Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5648896 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

abi yarın karşıya geçecem arabayla işim var yoğun gösteriyor bizim çatı işinide etkiler bu kar
yarın gece başlayacak @SDemirsoy  yoğun olarak iç anadolu ve doğu karadeniz etkilenecek
bu tarafta bolu falan etkilenecekmiş diye duydum sabah tvde

Çevrimdışı ahmetemre

Bırak çatıyı hayatı etkileyecek.
çatı yoksa koltuk takarlar belki.
biraz eller üşür ama boş duranı Allah sevmez...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

BEŞİKTAŞ JK ifadesini her yerde kullanmak lazım ,bizim marka ismimiz bu olmalı dün edirne kartal yuvasında da kullanıldı diğer kartal yuvalarında ve ürünlerinde de kullanmak lazım ,bir tanede kapalı alt kat tribünlere istiyorum  :bandit:

kesinlikle  :ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 10:04:48 ahmetx ]
40903 kapasite/2019 koltuklu 147 loca/2493 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli SIS Hibrit Çim/Atex 5000 Trl&Fiberflon Ptfe Mesh membranlı,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

yarın gece başlayacak @SDemirsoy  yoğun olarak iç anadolu ve doğu karadeniz etkilenecek
stat beyaza bürünsün gelin gibi olsun.
beyaz koltuk nasıl dururun testini de yapmış oluruz :evillol:
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 10:11:01 ahmetemre ]
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmet türken

cok sagolasın sımdıden hazırlatayım pankartı
sen hazırlatmasına hazırlat. Gerisi işin en kolay tarafı. Öncesinde veya sonrasındada herhangi bir atraksiyon varsa ondada yardımcı oluruz. Yalnız o pankartı açtırmadan önceki son çıkışta @KUMANOVALI dan özelden tecrübelerini seninle paylaşmasını rica et. Çok faydasını göreceksin. Gerçi @Altuğ  ve @bjk_mabet  de aradı ama pek etkisi olmadı. Ama sen yinede dediğimi kulak arkası etme. PM at  :evillol:

Çevrimdışı insolente_jk

En yakın zamanda bu işlem yapılan stad olduğu için soruyorum Bursanın membran kaplama işi ne kadar sürdü ? Ordan aşşağı yukarı bizim sürede ortaya çıkmazmı ?
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimdışı Erdem Çözer

En yakın zamanda bu işlem yapılan stad olduğu için soruyorum Bursanın membran kaplama işi ne kadar sürdü ? Ordan aşşağı yukarı bizim sürede ortaya çıkmazmı ?

Bursanın bütün işleri o kadar yavaş gitti ki (ve hala bitmedi) süre açısından onları baz almak imkansız..

Çevrimdışı mrred

Kurban kesmek adak adamak dinimizde yeri olan birşey ancak bu durumda bir köy okulunun ihtiyacını karşılamak bir kaç ihtiyaç sahibi çocuğu sevindirmek daha mantıklı
yani ....köyü ilkokulu Beşiktaşarena Kütüphanesi yada Beşiktaşarena Bilgisayar odası  daha mantıklı
Adak adamak hangi ayette yazıyor ? Benim bildiğim bir ayet yok varsa bilgilendirirsen sevinirim.
Kurban ise hac suresinde yazar ibrahim peygamberin evi olan kabeye gelen ziyaretçilere "ikram" ve "karınlarını doyurma" amaçlı olarak kurban kesileceği yazılıdır.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Necmi

stat beyaza bürünsün gelin gibi olsun.
beyaz koltuk nasıl dururun testini de yapmış oluruz :evillol:
bürünmesin test yapmayalım çatıyı yapalım :bandit:

Çevrimdışı SDemirsoy

abi @Altuğ abi ne diyor bak :D @Necmi

Bırak çatıyı hayatı etkileyecek.
    hayatı etkileyecek.. bende öğleden sonra başlayacağını duydum

Çevrimdışı Ensar

Adak adamak hangi ayette yazıyor ? Benim bildiğim bir ayet yok varsa bilgilendirirsen sevinirim.
Kurban ise hac suresinde yazar ibrahim peygamberin evi olan kabeye gelen ziyaretçilere "ikram" ve "karınlarını doyurma" amaçlı olarak kurban kesileceği yazılıdır.
adak sadece kurban ile olmaz , adak söz vermektir , örnek stad açılsın kurban adayacağım veya 10 fakir doyuracağım gibi , ve adandığı an farz olur yerine getirilmesi cezası vardır.

ayrıca mangal hayali kuranlara kötü bi haberim var , adak kurbanının etini adayan kişiler yiyemez allah rızası için fakire fukaraya dağıtılır :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Necmi

abi @Altuğ abi ne diyor bak :D @Necmi
    hayatı etkileyecek.. bende öğleden sonra başlayacağını duydum
@SDemirsoy   Altuğun ne dediğini bilmem için burayı okumama gerek varmı :bandit:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı ahmetemre

ikram ve karın doyurma diye bir ayet nerde gördün :lol:
yine dine girdiniz ortalık karışıyor girmeyin dine :bandit:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Necmi

adak sadece kurban ile olmaz , adak söz vermektir , örnek stad açılsın kurban adayacağım veya 10 fakir doyuracağım gibi , ve adandığı an farz olur yerine getirilmesi cezası vardır.

ayrıca mangal hayali kuranlara kötü bi haberim var , adak kurbanının etini adayan kişiler yiyemez allah rızası için fakire fukaraya dağıtılır :)

sorun yok istanbulda olmayanlar adar. Biz yeriz :evillol:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

2 paletli semer takıyor diğer vinç kedi yoluyla uğraşıyor.Artık Çatının %90'ının bitirdik sayılır  :sevinc :sevinc :sevinc
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

yarin son is gunu olacak anlasilan persembe ve cuma pek calisilacak durum olmayacak gibi gorunuyor bugun ve yarin kedi yollarini yarilasalar çok iyi olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

sorun yok istanbulda olmayanlar adar. Biz yeriz :evillol:
siz adayin ben gelir yerim abi sıkıntı yok :D  öğrenciyim ben :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Deadam

Tabi konu dışı bir konuyu tartışmak istemem burada, özellikle dini bir konuyu.
Kişisel görüşüm diyelim konuyu bağlayalım.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Necmi

yine din bilgisi forumuna döndük  :lol:
şeytanın işi olmayınca gelip burda bizi seviyor :D

Çevrimdışı Efe

2 paletli semer takıyor diğer vinç kedi yoluyla uğraşıyor.Artık Çatının %90'ının bitirdik sayılır  :sevinc :sevinc :sevinc
öğleden sonra 1 paletli kedi yoluna kayabilir sonucta semerler artik bitmek uzere
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

:super: :photo:

Çevrimdışı Necmi

öğleden sonra 1 paletli kedi yoluna kayabilir sonucta semerler artik bitmek uzere
:alala:

Çevrimdışı Erdem Çözer