Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875417 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Yanliz bizim Başkan illede yalan tarih verecek. Kazadan once Eylul 26 dedi, kaza olmasa bile Eylule yetismeyecekti, simdi de 4-5 ekim de kaldiracagiz dedi 7 ekim oldu hala cati kalkmadi. Bu hoş değil.  Ben toleransli davraniyordum ama fazla olmaya başladi, cok onemli bir koltukta oturuyorsun bukadar fazla yalan soyleme. Bugüne kadar verdiği hiçbir tarih tutmadi,  bundan sonra mümkünse tarih falan vermesin...
Altı üstü 2 gün yahu. Ayrıca halat başlıklarının alınması bence kaldırma işlemine dahil. Neticede bir anda kalkmayacak zaten. Bu büyüklükte bir iş için 2 3 gün normal bir gecikme

Çevrimdışı ALBATROS

çatının altında farklı renkte ışıklar olacak ışık geçirgenliği gayet iyi olduğundan çatı geceleri farklı renklere bürünecek.

kolonlar dışında ışıklandırma olacağına şahsen inanmıyorum

Çevrimdışı ahmetx

Atex 5000 trl nin en önemli özelliklerinden birisi ışık oyunlarına uygun olması.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

kolonlar dışında ışıklandırma olacağına şahsen inanmıyorum
Saha aydınlatması çatıdan olacak. Maçlar için beyaz, konserler için çok renkli aydınlatmalar konulur düşüncesindeyim
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ALBATROS

tribün ısıtması olmamasının sebebi yerin altında zaten sıcak olur düşüncesiylemi yoksa maliyet yüzündenmi? toki stadı bile ısıtmalı garip geliyor bana  :alala:

Çevrimdışı Efe

Saha aydınlatması çatıdan olacak. Maçlar için beyaz, konserler için çok renkli aydınlatmalar konulur düşüncesindeyim
mebranlat kesinlikle led aydınlatmayla donatılır yine sütünlarda bunu yapmak çok basit bir olay öyle süper bi maliyetide yoktur büyük yapılara hatta küçük yapılara uygulanan bir çok led projesi var bizim stada bunu yapmazlarsa ayıp ederler bu yapıya ben en güzelinin uygulanacağını düşünüyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Hasan Tahsin

mebranlat kesinlikle led aydınlatmayla donatılır yine sütünlarda bunu yapmak çok basit bir olay öyle süper bi maliyetide yoktur büyük yapılara hatta küçük yapılara uygulanan bir çok led projesi var bizim stada bunu yapmazlarsa ayıp ederler bu yapıya ben en güzelinin uygulanacağını düşünüyorum

Enerji tasarruflu aydınlatma olup kendi elektriğini üreteceğine göre ben ayrıca şu gökyüzüne çıkan renkli ışıklardan ( Laser tipi ) çokça yapılmasını bekliyorum. Uzaklardan çok güzel görünüyor
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ALBATROS

Enerji tasarruflu aydınlatma olup kendi elektriğini üreteceğine göre ben ayrıca şu gökyüzüne çıkan renkli ışıklardan ( Laser tipi ) çokça yapılmasını bekliyorum. Uzaklardan çok güzel görünüyor

o laser ışıklardan yapılrısa çok iyi olur gerçekten ama pek umutlu değilim ben belki ileride gündeme gelir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

wowdan bu yana konuşulanlar arasında en çok heyecanlandıran 360 scorboard'dan hiç bahsedilmiyor..  en azından üst-alt tribün arasındaki hareketli dijital ekran olacak değil mi ? @Necmi  @Efe   :alala:
360 olmayacakki neden bahsedelim o bir hayaldi Beşiktaşın şu mali durumunda
bu kadar büyük bir maliyetin altına girmesi çok anlamsız ve gereksiz olacaktı
üst tribüne reklam panosu konmaz oralar pankart asmak için kullanılır ama üst loca katı balkonuna olacak diye biliyorum
olmalıda sonuçta o bir gelir kapısı gereksiz harcanacak bir para değil kendi kendini finanse eder @drmmm

Bu slikon membranlar farkli renklere burunebiliyormu? bu cati kaplamasi renk degistiriyor olursa hic sasirmayalim:)
Evet olacak zaten
Bunu bizzat baskan acikladi , Catida isik oyunlari yapabileceğiz diye...
Ayrica Valmiera glasin sitesindede Atex5000 membran ( Bizim kullanacagimiz membran ) için isik oyunlari icin uygun oldugu yaziyor...
Farkli renklendirmeler , showlar , Aydınlatma yapilabilir bekleyip gorelim..

Çevrimiçi Necmi

Yukarıda emniyet Demirleri olduğundan taş kaplama yapamıyorlar diye hatırlıyorum abi onlar da sonunda kalkacağına göre taş kaplama sona kalacak gibi
bir tek orda taş kaplama yokki oralar iş değil yapılır ama stadın etrafında bir sürü duvar var kaplanacak
ben onlardan bahsediyorum daha metraj olarak yarısı anca yapıldı belkide 3 te 1 i neden yapılmadığını merak ediyorum
mutlaka bir sebebi vardır. ama ben makul bir neden bulamıyorum taşmı yok yok derken  proje geç gelmiştir ebatlanmamıştır belki şu anda
ebatlama işi yapılıyordur. ama bunlar uzun sürecek işler değil dışardaki işleri yapan ekip içleride yapıyorsa büyük ihtimal içeri
kaydırılmış olabilir ama buda yanlış ayrı ekibin girmesi lazım.

Çevrimdışı asi_kartal

Ya yemisim isik olayini benim icin ambiyans onemli.. Bu arada saol ahmet abi.
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Bu PİXEL isini Baskanin kafasina kim soktu :alala: :alala:
 :steamed: :steamed: :steamed: :akuma: :akuma: :s20: :s20: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2: :s19: :s19:

Çevrimdışı drmmm

üst tribüne reklam panosu konmaz oralar pankart asmak için kullanılır ama üst loca katı balkonuna olacak diye biliyorum
olmalıda sonuçta o bir gelir kapısı gereksiz harcanacak bir para değil kendi kendini finanse eder @drmmm

Teşekkürler..  19.03.2016 yetişirsek  şampiyonluğu kaç maç kala stadımıza geçeceğiz..  :super:

Çevrimiçi Necmi

Süzer plazada olan kameradan belgesel çekilecek dendi bu yeni İnönü stadı hesabı bu şirket olmasın hep aynı açıdan fotoğraf paylaşıyor ve hiçbir tepki vermiyor belgesel aslında bu fotoğraflarla olabilir aslında
iyimisiniz :D belgeseli yapan firma belli yapan kişi belli arada bir burda
resim bile paylaşıldı kamera süzerin öbür tarafında.   :bandit:  @osman1903

Sesle alakali en onemli sey , Tokı ve Konyadaki gibi Sesin UGULTU yapmamasi ve seslerin birbirine girmemesi...
Forumdaki bilgili kisilerden ve membranin ozelliklerinden anladigimiz kadariyla bizde Boyle bir sey olmayacak onemli olanda bu zaten :tabe: :tabe:
Mesela Tokide inanilmaz ugultu oluyor , Ozellile tvden seyrederken dikkat edin hicbir tezahurati anlayamiyorsunuz :bandit:
Ses ugultu yapmasin berrak olsun , Ki oyle olacak zaten
Biz Rekorlarin da rekorunu kirariz bundan hic şüphem yok
Zaten Konserler icin uygun olan bir membran sectik , Ugultu ve ses karisma gibi sıkıntılar olmasi pek mumkun degil o konuda icimiz Rahat olsun..

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler..  19.03.2016 yetişirsek  şampiyonluğu kaç maç kala stadımıza geçeceğiz..  :super:
ya şampiyon olalımda bence hiç geçmeyelim bu şampiyonluk stadsız gelse çok daha iyi olur
bir iki maç oynayıpta yok işte kendi stadınızda şampiyon oldunuz lafıyla avutmayalım renklileri
zaten stad açılana kadar bu şampiyonluk belli olur. olduktan sonra ben stada geçmek istemem
bu şampiyonluğu olimpiyatta kaldırmak çok daha etkili olacaktır önümüzdeki sene için. @drmmm

Çevrimiçi Necmi

Ya yemisim isik olayini benim icin ambiyans onemli.. Bu arada saol ahmet abi.
:nerd:  ışıkta ambiansdır ama :D

ya şampiyon olalımda bence hiç geçmeyelim bu şampiyonluk stadsız gelse çok daha iyi olur
bir iki maç oynayıpta yok işte kendi stadınızda şampiyon oldunuz lafıyla avutmayalım renklileri
zaten stad açılana kadar bu şampiyonluk belli olur. olduktan sonra ben stada geçmek istemem
bu şampiyonluğu olimpiyatta kaldırmak çok daha etkili olacaktır önümüzdeki sene için. @drmmm
Ayen katiliyorum @Necmi abi
STADSIZ SAMPİYON OLAN ILK TAKIM OLARAK TARİHE GEÇELİM :tabe:
ondan sonra geceriz stada , Zaten Olimpiyata alisti artik futbolcular en son Sporting macinda bir hava pozisyonunda Sportingli futbolcu aval aval bakarken Cenk ruzgarin dondugu yere dogru donup almisti topu :kop: :kop:
yani topun nereye dusecegini biliyorlar artik bu buyuk avantaj aslinda :tabe: bizim futbolcular cozmus olimpiyati :biggrinking:
En sonda da 100.000 kisi ile Sampiyonlugu kutlayalim hep beraber orada..
Efsane bir VEDA yapalim olimpiyata :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 00:48:29 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Deniz

tribün ısıtması olmamasının sebebi yerin altında zaten sıcak olur düşüncesiylemi yoksa maliyet yüzündenmi? toki stadı bile ısıtmalı garip geliyor bana  :alala:
@ALBATROS tribün ısıtması sanıldığı gibi öyle maliyetli birşey değil ayrıca sonradan da yapılabiliyor.
Sistemin maliyetinin düşük olmasının yanında sistemi kullanınca da öyle yüksek bir maliyet oluşturmayacak.Bir maç boyunca açık kalması yaklaşık olarak 2500 liralık bir elektrik faturası yansıması yapacak.Ayda 4 kez açılsa (uefa maçları dahil) bize maliyeti 10 bin tl gibi cüzi bir miktar olacak.Dolmabahçede bu sistem max 3 ay çalıştırılır.Yani senede 30 bin lira..(ismail köybaşının maç başı ücreti :D)
Çatının yapısı bu sisteme uygunsa (ki uygun olduğunu düşünüyorum) sonuçta bir ihale açmalarına bakar..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

@ALBATROS tribün ısıtması sanıldığı gibi öyle maliyetli birşey değil ayrıca sonradan da yapılabiliyor.
Sistemin maliyetinin düşük olmasının yanında sistemi kullanınca da öyle yüksek bir maliyet oluşturmayacak.Bir maç boyunca açık kalması yaklaşık olarak 2500 liralık bir elektrik faturası yansıması yapacak.Ayda 4 kez açılsa (uefa maçları dahil) bize maliyeti 10 bin tl gibi cüzi bir miktar olacak.Dolmabahçede bu sistem max 3 ay çalıştırılır.Yani senede 30 bin lira..(ismail köybaşının maç başı ücreti :D)
Çatının yapısı bu sisteme uygunsa (ki uygun olduğunu düşünüyorum) sonuçta bir ihale açmalarına bakar..
Tribun isitmasini bilmem ama Catida isitma olacakmış @Deniz Stadin onundeki panaoda Cati isitma doye yaziyor
Benim anlamadigin Catiya koyulacak isitma tribunude isitmaz mi :alala: :alala:
Cunku Toki ve konyada ki tribun Isitma cihazlari catiya monteli :alala:

Çevrimdışı klubnika01

benim merak ettiğim birşey var.toki arenada tvde izlerken özetleri inanılmaz bir boğuk ses çıkıyor staddan.sanki herkesi kapalı biryere hapsedip ordan bağırtıyorlar gibi :) vuvuzeladan daha beter ve rahatsız edici açıkcası.bu çatı yapısı ve kullanılan malzemelerdenmi kaynaklı acaba :alala:

Çevrimdışı Balasagun

Daha önce de yazmıştım tekrar edeyim. Tribün aralarına konulan bu reklam panoları da skorbord olarak kullanılabilir. 3-5(her neyse) dakikada bir reklamların arasına skor, dakika, hava sıcaklığı, seyirci sayısı vs konularak bir güzel skorbord vazifesi gördürülebilir. Böylece maliyetten kurtulmuş oluruz. Belki güzelim çatının imajını bozacak görüntüyü de engellemiş oluruz. İngiltere'de böyle bir sistem gördüğümü hatırlıyorum.