Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871080 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Dun aracla stadin ordan gecerken efenin ifadesini gordukten sonra anlamistim birseyler oldugunu,kara kara dusunuyordu :) neyse kazasiz belasiz bitsinde onemli olan o ..
@Efe  nin her zamanki hali o stadın bittiği gün resmini çeksen gene aynı pozu görürsün  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

yok çok rahat oturuyorduk ama @ZEKI  yi bilemem :kop: koltuklar çok rahat korkuluklarda kasık hizasına geliyor.
ortada bir çirkinlik oluşturmuyor. ve çok sağlam monte edilmişler zorlasanda sallanmıyor.
rahat oturuyoruzda stadta mac oturarark mi izleyecegiz @Necmi abi

Çevrimdışı Anıl

rahat oturuyoruzda stadta mac oturarark mi izleyecegiz @Necmi abi
Numaralıda döve döve oturturlar @ZEKI abi :D

Çevrimdışı Sedat.Y

Şimdi merak ettiğim bir konu var.

Stadın yapılış şekli yeni açığa Çarşıyı kaydırmaktı.Dolayısıyle yeni açığa loca yapılmadı Çarşı orada olacak diye.@Necmi abi geçenlerde Çarşı oraya geçmez tarzında birşey söyledi.
Sorum şudur.... Çarşı her zamanki yeri kapalıda mı olacak?  yoksa stadın planlanma amacına göre yeni açığa mı geçecek? 
net bir bilgi verebilecek arkadaşım var mıdır?

Çevrimdışı cagdas44

Stadın yapılış şekli yeni açığa Çarşıyı kaydırmaktı.Dolayısıyle yeni açığa loca yapılmadı Çarşı orada olacak diye.@Necmi abi geçenlerde Çarşı oraya geçmez tarzında birşey söyledi.
Sorum şudur.... Çarşı her zamanki yeri kapalıda mı olacak?  yoksa stadın planlanma amacına göre yeni açığa mı geçecek? 

Ç@rşı bir yere gitmiyor kapalı her zamanki olduğu gibi olacak ama tabii az bir kayma yaşanabilir. Yeni açık Ç@rşı için değil konser organizasyonları için o şekilde yapıldı ama başkanın bunu böyle açıklamasındansa kulüp içi bir hareket yönelim olarak planlandığını söylemesi birazcık yönlendirmeydi.

Çevrimdışı BlackEagle26

Koltuk dizayni belli oldumu ne renk olacak ?

Çevrimdışı F1903

Resmi olarak ilan edilen kapasite ile gercek kapasite arasinda ciddi bir fark olacagini sanmiyorum. Sonucta klup muhtemelen bildirdigi kapasite uzerinden passolig sitesinde taraftarlara koltuk sectirerek kombine satiyor. Koltuklar yerlestirildiginde gercek rakam en fazla +/- 100 filan oynar herhalde.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Net bilgi değil elbette ama eğer biletlerini bedava vermiyorsan herkes istediği yerde oturmakta özgürdür. Başkan bunu neye dayanarak söyledi bilemiyorum. Mesela ben bizim forum yöneticilerinden bazılarının isteseler daha pahalı yerlere kombine alacağını düşünüyorum ama sanırım onlar birliktelik olsun ve herkesin kesesine uysun amacıyla eski açık tarafını tercih etmişlerdir. Çarşı mensupları kapalı ortayı dolduracak gelir düzeyinde ise alırlar hep beraber kombinelerini orada otururlar. Benim nacizane düşüncem bu
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kapasite her halikarda 41.903 un uzerinde ama napiyoruz ORTAMLARDA 41.903 diyoruz :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı riza calli

Resmi olarak ilan edilen kapasite ile gercek kapasite arasinda ciddi bir fark olacagini sanmiyorum. Sonucta klup muhtemelen bildirdigi kapasite uzerinden passolig sitesinde taraftarlara koltuk sectirerek kombine satiyor. Koltuklar yerlestirildiginde gercek rakam en fazla +/- 100 filan oynar herhalde.
Sana katiliyorum.40cm icin yapmadıklarını birakmayanlar fazla kapasite için neler yaparlar kimbilir.benim anlamadığım 50 bin kişi gelse anitlar kurulu buna neden karisir.fazla kalabalık siluetimi bozuyo acaba

Çevrimdışı ALI RIZA

içeri sızdık kameralara yakalanmışız her taraftan güvenlik aktı olay yerine
çaktırmadan topukladık aslında ben koridordaki taşlara bir göz atayım dedim  o tarafa yönlendim
bizimkiler bunu fırsat bilip sel gibi aktılar içeri :ebebe: @ALI RIZA
şu bağlantı halatları var ya bacağım kalınlığında koltuklar çok rahat yanlız korkuluklar
çok aşağıda kalıyor ayaktayken korkuluk dizinin 20-25 cm üstüne geliyor yani tutunamıyorsun
aşağıda kalıyor ama boyu 1.60 olanlar için ideal yükseklik sanırım kendilerine göre yapıyorlar :kop:
@Necmi Ben çıktığımda size dedim Üst katlar Uçurum  :halay: :halay: prekastlar yüksekliği de iyi
Stat dediğin böyle olur 180 ve üstü için alt katlar idealdir  :kop: :kop:
Halatlar öyle demek görmek nasip olmuş diyorsun  :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Ekim 2015, 21:16:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sana katiliyorum.40cm icin yapmadıklarını birakmayanlar fazla kapasite için neler yaparlar kimbilir.benim anlamadığım 50 bin kişi gelse anitlar kurulu buna neden karisir.fazla kalabalık siluetimi bozuyo acaba

Trafiği bahane ediyorlar. O lokasyon 42.000 üzerini kaldırmazmış.

Trafiği bu kadar düşünselerdi verirlerdi yolları stadın altına hem trafik sıkışmazdı hem 55.000 kişilik hatta 60.000 lik stat dikerdik oraya.

Her şey düzmece. Bundan 20 yıl sonra devran döner elbet bu stat ileride kesin kapasite arttırımına gider.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ers1903

Beyler bu fotolarda gorunen halka komple seffaf olan bolge mi oluyor ? Baya genis :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

yani bildiğin plastik ama içinde hava boşlukları var  :tabe:

Arabalardaki  direksiyon simidi  malzemesi  gibi mi yani  @ahmetx  ?

Çevrimdışı Kadir G.

Stad 55.000 olsaydı da doldurma sorunu olacağını sanmıyorum. Tam ifadeyle dağın başındaki rezil bir stad ile 35-40 bin kişiyi yakalayabiliyoruz. Bir stad için olabilecek en güzel konumda son teknoloji ürünü mekanı, Beşiktaş varken çok rahat doldururduk.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu ayın 25inde belli olacak @Coşkun Mevsim abi kısa olacak büyük ihtimal sorduklarında uzun dönem istemediğimi söyledim
Oğlanda da  aynısı  olmuştu.Muhtemelen kısa dönem olur  seninkide.Haydi  hayırlısı  bakalım.

Çevrimdışı FARUK

Beyler bu fotolarda gorunen halka komple seffaf olan bolge mi oluyor ? Baya genis :)
2 kısım var orada şeffaf olan iç kısım ark a kısım şeffaf degil

Çevrimdışı ers1903

2 kısım var orada şeffaf olan iç kısım ark a kısım şeffaf degil

Yani ilk montaji yapilan yer seffaf ,tsk ederim.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Tolga

uzun zamandır formu takip ediyodum yeni üye oldum merhaba herkese bi şey sorcam kapasite 41.903 değil mi yahu yetkili biri bi şeyler mi söyledi komplo teorisi gibi havada bi tartısma mı bu aslı nedir ?
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alparslan

aldığım bilgi saatte sekiz cm gibi aslında on saatte bir metre gibi olacak yönünde
yanlız karıştırmayın yükselmeden bahsetmiyorum çekmeden bahsediyorum yükselmesi gereken çember
yaklaşık 25 metre gibi yükselecek bunuda aşağı yukarı 5 metre halatları çekerek yapacaklar ilk metrelerde çok yükselir
son metrelerde az yükselir @Alparslan  geçenlerde @ZEKI  @AdemG  @bjk_mabet  tartıştık bu konuyu
ikna olmadılar dünde bizzat yerine gittik halatların yanında anlattım. onlarda çekmeyle kaldırmayı karıştırmış sanırım :D
sonra güvenliğin alarmıyla kaçmak zorunda kaldık  :evillol: bunlara anlatabilmek için girilmez yere sızdık şimdi kameralardan tesbit
etmişlerdir artık stadın yanına yaklaştırmazlar bizi :bandit:
@Necmi şimdi anlaşıldı. Bende 8cm denilince çatının yükselmesi olarak algıladım. O zaman dedigin gibi olursa 4 günde biter. Sanırım aralıksız 24 saat çalışılacak. Vardiyalı çalışılır o zaman. Mesai saati bitimi o ağırlık sj ler üzerinde bırakılmaz. Çok riskli bir durum teşkil eder. Bir de önümüzdeki haftanın hava durumuda takip edilir diye tahmin ediyorum. Eğer bir fırtına vs bekleniyorsa kaldırmaya başlamazlar bence. Kaldırma esnasında o 4-5 gün hava çok rüzgarlı ve yağışlı olmamalı.

Çevrimdışı Cengo

boruyu buldum  yerde yatıyor  :D

Herkesin eksik boru demiş olduğunu gördüm okuduğum 3-4 sayfada da, eksik (!) olan boru sayısı 1 diil 4:) 4 köşede de boru eksik(!) :))

Çevrimdışı F1903

Herkesin eksik boru demiş olduğunu gördüm okuduğum 3-4 sayfada da, eksik (!) olan boru sayısı 1 diil 4:) 4 köşede de boru eksik(!) :))

Koselerde capraz boru yok zaten, o eksiklik degil bilincli bir durum :)

Çevrimdışı ahmetx

Arabalardaki  direksiyon simidi  malzemesi  gibi mi yani  @ahmetx  ?
yok abi öyle değil .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum