Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875116 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Tribun isitmasini bilmem ama Catida isitma olacakmış @Deniz Stadin onundeki panaoda Cati isitma doye yaziyor
Benim anlamadigin Catiya koyulacak isitma tribunude isitmaz mi :alala: :alala:
Cunku Toki ve konyada ki tribun Isitma cihazlari catiya monteli :alala:
Yahu  çatıya  koyacakları  ısıtma  yağacak  karları  eritmek için.   :lol:

Çevrimdışı drmmm

ya şampiyon olalımda bence hiç geçmeyelim bu şampiyonluk stadsız gelse çok daha iyi olur
bir iki maç oynayıpta yok işte kendi stadınızda şampiyon oldunuz lafıyla avutmayalım renklileri
zaten stad açılana kadar bu şampiyonluk belli olur. olduktan sonra ben stada geçmek istemem
bu şampiyonluğu olimpiyatta kaldırmak çok daha etkili olacaktır önümüzdeki sene için. @drmmm

Bana görede 3. sene olacak ve kesinlikle 3. şampiyonluğu hakkeden bir takımımız var.. Son iki senedir her ne olduysa stadımızın olmaması kılpayı kaçırmamızda etken oldu.. Ama stadsızda
şampiyon olmak ayrıcalık olur.. Tıpkı beşiktaşlılık gibi.. O zaman stadımız bitsin kupamızı olimpiyatta alıp ; olimpiyattan vodafone arena ya geçelim..

80.000 kişi takımı vodafone arenaya uğurlasın.. 5 sene üst üste vodafone arenada şampiyon olup rekorları alt üst edelim 1 uefa kupası , 1 süper kupa 1 şampiyonlar ligi sığdırdık mı
dünya kulübü olm yolunda ilk 5e girelim.. Herkese hayırlı geceler.. Bu sene Şampiyon beşiktaş   :super:

Çevrimiçi Necmi

Tribun isitmasini bilmem ama Catida isitma olacakmış @Deniz Stadin onundeki panaoda Cati isitma doye yaziyor
çatı ısıtma sanırım kar yağdığında çatıda biriken karları eritmek için kullanılacak
kar birikip orda bir ağırlık oluşmasına engel olmak için

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

benim merak ettiğim birşey var.toki arenada tvde izlerken özetleri inanılmaz bir boğuk ses çıkıyor staddan.sanki herkesi kapalı biryere hapsedip ordan bağırtıyorlar gibi :) vuvuzeladan daha beter ve rahatsız edici açıkcası.bu çatı yapısı ve kullanılan malzemelerdenmi kaynaklı acaba :alala:
Aynen oyle cati yapisi ve ambiansla alakali
Cok ugultu oluyor ve Sesler biribirine giriyor sonuc olarak hicbisey anlaşılmıyor :biggrinking:
Bizde boyle birsey olmayacak , Biz ayni zamanda konser arenasi olarak ta kullanacagimiz icin membrani ona gore sectik , Ses Berrak ve akici olacak sesler birbirine girneyecek , Ugultu olmayacak ama inonudeki gibi de kukremeyecek...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deniz

zaten çatıya konur tribün ısıtması @Yunus Emre Dökmeci :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Yahu tamam iste anlamadiniz tam olarak beni
@Necmi abi @Coşkun Mevsim abi
Tamam bende biliyorum o amacla koyulacagini , Catiya koyulacak isiticilar tribunude isitmaz mi diyorum bende :alala:
Bizim Cati ile tribun arasi cok kisa oldugu icin..
Birde ornek verdim toki ile Konyanin tribun isitma sistemi Catiya monteli diye
Umarım analtabilmisimdir :busted_cop:

Çevrimdışı Deniz

çatı ısıtma sanırım kar yağdığında çatıda biriken karları eritmek için kullanılacak
kar birikip orda bir ağırlık oluşmasına engel olmak için
Bu sistem maliyetli olur diye düşünüyorum @Necmi abi kesin olarak var mı?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Bana görede 3. sene olacak ve kesinlikle 3. şampiyonluğu hakkeden bir takımımız var.. Son iki senedir her ne olduysa stadımızın olmaması kılpayı kaçırmamızda etken oldu.. Ama stadsızda
şampiyon olmak ayrıcalık olur.. Tıpkı beşiktaşlılık gibi.. O zaman stadımız bitsin kupamızı olimpiyatta alıp ; olimpiyattan vodafone arena ya geçelim..

80.000 kişi takımı vodafone arenaya uğurlasın.. 5 sene üst üste vodafone arenada şampiyon olup rekorları alt üst edelim 1 uefa kupası , 1 süper kupa 1 şampiyonlar ligi sığdırdık mı
dünya kulübü olm yolunda ilk 5e girelim.. Herkese hayırlı geceler.. Bu sene Şampiyon beşiktaş   :super:
aslında ben şampiyonluğu stadsız olmaya bağlamıyorum kazanırken o stadda oynamıyormuyduk
bu olimpiyattan çok Biliçle ilgili bir durumdu. Adamda renkli kompleksi vardı ve hiç şampiyon olacağımıza
inanmadı ve Beşiktaşı ingilterede kendine piar yapmak için kullandı. Bütün atışı avrupa maçlarına daha doğrusu
ingiliz takımlarıyla oynadığımız maçlara yaptı. eskişehir maçı balıkesir maçı avrupaya kurban gitti. zaten geçen sene ikinci yarı bıraktı
ipin ucunu devre arası zaten anlaştığı söyleniyordu ve bir sene opsiyonu vardı şampiyon olsaydık yönetim taraftar baskısı nedeniyle
bırakmaz opsiyonu kullanırdı. O nedenle son maçlar saçmaladı serdarı çıkart olcayı sağ bek oynat mustafadan kurtarıcı olarak
faydalan resmen takımın el frenini çekiyordu.

Çevrimdışı Deniz

Yahu tamam iste anlamadiniz tam olarak beni
@Necmi abi @Coşkun Mevsim abi
Tamam bende biliyorum o amacla koyulacagini , Catiya koyulacak isiticilar tribunude isitmaz mi diyorum bende :alala:
Bizim Cati ile tribun arasi cok kisa oldugu icin..
Birde ornek verdim toki ile Konyanin tribun isitma sistemi Catiya monteli diye
Umarım analtabilmisimdir :busted_cop:
Hayır ısıtmaz @Yunus Emre Dökmeci .
Tribün ısıtma sistemi bildiğin soba gibidir.Tribüne doğrultulur.
Çatı ısıtma sistemi ,resistorlerin çatının geneline dağıtılması ile çalışır.Alakasız şeyler ikisi..

Çevrimiçi Necmi

Bu sistem maliyetli olur diye düşünüyorum @Necmi abi kesin olarak var mı?
var diye biliyorum olmaması daha maliyetli olur emin ol zaten yapacak firmada listede var.

aslında ben şampiyonluğu stadsız olmaya bağlamıyorum kazanırken o stadda oynamıyormuyduk
bu olimpiyattan çok Biliçle ilgili bir durumdu. Adamda renkli kompleksi vardı ve hiç şampiyon olacağımıza
inanmadı ve Beşiktaşı ingilterede kendine piar yapmak için kullandı. Bütün atışı avrupa maçlarına daha doğrusu
ingiliz takımlarıyla oynadığımız maçlara yaptı. eskişehir maçı balıkesir maçı avrupaya kurban gitti. zaten geçen sene ikinci yarı bıraktı
ipin ucunu devre arası zaten anlaştığı söyleniyordu ve bir sene opsiyonu vardı şampiyon olsaydık yönetim taraftar baskısı nedeniyle
bırakmaz opsiyonu kullanırdı. O nedenle son maçlar saçmaladı serdarı çıkart olcayı sağ bek oynat mustafadan kurtarıcı olarak
faydalan resmen takımın el frenini çekiyordu.
@Necmi abi gercekten merak ediyorum , Senol Hoca icin hala Negatifmisin ???

Çevrimdışı Deniz

var diye biliyorum olmaması daha maliyetli olur emin ol zaten yapacak firmada listede var.
Eğer yapılırsa güzel olur firmanın ismi varsa alırım bir dal  :upto:

Hayır ısıtmaz @Yunus Emre Dökmeci .
Tribün ısıtma sistemi bildiğin soba gibidir.Tribüne doğrultulur.
Çatı ısıtma sistemi ,resistorlerin çatının geneline dağıtılması ile çalışır.Alakasız şeyler ikisi..
Heh tamam iste ogrenmek istedigim buydu , Tesekkurler @Deniz :bandit:
Sekilden sekile soktunuz beni yarim saattir :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Stadyum başlığında futbol konuşmak demek ?  :iwantattention: :s19:

Stadin onundeki PANODA , Cati isitma doye yaziyor ama firma bolumu bostu en son henuz firma belli olmadi sanirim @Deniz
Ama kesin olacak bence , yoksa Bilgilendirme panosuna neden yazsinlar Cati isitma diye :bandit:

Stadyum başlığında futbol konuşmak demek ?  :iwantattention: :s19:
Yok valla bunu sormazsam duramazdim ne zamandir yakalayamadim Necmi abiyi hazir buradayken sorayim :naughty: :naughty:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi gercekten merak ediyorum , Senol Hoca icin hala Negatifmisin ???
negatif değilim pozitifte değilim nötr'um  artılarını biliyorum kabul ediyorum ama eksilerinide
biliyorum sonuç eksi yanlarının ne kadarını Beşiktaşta telafi edecek bu şampiyon olup olmamamızla yakın alakalı

Çevrimiçi Necmi

ismi yok daha iş alanı olarak var :utan
yanlış cümle kurdum şu anda iki işde yüklenici firma belli değil belki bellidir ama
bize yansımadı daha @Deniz

negatif değilim pozitifte değilim nötr'um  artılarını biliyorum kabul ediyorum ama eksilerinide
biliyorum sonuç eksi yanlarının ne kadarını Beşiktaşta telafi edecek bu şampiyon olup olmamamızla yakın alakalı
Anladim abi tamam
Cunku sen Pek sicak degildin , Fikrin degistimi merak ettigim icin sordum..

Çevrimdışı Deniz

ismi yok daha iş alanı olarak var :utan
yanlış cümle kurdum şu anda iki işde yüklenici firma belli değil belki bellidir ama
bize yansımadı daha @Deniz
Tamamdır @Necmi abi.Bize yansımadıysa kimseye yansımamıştır zaten  :icool:

Çevrimiçi Necmi

Basket arena başlığınıdamı açsak acaba  :naughty: :naughty:

Basket arena başlığınıdamı açsak acaba  :naughty: :naughty:
:nerd: :nerd:
Necmi abi Bombayi birakti :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :halay: :halay:
Aha bize yine insaat isi cikti , forumun yarisi kesin mühendis olur bu sefer :D

Çevrimiçi COB

Burada Başkan'ın motive amaçlı tarih verdiği konuşuldu. Ayrıca forumdan bir çok yetkili aynı tarihlere işaret etti. Sonuçta çatı firmasının çok daha tedbirli olmak ve son kontrolleri sıkı yapmak amacıyla tarihlerde 3-5 gün gecikmeye neden vereceği de anlaşıldı. Şimdi bu kadar kişi , varsın 1 hafta geç olsun ama kaza bela olmasın derken senin bu yazdıkların hiç hoş olmadı kanaatindeyim. Başkanımız gerçekçi tarihler vermemiş veya buna benzer uygun üslup yerine yalancılıkla itham çok yersiz oldu. Tolerans konusuna ise hiç girmesem daha iyi  :D

Tabiki geç olsun sağlam olsun, ama sürekli yalan söylemek'te bir yere kadar, motivasyon veya ticari kaygilar bir yere kadar. O koltuk şerefi ve bir duruşu temsil ediyor. Hadi beyaz yalan 1-2-3 kez olur ama her verdiğin tarih te yalan olmaz, olmamali.  Stad Martta açilacak derse heralde onumuzdeki sezona hazirlanmamiiz lazim. Inşallah daha fazla uzamaz,  yoksa bu sezon için hiç ümidim kalmadi. Bukadar yalan soylemeye gerek yok, stad yetişmiyorsa yetişmiyordur kimsenin ağlayacak hali yok, hadi pazarlama kaygin var,  en kisa surede bitecek de okadar.

Stad için ve kulüp için harcadiği mesai gerçekten takdire şayan,  birde şu yalan söyleme meselesini halletse daha da güzel olacak. Gülü dikensiz sevelim birkere.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tabiki geç olsun sağlam olsun, ama sürekli yalan söylemek'te bir yere kadar, motivasyon veya ticari kaygilar bir yere kadar. O koltuk şerefi ve bir duruşu temsil ediyor. Hadi beyaz yalan 1-2-3 kez olur ama her verdiğin tarih te yalan olmaz, olmamali.  Stad Martta açilacak derse heralde onumuzdeki sezona hazirlanmamiiz lazim. Inşallah daha fazla uzamaz,  yoksa bu sezon için hiç ümidim kalmadi. Bukadar yalan soylemeye gerek yok, stad yetişmiyorsa yetişmiyordur kimsenin ağlayacak hali yok, hadi pazarlama kaygin var,  en kisa surede bitecek de okadar.

Stad için ve kulüp için harcadiği mesai gerçekten takdire şayan,  birde şu yalan söyleme meselesini halletse daha da güzel olacak. Gülü dikensiz sevelim birkere.
Yüzdük kuyruğuna geldik. Sevinçlerimize odaklanalım artık

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi COB

Yüzdük kuyruğuna geldik. Sevinçlerimize odaklanalım artık

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Odaklanalim,  stad bir bitsin de çektiğimiz bu çilenin sefasini sürelim inşallah.