkan dahil kimsenin bildiğini sanmıyorum, ümit edilen tarih diyelim.

Çevrimdışı Altuğ

bu arada japonlar benim profil resmimi görünce beşiktaşa sponsor olmaya karar vermişler.. sallamasyon falanda  değil  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

sponsorlarımıza sahip çıkalım.

Sigortalatmak başka sompolatmak başkaa  :D

Çevrimdışı Factatum

açılış tarihi hala  19.03.2016 değil mi ?

14 Şubat 2016...yetişmezse 19 Mart 2016...o da yetişmezse 23 Nisan veya 19 Mayıs da olabilir.  :evillol:

Bence şu çatıyı bir kaldıralım önce. Sonra koltuklar dizilirken, membran takılırken daha realist konuşuruz.  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Çatı vinçleri sahadan çıktıktan  75-100 gün sonrası stadyum açılır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

14 Şubat 2016...yetişmezse 19 Mart 2016...o da yetişmezse 23 Nisan veya 19 Mayıs da olabilir.  :evillol:

Bence şu çatıyı bir kaldıralım önce. Sonra koltuklar dizilirken, membran takılırken daha realist konuşuruz.  :ok:
Aynen o şekilde ilk başta çatının bütün çelikleri bi takılsın bakalım vinçler sahadan bi çıksın vinçlerin sahadan çıkış günü çok önem arz ediyor koltuklar ve sahanın başlaması için çeliklerin tam takılması bitmeden sahada ve tribünlerde kesinlikle başka bi işin yapılmasına izin verilmez çatıcıların sahadan ayrılmaları lazım bakalım ne zaman olacak mebranlar ise koltuklarla beraber döşenecek onlarda sıkıntı yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Çatı vinçleri sahadan çıktıktan  75-100 gün sonrası stadyum açılır.
aynen o şekilde 75 gün sonra çim maç oynanacak hale gelecek koltuklarda bitmiş olur ancak iç kısımda bitmemiş alan kalmamalı yoksa açılmasına izin verilmez vodafoneda istemiyor tam olarak bittikten sonra açılıcaklatır şubat ayında açılış tarihide belirlenir tahminimce :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

bizim koltuklar tribünde  çok hoş duruyor.

Çevrimdışı İhsan

sponsorlarımıza sahip çıkalım.

Sporda kardeşlik budur işte.
Beşiktaş ve FB armaları yan yana  :kop:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

bizim koltuklar tribünde  çok hoş duruyor.

koltuklar harika ama pek oturamayacağız anca 15 dakikalık arada otururuz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı SDemirsoy

Koltuklarin uzerinde ziplamazlar umarim
başkan zıpladı test etti kırılmaz :D

Çevrimdışı YunusEmre

şöyle bir bilgi var 1989 yılında yapılmış 2004 te Beşiktaşa Devredilmiş

@SDemirsoy Akatlar eski bir salon 2004 yılında Yıldırım Demirören zamanında kapasite arttırımı ve yenileme çalışması sonrasında takımımızın kullanımına sunuldu. ha 1989 kısmını sorarsan onu bilmiyorum ama 2004 yılından daha önce yapılan bir salon o kesin...

Bu da akatların yenileme ihale ilanı  :evillol:  http://www.cema.com.tr/dosyalar/Spor-Yapilari/4-BJK-AkatlarSporKompleksiPY/BJK-AkatlarSporKompleksitr.pdf
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 15:45:35 YunusEmre ]

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy Akatlar eski bir salon 2004 yılında Yıldırım Demirören zamanında kapasite arttırımı ve yenileme çalışması sonrasında takımımızın kullanımına sunuldu. ha 1989 kısmını sorarsan onu bilmiyorum ama 2004 yılından daha önce yapılan bir salon o kesin...

Bu da akatların yenileme ihale ilanı  :evillol:  http://www.cema.com.tr/dosyalar/Spor-Yapilari/4-BJK-AkatlarSporKompleksiPY/BJK-AkatlarSporKompleksitr.pdf
O zaman 2004 kesin olarak değil dimi ?

Çevrimdışı YunusEmre

:tabe:
O zaman 2004 kesin olarak değil dimi ?

İhaleye göre sözleşme ocak 2013 olarak görülüyor e ihale de yenileme güçlendirme vs ihalesi olduğundan 1989 tarihi çok makul bir tarih...

Çevrimdışı Deadam

bugün çalışmalar aşırı yoğun galiba resim gelmedi.

Allah kolaylıklar versin.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz