Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897679 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dropoon

manşetlerini sevmesemde bjk tv den güzel çekim yapmışlar nevzat demir tesislerinden valla

Çevrimdışı ahmetx

Ankette ''üst siyah alt beyaz'' seçeneği ile ''üst siyah armalı'' neredeyse aynı zevke sahip insanların tercihi sayılabilir...Ankette çift oy tercihi eklenmeli sonuçlar daha sağlıklı olur...Benim gördüğüm kadarıyla ''üst siyah alt beyaz''ı sevmiş forum ahalisi...

aslında  üst siyah alt beyaz ile beyaz armalı aynı zevke sahip diyebiliriz.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı osman1903

sinirlendiğimi nerden çıkardın ki ? :) ben konun haklı olduğunu söylüyorum fakat insanların hangi niyet ile yazdığını bu ortamda anlayamazsın çatı ne zaman kalkıyor dese adam iletisini mi sileceğiz
Öyle bastıra bastıra yazınca yanlış anladım kusura bakmayın bundan sonra daha dikkatli olunacağını düşünüyorum arkadaşlar daha önce yazdı pek farkındalık yaratamadılar bugün bu konunun amacına ulaştığını düşünüyorum teşekkürler

Çevrimdışı osman1903

Bu mesaj sanırım bu mesajaydı yanlış anladıysam kusura bakma
sen haklısın sana demedim zaten forum yönetimini suçlayıcı yazanlar oldu onlara yazdım...
Çok haklısın Cidden biz bile sıkıldık bu tarz esprilerden yöneticilerimizin konu dışına gösterdikleri mükemmel ilgiyi bu konuya da istiyoruz
Ben burada bir suçlama göremiyorum sen görüyorsan bana da söyler misin @ahmetemre

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Ekim 2015, 12:27:36
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bu mesaj sanırım bu mesajaydı yanlış anladıysam kusura bakmaÇok haklısın Cidden biz bile sıkıldık bu tarz esprilerden yöneticilerimizin konu dışına gösterdikleri mükemmel ilgiyi bu konuya da istiyoruz
Ben burada bir suçlama göremiyorum sen görüyorsan bana da söyler misin @ahmetemre
görevlerini yapmıyorlar görmezden geliyorlar diyorsun daha nasıl suçlayacaksın :alala:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı CUBUKLU

çalıştığım şirkette değerli bir kongre üyesi abim var. rüzgar sağanak ile konustuğunda membranların füme olacağını söylemiş ne kadar doğrudur acaba ?
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Necmi

:steamed:peki şu tamamlanmayan küfeki taşları vardı .. @Necmi abi zaman alacağını söylüyordu takılmalarının.. küfekiler mart ayına yetişecekmi ya da onlar bitmeden stadı açabilecekmiyiz.
:dontknow:

Çevrimdışı SDemirsoy

çalıştığım şirkette değerli bir kongre üyesi abim var. rüzgar sağanak ile konustuğunda membranların füme olacağını söylemiş ne kadar doğrudur acaba ?
rüzgar sağnak'ın stad hakkında pek bir bilgisi olduğunu zannetmiyorum

Çevrimdışı osman1903

görevlerini yapmıyorlar görmezden geliyorlar diyorsun daha nasıl suçlayacaksın :alala:
GÖREVLERİNİ YAPMIYORLAR bunu Nasıl çıkardın nerden çıkardın bu kadar savunmacı olmaya gerek yok anladım eleştiriye hiçbir şekilde tahammülün yokta lafı da bu kadar lastik gibi çekmeye gerek yok ben öyle birşey kastetmedim burda asıl sen beni suçluyorsun @ahmetemre

Çevrimdışı CUBUKLU

bende aynı düşüncedeyim. forumdaki yetkili abilerin bilgileri daha güvenilir  :ok:
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı KUMANOVALI

hiçbir bilgisi yok maalesef
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Efe

hiçbir bilgisi yok maalesef
bence bizim forum haricinde stadin denizin altinda temele sahip oldugunu bilende yok ne zor sartlarda oralara inildi bilen yok sadece elestiri yaparak bi yere varilmaz arastirarak elestiri yapmak lazim gerekirse bize soylesinler anlatalim stada sokalim buraya su yapildi bu yapildi diye indirelim yerin dibine gosterelim en guzeli bu sekilde ama desteksiz sallamak daha kolay tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

bence bizmi forum haricinde stadin denizin altinda temele sahip oldugunu bilende yok ne zor sartlarda oralara inildi bilen yok sadece elestiri yaparak bi yere varilmaz arastirarak elestiri yapmak lazim gerekirse bize soylesinler anlatalim stada sokalim buraya su yapildi bu yapildi diye indirelim yerin dibine gosterelim en guzeli bu sekilde ama desteksiz sallamak daha kolay tabi

ama bu forumda bile hala oyuncu girişi neden aşağıdan değil diye konuşuyoruz.. inilebilecek kadar inildiği bilindiği halde
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

ama bu forumda bile hala oyuncu girişi neden aşağıdan değil diye konuşuyoruz.. inilebilecek kadar inildiği bilindiği halde
evt onuda soyleyelim bi daha o alttan cikan oyuncu tuneli icin heralde bi kac metre daha kaxilmak zorundaydi temel dahada alta alinmak zorundaydi 50 koltuktan feragat etmekmi yoksa 1 kapi icin tum stadin temeli capinda topragi disari bosaltmak mi tabiki koltuktan feragat etmek zaman para ve sıkıntıdan tasarruf dahada alta inseydik antik sehir cikardi zaten :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

@SDemirsoy   benzinle mi yakıyorsun kendini yoksa motorinle mi?  :evillol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

evt onuda soyleyelim bi daha o alttan cikan oyuncu tuneli icin heralde bi kac metre daha kaxilmak zorundaydi temel dahada alta alinmak zorundaydi 50 koltuktan feragat etmekmi yoksa 1 kapi icin tum stadin temeli capinda topragi disari bosaltmak mi tabiki koltuktan feragat etmek zaman para ve sıkıntıdan tasarruf dahada alta inseydik antik sehir cikardi zaten :)

:) şartlar ve konum düşünüldüğünde en iyisi yapıldığı konusunda artık netleşmek lazım

Çevrimdışı bertanb

:claps: :money:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ahmetx

saha zemini için inilebildiği kadar inildi doğrudur ancak eğer bir sebebi yoksa onu bilmiyoruz oyuncu girişi için aşağıya inilebilirdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

saha zemini için inilebildiği kadar inildi doğrudur ancak eğer bir sebebi yoksa onu bilmiyoruz oyuncu girişi için aşağıya inilebilirdi.

efe'nin yukarda açıkladığı gibi sadece oyuncu girişi için inilemezdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya neden gelmedin daha sonra
@Necmi abi bir dostumuzun ufak çocuğunu ilk defa maça getirdim onu bırakamadım yalnız. Bir sonraki maçta aranızda olacağım baştan sona.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy   benzinle mi yakıyorsun kendini yoksa motorinle mi?  :evillol:
benzin daha iyi parlar motorin zaman alır :D