Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1710207 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı onder23

Volkan Şen futbol oynamaktan mı ceza aldı,uefa maçlarından mı?

Uefa organizasyonlarından galiba

Çevrimdışı Kuntz

Bu durumda Alper Potuk ön elemeleri kaçırır Volkan Şen grup aşamasını dahi göremez :D

Çevrimdışı Ensar

Volkan Şen futbol oynamaktan mı ceza aldı,uefa maçlarından mı?
uefa ama fenerin uefa mücadeleleri , milli takımı etkilemiyormus
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu durumda Alper Potuk ön elemeleri kaçırır Volkan Şen grup aşamasını dahi göremez :D
Volkan Şen, Euro 2016'da forma giyebilecek. Ceza sadece kulüp maçlarını kapsıyor. (NTV Spor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

[/
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Çok anlamsız ceza olmuş.Şimdi burada en çok ceza alan oyuncu doğal olarak Volkan Şen.Ama aldığı ceza maç adedini belirtmeden Aralık ayına kadar demiş.Şimdi Fener şampiyonlar ligi ilk eleme maçında elense uefa ligine bile katılamıyor.Bu şekilde elense 3 maç ceza alan Alper'in cezası 1 yıl sonrasına kalacak,Volkan cezasını çekmiş olacak :akuma:Versene Volkan'a 8 maç adalet yerini bulsun
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Çok anlamsız ceza olmuş.Şimdi burada en çok ceza alan oyuncu doğal olarak Volkan Şen.Ama aldığı ceza maç adedini belirtmeden Aralık ayına kadar demiş.Şimdi Fener şampiyonlar ligi ilk eleme maçında elense uefa ligine bile katılamıyor.Bu şekilde elense 3 maç ceza alan Alper'in cezası 1 yıl sonrasına kalacak,Volkan cezasını çekmiş olacak :akuma:Versene Volkan'a 8 maç adalet yerini bulsun
Aynen çok mantıklı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kuntz

Volkan Şen, Euro 2016'da forma giyebilecek. Ceza sadece kulüp maçlarını kapsıyor. (NTV Spor)

Uefa organizasyonlarını kast ederek yazdım zaten. Şampiyonlar ligi ön elemesinden elenecekler büyük ihtimal Uefa gruplarını göremeyecek Volkan. Yalnız Çelikerin yazdığı gibi diğer kısım saçma olmuş. Grup aşamasını göremezlerse cezanın bir anlamı kalmayacak :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Uefa organizasyonlarını kast ederek yazdım zaten. Şampiyonlar ligi ön elemesinden elenecekler büyük ihtimal Uefa gruplarını göremeyecek Volkan. Yalnız Çelikerin yazdığı gibi diğer kısım saçma olmuş. Grup aşamasını göremezlerse cezanın bir anlamı kalmayacak :)
O kadar da yapsın artık Fener  :money: Ülke puanı yükselsin azıcık  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Alper direk kirmizi gordu, uefa goruntu falan izlemez hakemina guvenir, rapora gore cezayi basar, raporda yuksek ihtimalle siddetli faul vardir ve 3 mac gelisine cakmislardir
Volkanin olayi farkli, volkan cift saridan gordu, hakeme kirmizi sonrasi fiili mudahelesi var, hukuk ulkesinde boyle cakarlar adama 7ay cezayi. Hakem raporuna fiili mudahele yazmistir bitti.

Uefa hakemin performansina bakmaz, ayri degerlendirir.
Uefa catirdamis, poeh

Ayrica benim bildigim alper bu sene cezasini cekemezse 2 sene sonraya kalmiyor o ceza galiba, emin degilim ama. Volkan olayi sportmenlik disindan,,aslinda uefa organizasyonlarindan da men edebilirdiler yok oyle herifin hakemini ittirmek.
Ders olsun herkese.

Fb gitsin cas falan baslasin kasmaya, bunlar indirim de yapmaz o cezalara bindirim yaparlar. Oyle turkiyedeki gibi yok efenim bu itme olayi sizin anladiginiz gibi deeel, bizim ulkemizde samimiyet, enseye tokat arkadan parmak, arkadaslik dostluk anlamina gelir, diyemezsin.

Çevrimdışı celiker1

Bizim transfer sayfasında @atalay arkadaşımız şampiyonlar ligi ilk eleme turundan elenirse uefadan devam eder dedi.Ben daha önceler ilk turu geçemedimi uefayada gidemiyor hatırlıyordum :alala: vardı ama öyle bir şey benim hatırladığım ne :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim transfer sayfasında @atalay arkadaşımız şampiyonlar ligi ilk eleme turundan elenirse uefadan devam eder dedi.Ben daha önceler ilk turu geçemedimi uefayada gidemiyor hatırlıyordum :alala:
Yok gidiyor, sadece bir eleme oynuyor diye biliyorum  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bishamon

3. ön eleme turunda elnirsen AL için bir eleme turu geçmen lazım ama play-offtan elenirsen direk gruplardasın

Çevrimdışı celiker1

3. ön eleme turunda elnirsen AL için bir eleme turu geçmen lazım ama play-offtan elenirsen direk gruplardasın
Teşekkür ederim benim aklıma takılan buymuş.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Lucien Favre, Nice ile anlaşmış. Kadroyu muhafaza edebilirlerse seneye güzel bir oyun izleriz. Bakalım Puel kim ile anlaşacak?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 22:10:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alıntı
   Anıl Akın - 24.05.2016 17:17

Kjaer e 4m cok değilmi?

Uyanışlar başlamış..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı b.damatoglu

vitor pereira 1 maç
alper potuk 3 maç ceza
volkan şen 31 aralık 2016 ya kadar cezalı yaklaşık 6 ay
Bu haber 7m euro nun müdesi bize

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

ben seneye gs'nin fb'nin kadrosu nasıl olucak çok merak ediyorum :)

gs'nin kadrosu fb'den bile iyi olabilir :D

Çevrimdışı nusretaslanturk

ben seneye gs'nin fb'nin kadrosu nasıl olucak çok merak ediyorum :)

gs'nin kadrosu fb'den bile iyi olabilir :D
bizim seri şampiyonluklar gelecek ama o serinin sonunda gene gs alır bizden şampiyonluğu fener alamaz

bizim seri şampiyonluklar gelecek ama o serinin sonunda gene gs alır bizden şampiyonluğu fener alamaz

öyle gözüküyor :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Lucescu zu zenit atmış imzayı erken bitti şu lucescu işi basın çok üzülmüştür :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucescu zu zenit atmış imzayı erken bitti şu lucescu işi basın çok üzülmüştür :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fanatik,fotomaç gazetesi koca bir yazın ne yiyecek içecek şimdi eto antalyada ronaldinhoda antalyada :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

fanatik,fotomaç gazetesi koca bir yazın ne yiyecek içecek şimdi eto antalyada ronaldinhoda antalyada :D
Artık bütün yaz bizdeki oyuncuları başka klüplere yazarlar :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Artık bütün yaz bizdeki oyuncuları başka klüplere yazarlar :D

o Allah'ın emri zaten :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o Allah'ın emri zaten :)
q17'yi yazsınlar en çok çine 10 m euroya yollayalım :evillol:

Etiketler: