Bana görede 3. sene olacak ve kesinlikle 3. şampiyonluğu hakkeden bir takımımız var.. Son iki senedir her ne olduysa stadımızın olmaması kılpayı kaçırmamızda etken oldu.. Ama stadsızda
şampiyon olmak ayrıcalık olur.. Tıpkı beşiktaşlılık gibi.. O zaman stadımız bitsin kupamızı olimpiyatta alıp ; olimpiyattan vodafone arena ya geçelim..
80.000 kişi takımı vodafone arenaya uğurlasın.. 5 sene üst üste vodafone arenada şampiyon olup rekorları alt üst edelim 1 uefa kupası , 1 süper kupa 1 şampiyonlar ligi sığdırdık mı
dünya kulübü olm yolunda ilk 5e girelim.. Herkese hayırlı geceler.. Bu sene Şampiyon beşiktaş 
aslında ben şampiyonluğu stadsız olmaya bağlamıyorum kazanırken o stadda oynamıyormuyduk
bu olimpiyattan çok Biliçle ilgili bir durumdu. Adamda renkli kompleksi vardı ve hiç şampiyon olacağımıza
inanmadı ve Beşiktaşı ingilterede kendine piar yapmak için kullandı. Bütün atışı avrupa maçlarına daha doğrusu
ingiliz takımlarıyla oynadığımız maçlara yaptı. eskişehir maçı balıkesir maçı avrupaya kurban gitti. zaten geçen sene ikinci yarı bıraktı
ipin ucunu devre arası zaten anlaştığı söyleniyordu ve bir sene opsiyonu vardı şampiyon olsaydık yönetim taraftar baskısı nedeniyle
bırakmaz opsiyonu kullanırdı. O nedenle son maçlar saçmaladı serdarı çıkart olcayı sağ bek oynat mustafadan kurtarıcı olarak
faydalan resmen takımın el frenini çekiyordu.