Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5875780 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı asi_kartal

Çatımızın enleri
Halat üzerine çelik aksam monteliyken gerilen ve asılan ilk çatı
210 m genişlikteki bir çatı için en düşük çatı yüksekliği (9 m)
silikon membran kullanılacak ilk stadyum çatısı

Ahmet abi bu membran ambiyans açısından diğerlerine göre daha mı kaliteli yoksa aynı mıdır ? İlk defa uygulanması biraz soru işareti yarattı bende  :alala:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Efe

Taraftar koltukları bunlar demiş @nlyyilmaz

Zaten @Necmi abinin oturdukları bunlar
evt bizim oturduklarimiz bunlar zaten ilk takilanlarda bunlardi bi fark yok sadece vip teki koltuklar o gosterilenler olabilir sunuda anladik cati isleri aralik ayi icinde bitecek oda kesinlesti mebraj kaplama dis kisimdan yapilacak cati bittikten sonra 2 ayda mebran kaplama sirecek koltuklarla beraber onlarda biter heralde subat ayinda stad hazir hale gelecek ama tam bitmesi ne zaman olur kimse bilmiyor acikcasi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı BlackEagle26

Merdiven renkleri belli mi ? Fazla sırıtmaz  umarım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

evt bizim oturduklarimiz bunlar zaten ilk takilanlarda bunlardi bi fark yok sadece vip teki koltuklar o gosterilenler olabilir sunuda anladik cati isleri aralik ayi icinde bitecek oda kesinlesti mebraj kaplama dis kisimdan yapilacak cati bittikten sonra 2 ayda mebran kaplama sirecek koltuklarla beraber onlarda biter heralde subat ayinda stad hazir hale gelecek ama tam bitmesi ne zaman olur kimse bilmiyor acikcasi
19 martta maç oynanacak duruma gelir diyorsun yani

Çevrimdışı Efe

19 martta maç oynanacak duruma gelir diyorsun yani

yok oyle demiyorum tam bitmeden acacaklarini sanmiyorum marti gececek bence acilis tam olarak acmak istedikleri icin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Pixele karşıyım ama hafif pixel olursa guzel olabilir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2015, 19:49:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
koltuk eksenleri arası  50 cm ise  43 bin (50 cm uefa tarafından önerilen)
                               49 cm ise  44 bin
                               48 cm ise  45 bin
                               47 cm ise  46 bin
                               46 cm ise  47 bin
                               45 cm ise  48 bin (@İhsan 45 cm ölçtü )                                                                                 
üstteki 1 sıraya da koltuk konulursa +(1200-1500)  koltuk ekleyin

@ahmetx şu iki resme göre kaç olur sence.ben ölçmedim ama aklımda koltuklar 43 cm olarak kalmış.küçük resimdeki gibi olursa merkezden merkeze 45 olacak sanırım.diğer resimde biraz daha aralık fazla gibi.

Bunlara localar dahil olmadığına göre en kötü ihtimalle 43+2 45.000  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

kasım sonunda çıkar vinçler sahadan @Efe iskelet ve semer montajı için 25 gün öngörülüyordu
ayın onbeşinde kalkmış olacağını varsayarsak kasım ortası bitmesi lazım hadi bende 15 gün koydum kasım sonu olur.
yani benim kafamdaki planla örtüşüyor şubat sonu çim koltuk ve membran montajı biter. Benim canımı sıkan taş kaplama
neden yapmıyorlar anlamıyorum dışarda bir sürü yapılacak alan var. sanırım en son taş işi bitecek. Bu arada pazartesi zeminlere başlanacaktı
birde divan büfelere başlayacaktı onlar ne durumda bilmiyorum içerdeki işler iyi gidiyor.

Çevrimdışı Orhan

Bir iç mimar gözüyle piksel tasarımdan bende hoşlanmıyorum. Düz beyaz koltuklar ve füme rengi merdivenler bu stad için çok ideal.siyahtan ziyade siyahın tonlarının kullanılmasından yanayım.

Çevrimdışı osman1903

kasım sonunda çıkar vinçler sahadan @Efe iskelet ve semer montajı için 25 gün öngörülüyordu
ayın onbeşinde kalkmış olacağını varsayarsak kasım ortası bitmesi lazım hadi bende 15 gün koydum kasım sonu olur.
yani benim kafamdaki planla örtüşüyor şubat sonu çim koltuk ve membran montajı biter. Benim canımı sıkan taş kaplama
neden yapmıyorlar anlamıyorum dışarda bir sürü yapılacak alan var. sanırım en son taş işi bitecek. Bu arada pazartesi zeminlere başlanacaktı
birde divan büfelere başlayacaktı onlar ne durumda bilmiyorum içerdeki işler iyi gidiyor.
Yukarıda emniyet Demirleri olduğundan taş kaplama yapamıyorlar diye hatırlıyorum abi onlar da sonunda kalkacağına göre taş kaplama sona kalacak gibi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

su semer ve kedi yolu montaji bizi ugrastirmaz umarim fazla sayida celik takilacak araliga kadar bitse iyi olur koltuklarda aralikta baslar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

Bana göre maketteki koltuk tasarimi on numara ,umarim birebir aynisi olur..

Çevrimdışı ers1903

Bu slikon membranlar farkli renklere burunebiliyormu? bu cati kaplamasi renk degistiriyor olursa hic sasirmayalim:)

Çevrimdışı BlackEagle26

@Efe  tribunde Beşiktaş yazacak mı ? Yeni açıkta kırmızıyla BJK yazmaz inşallah çok kotü duruyor.

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 07 Ekim 2015, 20:15:23
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
su semer ve kedi yolu montaji bizi ugrastirmaz umarim fazla sayida celik takilacak araliga kadar bitse iyi olur koltuklarda aralikta baslar
ben de membran işi uğraştıracak gibi hissediyorum. :duman:
Çatıda her şey planlanandan uzun sürdü
umarım bundan sonrası planlanan hızda yürür
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Ersoy

Devre arası diyorduk açılışa 19.03'e mi kaldık ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2. yarı ne zaman başlıyor bilen var mı?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı drmmm

wowdan bu yana konuşulanlar arasında en çok heyecanlandıran 360 scorboard'dan hiç bahsedilmiyor..  en azından üst-alt tribün arasındaki hareketli dijital ekran olacak değil mi ? @Necmi  @Efe   :alala:

Çevrimdışı Easthanbool

360 Skorbord keşke olsa ama şu aralar paramız yetmez belki ilerde  :bandit: loca aralarındaki led ekranlarda bir değişiklik olmadıysa olacaktı en son
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ALBATROS

wowdan bu yana konuşulanlar arasında en çok heyecanlandıran 360 scorboard'dan hiç bahsedilmiyor..  en azından üst-alt tribün arasındaki hareketli dijital ekran olacak değil mi ? @Necmi  @Efe   :alala:

evet kat arası dijital reklam ekranı olacak. skorbord hayal olarak kaldı o zamandan