Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1710251 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ahaha yarildim yahu
Telefon bekliyormus, cekmiyordur lucescunun telefonu suan
Telefonun başında çaresiz bekliyorum çalmayacak biliyorum

Çevrimdışı mylife1903

Telefonun başında çaresiz bekliyorum çalmayacak biliyorum

Bu gs camiasi ilginc. Aslinda bu kadar taraftari olmasini derin gs istemiyordur, cala cirpa taraftar sahibi oldu adamlar. Dinazorlar yonetiyor camiayi resmen. 3 tane daha bedavadan sampiyonluk sigdirdi adamlar araya. Isi biliyorlar netekim

Çevrimdışı b.damatoglu

Adanademir maçında tribünler şahane

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adanademir maçında tribünler şahane

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle takımlar gelmeli lige saçma sapan takımlardansa karşıyaka, göztepe, adana demir bunlar gelmeli

Çevrimdışı murat_

bu arada milliyet yilin odullerinde yilin td hamza hqmzaoglu secilmis 😅😅
hadi onu gectim yilin takimi a milli takim secilmis 😅😅
ulan nasil bir ulke olma yolunda gidiyoz
hamzanin aciklamasi ayri komedi gs nin basinda devam.etseymis bizi baya zorlarmis.ulan bir allahin kulida cikip demiyor bursanin kadrosu gsnin baya uzerinde idi onlari kacinci yaptin diyr 😅😅😂

Çevrimdışı onder23

Aspor da İsmail kartala naniye 20m euro teklif var a. Yıldırım bırakmadı dediler İsmail Kartal da ben inanmıyorum olsa aziz Yıldırım satardı dedi. Hala naniye 20m euro teklif olduğuna inanıyorlar

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ya sorma futbol yok ki seyredecek, illaki konu disi oluyor, en son paragrafta baglamak lazim konuyu,
Ilk yedigimde o moderasyonu anlamamistim ulan diyorum neden kirmizi bu mesajlar, sonra anladim. Meger ispoyon olayi varmis forumda, adam yazdi begenmedin, tartismaya gerek yok, hop jurnalliyorsun.

Bizim bu soguk ulkelerde de boyledir, sscb cografyasinda, mafya olarak kolluk kuvvetlerini kullaniyorsun, adama kil oldun git yaz dilekceni herif ugrassin dursun, 4-5 see oluyor herif geldi bana bir gecirdi yollar buzlu herifin arabasi 300$lik araba, bende de hiz vardi 120 civari 2km savruldum, ne otobus duragi ne trafik diregi durdurabildi, adamin sigortasi falan yok tabi, mahkemeye verdim direk, mahkeme cikisi bunu bir guzelde benzettim herif dilekce yazdi bana, beni dovdu, anami dovdu, cebimde 5000$ param vardi aldi hepsini ben bayginken, diye
Ulan ne ugrastim sonra, yabancisin gasp, kavga falan kanunlari ogrendim, simdi hic enseyi karartmiyorum, hosuma gitmedi, kaba konustu hop dilekce yaziyorum polise, polis ugrassin.

Cok takma moderasyonu hemen okuyor bir suru yoneticimiz var cabucak mesajlara onay veriyorlar, ben cok uzun yazdigim icin onaylamalari zaman aliyordur ama sabahin korunde bile yonetici var.
Mesela @Necmi abi tam vampirdir sizin saatle sabah 4.30 hop forumda. Ya bot ya vampir adam.
Ben zaten internetle tek baglantim bu forum 20 saat online im her meaji okurum son harfine kadar. Ruyalarima giriyor forum.

Mesela ospinayi gorunce @Mehmet Ali C. Nin fotosu aklima geliyor
Boykoyu gorunce @Yunus Emre Dökmeci

Soyle genc bir futbolcu gorunce cagri(ch harfi yok klavyede yazamadim) yahut @atalay i bir durtuklesem mi diyorum

Benim icin sadece bir futbol yahut besiktas forumu degil burasi, herhalde en yenilerden biriyim ama ismhayatimi falan etkilemeye basladi bu forum, zaten besiktasla yatip kalkan biriyim uzak olmama ragmen hayatimda bu aralar en iyi giden sey besiktas. Bazen bulastigima uzuluyorum bu forum isine, ruscam falan bozuldu, ingilizcem tekliyor bu aralar tekrardan turkce dusunmeye basladim.

@Yusuf Tekeli konu disi boyle oluyor ama icten yazdim yani

Soguk yerin hatunlarinin derileri soguktan cekiliyor @Mehmet Ali C. 40 yasina kadar iyi geliyorlar sonradan patliyor bunlar. Cok sert hatunlardir ayrica, duygusallik falan yok. Iki sene once kayak yaparken dizim dondu baglar falan esnedi benim kadin geldi yanima zaten sarhosum ama gene canim yaniyor, ulan dedim dizim dondu, cok fena canim yaniyor, kadin ne dedi-yahu amma zayif erkeksin muhallebi cocugu gibi, sakat kalmadin ya git doktora iste.....

Ahaha kariyi o gun olduremedim, yakayalamadim dagdan asagi kayarken, daha da oldurmem herhalde.

Neyse konumuza donelim
Bu fbliler ilginctir son 15 senede baya bi artizlesmis bunlar benim yoklugumda, eskiden eziktiler ve ezik olduklarini kabul ederlerdi. Simdi bak karsi cikiyorlar, yazik

Hocam açık sözlülüğünü espiri anlayışını ve yazdıklarını keyifle okuyorum süpersin  :ok:

İsmail'e olan sevgine de hayranım  :D
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

Adana Demir'in finale çıkmasına sevindim ama iki maçta da hiç top oynamadılar. Elazığ biraz kaleci biraz şanssızlıktan elendi.

Alanya karşısında işi zor finalde ADS'nin ama umarım ADS gelir yine de.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 01:58:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alıntı
Ülker´den gelen 90 milyon doları Gebze´de 250 dönüm arazi‚ Edirne‚ Kayseri gibi illerde milyon liralık araziler almak için harcayan‚ zor durumdayken inat edip 15 milyon liralık kolej arazisi için 70 milyon lira harcayan Aziz Yıldırım´ın icraatı sonrası kısıtlama yedik.

Oysa bu sene başında toplam gelir 200 milyon dolardı.

Ant uya tura çıktım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adana Demir'in finale çıkmasına sevindim ama iki maçta da hiç top oynamadılar. Elazığ biraz kaleci biraz şanssızlıktan elendi.

Alanya karşısında işi zor finalde ADS'nin ama umarım ADS gelir yine de.

Bizim ne suçumuz var dünya gözüyle takımımızı izlemeyelim mi yani 1 kere de olsun :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

onu bunu bırakın da volkan şene 20 milyon euro veriyormuş Çinliler :kop: bi de bi de epl takımlarının radarına girmiş milli maçta hahahaha :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

onu bunu bırakın da volkan şene 20 milyon euro veriyormuş Çinliler :kop: bi de bi de epl takımlarının radarına girmiş milli maçta hahahaha :kop:
Karbonat Kemal videosu nerede yahu....
Yemin ediyorum gerizekali bu cocuk videosu da olur.
Volkan 20 kerim 40

Çevrimdışı Ensar

Karbonat Kemal videosu nerede yahu....
Yemin ediyorum gerizekali bu cocuk videosu da olur.
Volkan 20 kerim 40
artiriyorum volkan 20 Gökhan 60 :D

Çevrimdışı Bishamon

Türkiye Kupasını da Mete Kalkavan yönetecekmiş

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mete kalkavan bu sene derbi rekoru kırdı resmen gene atamışlar  :icool:

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2016, 18:09:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bunun sebebi bizim 1950'den sonrasını almamız yoksa bizde de yüksek baya.

O ülkelerde öncesini almasalar çok düşük çıkıyor sayı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kuntz

Bunun sebebi bizim 1950'den sonrasını almamız yoksa bizde de yüksek baya.

O ülkelerde öncesini almasalar çok düşük çıkıyor sayı.

Doğru 1950'den sonrasını alıyoruz ama orası da enteresan nedense aynı format ile oynanan bizim şampiyon olduğumuz yılları yemeye çalıştılar. Onun haricinde genel bakınca Harbiye, Muhafızgücü, Ankaragücü, Göztepe falan şampiyonluk kazanmışlar. Güneş falanda vardı sanırım oda Galatasaray'ın ikiye bölünmesi ile oluşan bir takımdı. Yani bizde de dediğin gibi diğer ülkeler gibi değerlendirme yapılsa sayı bayağı artar.

Çevrimdışı onder23

oy oy oy uefa volkan şene 31 aralığa kadar ceza vermiş
bilezik gibi geçirmiş resmen  :D

Çevrimdışı onder23

vitor pereira 1 maç
alper potuk 3 maç ceza
volkan şen 31 aralık 2016 ya kadar cezalı yaklaşık 6 ay

Çevrimdışı Ogün

Umarım Euro 2016'da da oynayamaz demek bu? Topu alıp aptal gibi koşturuyor, ayağından çıkarmayı akıl edemiyor.

Çevrimdışı celiker1

Volkan Şen futbol oynamaktan mı ceza aldı,uefa maçlarından mı?
Hayatta Beşiktaş

Etiketler: