Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875257 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dropoon

çatı ekibi çelik montajı uzmanı oldu yatay beyaz iç halkayı ışık hızında monte ettiler. semer memer oyuncak olur ellerinde inşallah

Çevrimdışı Efe

@Efe  tribunde Beşiktaş yazacak mı ? Yeni açıkta kırmızıyla BJK yazmaz inşallah çok kotü duruyor.
bilgimiz yok suan icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir137

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Melekcik

hayırlı akşamlar ne var ne yok kalkmadı mı çatı   :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı can1903

Arkadaş bitmiyoorrrr kafayı yiyeceğim.. 19.03'de olmayacak gibi  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Emre Ş.

çatı ekibi çelik montajı uzmanı oldu yatay beyaz iç halkayı ışık hızında monte ettiler. semer memer oyuncak olur ellerinde inşallah

Montesi 2. halka kadar kolay olmayacaktır ama,ben de korkuyorum bu işten umarım gecikme olmaz.Sonuçta soğuğu var, rüzgarı var,karı var,yağmuru var.

Çevrimdışı Sedat.Y

koltuk eksenleri arası  50 cm ise  43 bin (50 cm uefa tarafından önerilen)
                               49 cm ise  44 bin
                               48 cm ise  45 bin
                               47 cm ise  46 bin
                               46 cm ise  47 bin
                               45 cm ise  48 bin (@İhsan 45 cm ölçtü )                                                                                 
üstteki 1 sıraya da koltuk konulursa +(1200-1500)  koltuk ekleyin.

sonuçta 50 bine bağlayalım diyorsun  :)

Çevrimdışı Sedat.Y

Merak ediyorum  !!!

Çekilecek ilk üçlüde desibel rekoru gelir mi acaba?    :)

Çevrimdışı Sercan62

Yönetim stada 45.000 koltuk koyup,  UEFA ve TFF ye 41.903 koltuk var dese.

Kim gelip bu koltukları tek tek sayıp resmi rakamı teyit edecek??  :evillol:
Anca çılgın bir eylem olarak kalır  :tabe: inşaat bitince Son hali birçok 3d programa kaydolacak ve bir sürü üst düzey Program var sadece açı ile program otomatik olarak ölçecektir :evillol: teknoloji başa bela  :)

Çevrimdışı osman1903

Süzer plazada olan kameradan belgesel çekilecek dendi bu yeni İnönü stadı hesabı bu şirket olmasın hep aynı açıdan fotoğraf paylaşıyor ve hiçbir tepki vermiyor belgesel aslında bu fotoğraflarla olabilir aslında

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Anca çılgın bir eylem olarak kalır  :tabe: inşaat bitince Son hali birçok 3d programa kaydolacak ve bir sürü üst düzey Program var sadece açı ile program otomatik olarak ölçecektir :evillol: teknoloji başa bela  :)

Stadımızın kapasitesi artsa dahi yinede elit statlar kategorisini muhafaza edecektir. ( Mümkün olan azami artışla ) . Bu durumda geriye sadece trafik , yoğunluk gibi mazeretler kalıyor. Gün olur devran döner bunları da aşarız ümidindeyim. Daha önce belirttiğim gibi taraftarımız stada bırakın şahsi araçlarını toplu taşıma ile bile gelmiyorlar. Herkes güneyden vapur dolmuşlarla ya da Beşiktaş - Kabataş - Taksim yönlerinden yürüyerek geliyor. Zaten belli bir süre yürüyünce trafik açılıyor. Biz 80 li yıllarda Zeytinburnu'ndan gelirken ( Kumanovalı'ya selam  :D ) sirkeciye kadar yürür trene binerdik. Bazen de Beşiktaş tarafına kutlamaya giderdik. Kadıköy tarafına geçince ya dolmuş vapura biner ya da Karaköy'e kadar yürürdük. Yani kapasite elit stat normlarına uygun olarak çok rahat arttırılabilir
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Merak ediyorum  !!!

Çekilecek ilk üçlüde desibel rekoru gelir mi acaba?    :)

Gelir ama aynı maçta attığımız gol ile yeni bir rekor daha gelir  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Factatum

Membran takımında sıkıntı olabilir. Zira bir ara Bursaspor'un yeni stadı için soğuk havada membran montajı yapılamıyor deniyordu. Aynı şey bizim silikon membranlar için geçerli mi? hiç bilmiyorum! Bilen biri aydınlatırsa, sevaba girer.  :tabe:

Çevrimiçi COB

Yanliz bizim Başkan illede yalan tarih verecek. Kazadan once Eylul 26 dedi, kaza olmasa bile Eylule yetismeyecekti, simdi de 4-5 ekim de kaldiracagiz dedi 7 ekim oldu hala cati kalkmadi. Bu hoş değil.  Ben toleransli davraniyordum ama fazla olmaya başladi, cok onemli bir koltukta oturuyorsun bukadar fazla yalan soyleme. Bugüne kadar verdiği hiçbir tarih tutmadi,  bundan sonra mümkünse tarih falan vermesin...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yanliz bizim Başkan illede yalan tarih verecek. Kazadan once Eylul 26 dedi, kaza olmasa bile Eylule yetismeyecekti, simdi de 4-5 ekim de kaldiracagiz dedi 7 ekim oldu hala cati kalkmadi. Bu hoş değil.  Ben toleransli davraniyordum ama fazla olmaya başladi, cok onemli bir koltukta oturuyorsun bukadar fazla yalan soyleme. Bugüne kadar verdiği hiçbir tarih tutmadi,  bundan sonra mümkünse tarih falan vermesin...

Burada Başkan'ın motive amaçlı tarih verdiği konuşuldu. Ayrıca forumdan bir çok yetkili aynı tarihlere işaret etti. Sonuçta çatı firmasının çok daha tedbirli olmak ve son kontrolleri sıkı yapmak amacıyla tarihlerde 3-5 gün gecikmeye neden vereceği de anlaşıldı. Şimdi bu kadar kişi , varsın 1 hafta geç olsun ama kaza bela olmasın derken senin bu yazdıkların hiç hoş olmadı kanaatindeyim. Başkanımız gerçekçi tarihler vermemiş veya buna benzer uygun üslup yerine yalancılıkla itham çok yersiz oldu. Tolerans konusuna ise hiç girmesem daha iyi  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Ahmet abi bu membran ambiyans açısından diğerlerine göre daha mı kaliteli yoksa aynı mıdır ? İlk defa uygulanması biraz soru işareti yarattı bende  :alala:
Bizim membran konserler için ideal sesin yankılanmasını engelliyor, bizimkinin renkli versiyonu fransada zenith konser salonunda kullanılmış.Maç esnasında ambiyans açısından iyi diyebileceğim tek şey uğultu yapmaz yani inönü kükremesi hatıra olarak kaldı. @asi_kartal .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bir iç mimar gözüyle piksel tasarımdan bende hoşlanmıyorum. Düz beyaz koltuklar ve füme rengi merdivenler bu stad için çok ideal.siyahtan ziyade siyahın tonlarının kullanılmasından yanayım.
bu işten anlayan nasıl belli oluyor ama
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bunlara localar dahil olmadığına göre en kötü ihtimalle 43+2 45.000  :bandit:
@Çağrı bunlara loca dahil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2015, 23:15:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

@Efe  tribunde Beşiktaş yazacak mı ? Yeni açıkta kırmızıyla BJK yazmaz inşallah çok kotü duruyor.
sahi birde bu kırmızı yazı vardı değil mi , o yanlışı yapmazlar bence.

ysariusta

• Ziyaretçi

Süzer plazada olan kameradan belgesel çekilecek dendi bu yeni İnönü stadı hesabı bu şirket olmasın hep aynı açıdan fotoğraf paylaşıyor ve hiçbir tepki vermiyor belgesel aslında bu fotoğraflarla olabilir aslında
Yeni İnönü hesabını eski bir yöneticinin kullandığı söyleniyor. Kimdir bilinmiyor. Belgesel için başka bir kamera var. Bir kaç kez resmi Vodafone Arena hesabı oradan fotoğraf koydu. Yanılmıyorsam saatte 10 fotoğraf alınıyor. Ayrıca önemli şeyler atıyorum ilk prekast falan geldiğinde görüntüleniyor. Bekleyip göreceğiz.

Çevrimdışı ahmetx

Bu slikon membranlar farkli renklere burunebiliyormu? bu cati kaplamasi renk degistiriyor olursa hic sasirmayalim:)
çatının altında farklı renkte ışıklar olacak ışık geçirgenliği gayet iyi olduğundan çatı geceleri farklı renklere bürünecek.

Çevrimdışı Efe

sahi birde bu kırmızı yazı vardı değil mi , o yanlışı yapmazlar bence.
kırmızı koltuk hiç görmedim olmayacaktır
Şampiyon Beşiktaş JK