Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5868670 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

buda mabetin çektigi koltuklar ve goruntu harika ust kat mukemmel :ishock:
Birde giremiyoruz diye yakınıyorlar @Necmi abi  :akuma: koltukta bile oturmussunuz sigara bile yakmışsunuz  :bandit: :bandit:
@bjk_mabet en tehlikelileri almış içeri  :steamed: :steamed:
Üst katlar Candır can Dehşet güzel  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı serti67

daha önceden duvar örülmüştü tekrar açmaları ılgınc geldı sankı başka bıse düşünüldude fıkır degıstı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cagdas44

çatı o ayaklardan kurtulduğunda nasıl devrilmeden duracak hala anlayamadım bir taraf içeri diğer taraf dışa doğru kayacak gibi duruyor  :biggrinking:

Şekil :) çatının üst ve alt genişliği farklı 2 çemberden oluşuyor ve çelik yapı ile oluşturulan hat halatlar ile oluşacaktan daha dar olduğundan içe doğru devrilemez, keza alttaki halatta krikolarla gerdirileceği için gevşemediği müddetçe dışa doğru bir duruma müsaade etmez ama kaldırma başlarken halatın boşluğu alınana kadar süreç nasıl işleyecek merak konusu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Ekim 2015, 23:58:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
arkadaşın hok projesi gibi istiyordu galiba , eski açıkdaki saçma yükseklik sınırı buna mani oldu.

Şu stat rüya gibiydi. Olmamasına çok üzülmüştüm her şeyiyle.

Koltuk yapısı da illa olacaksa böyle olur piksel filan gerçekten saçmalık bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Necmi

Simetri takıntım olduğu doğrudur.  :D Proje görselleri ilk basına yansıdığında, asimetrik sutunlar için göz aldanmasıdır diyordum. Öyle olmadığını öğrendiğimden beri alışmaya gayret ediyorum. Ama pek kolay olmuyor tabi.  :lol:

Kesinlikle katılmıyorum asimetrik mimari bence simetrikten çok daha iyidir.
simetrik işi çok basit gösterir. ama bu tamamen zevk meselesi bazı insanların nedenini
bir türlü anlayamadığım takıntıları var aslında sağ sol incelediğimizde asimetrik değil simetrik olduğunu görürüz
sağ sol birbirinin simetrisi kendi içinde asimetrik görünüyor ama bütünde simetrik @Factatum

Çevrimdışı Necmi

Birde giremiyoruz diye yakınıyorlar @Necmi abi  :akuma: koltukta bile oturmussunuz sigara bile yakmışsunuz  :bandit: :bandit:
@bjk_mabet en tehlikelileri almış içeri  :steamed: :steamed:
Üst katlar Candır can Dehşet güzel  :halay: :halay: :halay:
içeri sızdık kameralara yakalanmışız her taraftan güvenlik aktı olay yerine
çaktırmadan topukladık aslında ben koridordaki taşlara bir göz atayım dedim  o tarafa yönlendim
bizimkiler bunu fırsat bilip sel gibi aktılar içeri :ebebe: @ALI RIZA
şu bağlantı halatları var ya bacağım kalınlığında koltuklar çok rahat yanlız korkuluklar
çok aşağıda kalıyor ayaktayken korkuluk dizinin 20-25 cm üstüne geliyor yani tutunamıyorsun
aşağıda kalıyor ama boyu 1.60 olanlar için ideal yükseklik sanırım kendilerine göre yapıyorlar :kop:

Çevrimdışı Necmi

Efe tam oturduğunuz yerden kombine aldım 3 adet nasıl gözüküyor saha tarif edebilirmisin
ordan saha muhteşem görünüyor tam yukardan aşağıya bakıyorsun işin ilginci eski açıkta durduğunda daha ürkütücü duruyor
orası kapalının en uç kısmı ama saha görüşü mükemmel düşün yedi katlı bir binanın balkonundan aşağıyı seyrediyor gibisin
tek fark önünde balkon korkuluğu yok :D @Eyüp Emir

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı beşiktaşk

bizim çatımızın bu çatıdan farkı boruların yerde takılması diyebilir miyiz? birde yaklaşık 1saattir stat inşaatları izliyorum genelde sadece halatları çekiyorlar bizimki nasıl olacak hala aklım almıyor.

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ferhat Türk

günün hatırası

çok güzel ortam be canım çekmiyor değil. Kayıt olalı neredeyse 1 sene olacak hiç buluşamadım sizlerle
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı İhsan

bizim çatımızın bu çatıdan farkı boruların yerde takılması diyebilir miyiz? birde yaklaşık 1saattir stat inşaatları izliyorum genelde sadece halatları çekiyorlar bizimki nasıl olacak hala aklım almıyor.

İlk başta bizde aynı konsepti seçmiştik. Rüzgar emişi yüzünden üst halat yerine çelik yapılda.
Bizim stad çatı imalatı bu filmin 1:38 dakikasın da ki duruma denk geliyor. Bu yüzden bizim kaldırma işlemi çok daha çabuk olacaktır.

Birde yere yatırılmış bisiklet tekerleği düşünün:
Etrafında 10 kişi 5 m mesafeden iplerle tekerleği aynı anda çekerek kaldırdığını düşünün. Bu tekerlek nasıl düşmezse bizim çatı da aynı şekilde düşmez. Çatının çember olarak kapatıldığı için devrilme riski yoktur.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın arena,bugün stada kavuşmaya 1 gün daha yaklaştık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

İlk başta bizde aynı konsepti seçmiştik. Rüzgar emişi yüzünden üst halat yerine çelik yapılda.
Bizim stad çatı imalatı bu filmin 1:38 dakikasın da ki duruma denk geliyor. Bu yüzden bizim kaldırma işlemi çok daha çabuk olacaktır.

Birde yere yatırılmış bisiklet tekerleği düşünün:
Etrafında 10 kişi 5 m mesafeden iplerle tekerleği aynı anda çekerek kaldırdığını düşünün. Bu tekerlek nasıl düşmezse bizim çatı da aynı şekilde düşmez. Çatının çember olarak kapatıldığı için devrilme riski yoktur.
Gunaydin oncelikle
Gayet aciklayici bir sekilde anlatmissiniz , Simdi herkes anlayabilir nasil olacagini az cok :ok:

Çevrimdışı SDemirsoy

halat boşluklarının alınmasına devam ediliyor mu acaba belki bugün kaldırmaya başlarlar çatıyı :D

Çevrimdışı ahmetx

Kesinlikle katılmıyorum asimetrik mimari bence simetrikten çok daha iyidir.
simetrik işi çok basit gösterir. ama bu tamamen zevk meselesi bazı insanların nedenini
bir türlü anlayamadığım takıntıları var aslında sağ sol incelediğimizde asimetrik değil simetrik olduğunu görürüz
sağ sol birbirinin simetrisi kendi içinde asimetrik görünüyor ama bütünde simetrik @Factatum

simetrik kolonlar daha güzel değil miydi ? @Necmi abi?

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

simetrik kolonlar daha güzel değil miydi ? @Necmi abi?

Bende Simetrik severim ama Simetrik Kolonlar cok siradanlastirirdi dis cepheyi bence
Boyle daha dikkat cekici ve daha iyi duruyor :tabe:

halat boşluklarının alınmasına devam ediliyor mu acaba belki bugün kaldırmaya başlarlar çatıyı :D
Bu bir mesaj mi :alala:

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı SDemirsoy