Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5867178 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Stadyum bitince konu bitmiyor işte. Ben başlarda kapasite takıntılı olduğum için ileride çatı kaldırılıp nasıl 3. kat konulur bunları düşünüyordum  :lol: İnşaat sağlam olduğu için belki 30 yıl sonra dediğim gibi yapılabilir tabi yollar tribünlerin altında kalmak ve ağaçlık alanlar düz yeşillik alan yapılmak kaydıyla.
Juve'yi konuşmuştuk aslında. Juventus , İtalya'da çok tutulan bir takım olmasına rağmen kendi şehri Torino'da fazla tutulmayan bir kulüpmüş. Büyük olup boş kalacağına kutu stadı tercih etmişler sanırım. Ama biz öyle değiliz ki. çok değil 3 şampiyonluk görsek 70 bin ful çekeriz her sene. Neyse devran döner 30 yıl sonra yaparız bir şeyler. Umarım fazla hayalci olmadı yazdıklarım  :)
tr deki 3 istanbul takımı iyi yönetilir ve süper lig marka haline getirilebilirse .3 istanbul takımı rahat dünyada ilk 10 a girebilir o potansiyel var 60 binlik stadlar lazımdı bu 3 takıma aslında.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Altuğ

Vodafone Arena 01 Ekim 2015 (17:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Altuğ

Bunları eklememişim :)

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Gomez_33

Çevrimdışı Serjo

Numaralı'da ki basın katında çelik ne işe yarıyor çözemedim
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Evet :)

şuanda eksik olarak birşey varmı ? Yoksa yavaş yavaş kaldırmaya başlanacak mı :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Evet :)
Ellerine sağlık öncelikle. Allah kısmetini açsın  :icool:
Resimlerden birinde kapalı -yeni açık köşesindeki bir ikinci halkada bir çapraz boru eksik gibi gördüm
[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2015, 18:18:39 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gomez_33

Teşekkürler emeğine sağlık @keremfrat1  :ok: Yeni inönüden resim bekliyoz  :sevinc

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cok cocukca..Disney de var bundan :D
Bu proje , Timsah arena ile olumune kapisir :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Locaların ısıtmasını ttarenayıda ısıtan gogas firması yapacak radyant ısıtıcılar kullanıyorlar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALBATROS

çatı o ayaklardan kurtulduğunda nasıl devrilmeden duracak hala anlayamadım bir taraf içeri diğer taraf dışa doğru kayacak gibi duruyor  :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

köprü gibi birşey yapılacak oraya bence (tahmin)  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALBATROS

canlı yayın odasını numaralının neresinde olacak acaba  :bandit:

Çevrimdışı keremfrat1

şuanda eksik olarak birşey varmı ? Yoksa yavaş yavaş kaldırmaya başlanacak mı :)
Capraz halatlarda gerildimi zaten strand jackler test yani bosluklari alinmaya baslandi yavastan :)

Çevrimdışı asyakartalı

betonsuz kolonsuz pratik köprü-koridor

Çevrimdışı Erhan

Ellerine sağlık öncelikle. Allah kısmetini açsın  :icool:
Resimlerden birinde kapalı -yeni açık köşesindeki bir ikinci halkada bir çapraz boru eksik gibi gördüm

Köşelerde çapraz yok abi yeniinönü fotoya bak görüceksin köşeler boş

Çevrimdışı asyakartalı

çatı o ayaklardan kurtulduğunda nasıl devrilmeden duracak hala anlayamadım bir taraf içeri diğer taraf dışa doğru kayacak gibi duruyor  :biggrinking:

içeri doğru kayması tam bir halka oldoğundan statik olarak mümkün değil.ama dışarı doğru hafif esnemesi olucak mı olmıcakmı ben de merak içindeyim.birimizde kalkan çatı görmedikmi arkadaş,o kadarda milli sporumuz inşaat izlemek ama  :D :D

Çevrimdışı asyakartalı

bu arada mesaj sayıma baktım 100 ü geçmiş ama hala yavru kartal görünüyorum  :D yaşta 35 olunca yavru falan... :biggrinking:  :D

Çevrimdışı Deniz

bu arada mesaj sayıma baktım 100 ü geçmiş ama hala yavru kartal görünüyorum  :D yaşta 35 olunca yavru falan... :biggrinking:  :D
Baraj arttırildi sanirim 150 oldu :)
Daha cok mesaj yazin bwlki bir gün karakartal bile olabilirsiniz :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Bakın ben ne buldum, yıkılmak üzereyken..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları:

"Bu hafta içerisinde çatıyı kaldırmamız gerekiyor. Sıkıntı olmazsa, stat için tarih verebiliriz"
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

ysariusta

• Ziyaretçi

ya bu olsaydı :D :D
la bunu bizim pastacılar şekerden yapar. Rumeli Hisarı, Boğaz Köprüsü, neler yapıyorlar bunu mu yapamayacaklar