Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5867264 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benim tribün olarak en çok beğendiğim proje buydu , ama çatı ,dış kabuk fecaat .
Biydu derken abi hangisi :alala:
Birde Fecaat derken :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

kalkmışı mı kalkmış mı  :D :D

şaka bir yana ben tarihi kuleler ile ilgili birkaç soru sormak istiyorum.

öncelikle yıkılan bir duvarın betonunun birkısmının atılmış olduğunu biliyoruz.orası ile ilgili çalışma öncelikli olmadığı için sonraya mı bırakıldı.yoksa normal çalışma süreci bu şekilde mi?

birde kule olan kısımlar duvar gibi yıkılıp  restore edilecekmi?

yıkılmayacaksa kenar kısımlarında merdiven izleri var.oralar giderilecekmi yoksa başka bir şey mi uygulanıcak

amma soru soru sordum be  :biggrinking:

kuleler yıkılmayacak küfekiler temizlenecek.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  18m18 minutes ago
Çatı kaldırma çalışmalarında test amaçlı halatlarin boşlukları alınmaya başlandı  ... View translation
Embedded image permalink
Yorgo

Çevrimdışı ahmetx

Biydu derken abi hangisi :alala:
Birde Fecaat derken :alala:
belediyenin yaptırdığı projeyi diyorum. Fecaat = çok kötü
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

belediyenin yaptırdığı projeyi diyorum. Fecaat = çok kötü
Aynen Tribun yapisi Gayet Guzel
Dedigin gibi Şu anki projenin Catisiyla Dis cepheyi buna ekle Harika bisey cikardi ortaya :tabe:

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Aynen Tribun yapisi Gayet Guzel
Dedigin gibi Şu anki projenin Catisiyla Dis cepheyi buna ekle Harika bisey cikardi ortaya :tabe:
3 katlı tribünler çok hoş görünüyor , ayrıca belediyenin bu projesinde eski açık 2. kat daha uzun olduğundan daha heybetli görünüyor.

3 katlı tribünler çok hoş görünüyor , ayrıca belediyenin bu projesinde eski açık 2. kat daha uzun olduğundan daha heybetli görünüyor.
Tipki suanki Yeni acik gibi :tabe:
Birde bende senin gibi Ara kat olan tribun yapisini daha cok seviyorum @ahmetx abi
O kucuk ara kat cok hava katiyor Gorsellik olarak

Çevrimdışı Savaş

Yazıldı mı bilmiyorum ama halatlar gerilmeye başladığına göre yakında kalkacak çatı. Benim anlamadığım ikinci halka hala boşta. Destekler tutuyor şuan.

Nasıl olacak? Bi bağlantı takilmayacak mı bunlara? Nasıl dengede kalkacak bu 2. halka?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Efe tam oturduğunuz yerden kombine aldım 3 adet nasıl gözüküyor saha tarif edebilirmisin
super abi iyi yerden almissin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

subliminal mesaj mı veriliyor bu resimde?  akşamki maçla ilgili  :evillol:

aynen mesaj bu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bizim şu anki bürokrasi ile sorunlarımız olmasaydı daha güzel şeyler ortaya çıkabilirdi , en basiti yollar alta alınarak yapılabilirdi . Atletico Madrid'in stadında bir tribünün altına yol gidiyor ( Ne yolu bilmem ) .
Bir yandan da Juve örneği var. Ellerinde daha büyüğü için  fırsat varken neden bizimki kadar kapasiteli yaptılar  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı KUMANOVALI

SON DAKİKA!

Beşiktaş'ta kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle DOĞU ve BATI tribününe giren seyircilerin biletlerine 1 maç bloke koyuldu.
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Emre.Guler

SON DAKİKA!

Beşiktaş'ta kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle DOĞU ve BATI tribününe giren seyircilerin biletlerine 1 maç bloke koyuldu.

Bugünkü maça etki etmez herhalde edemez yani dimi kan çıkar yoksa orda

Çevrimdışı cursedofdragon

proje dediniz mi ben bunun üstüne proje tanımam :D

Çevrimdışı İhsan

Yazıldı mı bilmiyorum ama halatlar gerilmeye başladığına göre yakında kalkacak çatı. Benim anlamadığım ikinci halka hala boşta. Destekler tutuyor şuan.

Nasıl olacak? Bi bağlantı takilmayacak mı bunlara? Nasıl dengede kalkacak bu 2. halka?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhtemelen halatlar gerildikten sonra 2.halka dikey borularla halatlara bağlanacak
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Tipki suanki Yeni acik gibi :tabe:
Birde bende senin gibi Ara kat olan tribun yapisini daha cok seviyorum @ahmetx abi
O kucuk ara kat cok hava katiyor Gorsellik olarak

:serefe:

Çevrimdışı Ensar

Bizim şu anki bürokrasi ile sorunlarımız olmasaydı daha güzel şeyler ortaya çıkabilirdi , en basiti yollar alta alınarak yapılabilirdi . Atletico Madrid'in stadında bir tribünün altına yol gidiyor ( Ne yolu bilmem ) .
Bir yandan da Juve örneği var. Ellerinde daha büyüğü için  fırsat varken neden bizimki kadar kapasiteli yaptılar  :alala:
Bu ne saçma bir stad arkadaş :D karadenizli bir müteahhit yapmış bunu kesin :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı KUMANOVALI

Bugünkü maça etki etmez herhalde edemez yani dimi kan çıkar yoksa orda

yok

etkilemez...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

Yolun alta alınması maç günü kargaşayı önler dolaşım alanı açılırdı ama devlet bu işten kaçdı. Juve neden böyle yaptı hala anlamış değilim.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu ne saçma bir stad arkadaş :D karadenizli bir müteahhit yapmış bunu kesin :D

Adamlar ellerindekinin azamisini kullanmışlar işte. Türk usulü olmuş  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yolun alta alınması maç günü kargaşayı önler dolaşım alanı açılırdı ama devlet bu işten kaçdı. Juve neden böyle yaptı hala anlamış değilim.
Stadyum bitince konu bitmiyor işte. Ben başlarda kapasite takıntılı olduğum için ileride çatı kaldırılıp nasıl 3. kat konulur bunları düşünüyordum  :lol: İnşaat sağlam olduğu için belki 30 yıl sonra dediğim gibi yapılabilir tabi yollar tribünlerin altında kalmak ve ağaçlık alanlar düz yeşillik alan yapılmak kaydıyla.
Juve'yi konuşmuştuk aslında. Juventus , İtalya'da çok tutulan bir takım olmasına rağmen kendi şehri Torino'da fazla tutulmayan bir kulüpmüş. Büyük olup boş kalacağına kutu stadı tercih etmişler sanırım. Ama biz öyle değiliz ki. çok değil 3 şampiyonluk görsek 70 bin ful çekeriz her sene. Neyse devran döner 30 yıl sonra yaparız bir şeyler. Umarım fazla hayalci olmadı yazdıklarım  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

proje dediniz mi ben bunun üstüne proje tanımam :D

Cok cocukca..Disney de var bundan :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba