Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1710384 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Ensar

ya sadece domuzla olsa iyi musluman futbolcular bile okuz gibi heriflerde. suyundan herhalde

tamam simdi terminator gibi olsun demiyorum futbolcular ama az biraz sekilli olsunlar ya,
ozan tufanin memeleri bizim bir cok turk kadinindan iki olcek buyuktur oyle futbolcu mu olur?

:kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Soğuk memleket insanları hep ayı gibi oluyor nedense.Güneş almadıklarından mıdır nedir :D

Ayrıca soğuk yerde yaşayanlar daha verimli spor yapma imkanı buluyor söyleyim.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Finansal Fair Play incelemesi sonrası UEFA’nın getirdiği transfer kısıtlaması sonrası planlar değişti. Sarı-Lacivertliler’de artık, iyi bir teklif gelmesi halinde satılmayacak futbolcu yok! Bu nedenle Simon Kjaer’i isteyen Chelsea ile de pazarlık masasına oturulacak. Bunun için yönetim, İngiliz kulübüne, “Teklifini yap” mesajı gönderecek.

Sezon başında 7.65 milyon Euro’ya (25.5 milyon TL) transfer edilerek Türk futbol tarihinin en pahalı savunma oyuncusu olan 27 yaşındaki stoper için Fenerbahçe’nin kapıyı 20 milyon Euro’dan (67 milyon TL) açması bekleniyor.

:kop: :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı OrhanAker

Finansal Fair Play incelemesi sonrası UEFA’nın getirdiği transfer kısıtlaması sonrası planlar değişti. Sarı-Lacivertliler’de artık, iyi bir teklif gelmesi halinde satılmayacak futbolcu yok! Bu nedenle Simon Kjaer’i isteyen Chelsea ile de pazarlık masasına oturulacak. Bunun için yönetim, İngiliz kulübüne, “Teklifini yap” mesajı gönderecek.

Sezon başında 7.65 milyon Euro’ya (25.5 milyon TL) transfer edilerek Türk futbol tarihinin en pahalı savunma oyuncusu olan 27 yaşındaki stoper için Fenerbahçe’nin kapıyı 20 milyon Euro’dan (67 milyon TL) açması bekleniyor.

Ne içip yazıyolar bu kadar haberi vallahi aklım almıyor :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Ne içip yazıyolar bu kadar haberi vallahi aklım almıyor :kop:
Keya 20milyon mu ooooo bonzai o ulan bize tinerci diyolaaa

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atletico Madrid, Fransız takımı Lens'i satın aldığını açıkladı. Adamlar squatın dibine vuracak  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Soğuk memleket insanları hep ayı gibi oluyor nedense.Güneş almadıklarından mıdır nedir :D

Ayrıca soğuk yerde yaşayanlar daha verimli spor yapma imkanı buluyor söyleyim.
Soğuk memleket kızları da güzel oluyor ha

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Soğuk memleket kızları da güzel oluyor ha

Lütfen konu dışı yapmayalım moderasyondan yeni çıktım lütfen :upto: :D
[ Son Düzenleme: 23 Mayıs 2016, 19:10:51 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

hep konu dışını mehmet yapıyor bizim başımıza patlıyor :D

Çevrimdışı mylife1903

Ya sorma futbol yok ki seyredecek, illaki konu disi oluyor, en son paragrafta baglamak lazim konuyu,
Ilk yedigimde o moderasyonu anlamamistim ulan diyorum neden kirmizi bu mesajlar, sonra anladim. Meger ispoyon olayi varmis forumda, adam yazdi begenmedin, tartismaya gerek yok, hop jurnalliyorsun.

Bizim bu soguk ulkelerde de boyledir, sscb cografyasinda, mafya olarak kolluk kuvvetlerini kullaniyorsun, adama kil oldun git yaz dilekceni herif ugrassin dursun, 4-5 see oluyor herif geldi bana bir gecirdi yollar buzlu herifin arabasi 300$lik araba, bende de hiz vardi 120 civari 2km savruldum, ne otobus duragi ne trafik diregi durdurabildi, adamin sigortasi falan yok tabi, mahkemeye verdim direk, mahkeme cikisi bunu bir guzelde benzettim herif dilekce yazdi bana, beni dovdu, anami dovdu, cebimde 5000$ param vardi aldi hepsini ben bayginken, diye
Ulan ne ugrastim sonra, yabancisin gasp, kavga falan kanunlari ogrendim, simdi hic enseyi karartmiyorum, hosuma gitmedi, kaba konustu hop dilekce yaziyorum polise, polis ugrassin.

Cok takma moderasyonu hemen okuyor bir suru yoneticimiz var cabucak mesajlara onay veriyorlar, ben cok uzun yazdigim icin onaylamalari zaman aliyordur ama sabahin korunde bile yonetici var.
Mesela @Necmi abi tam vampirdir sizin saatle sabah 4.30 hop forumda. Ya bot ya vampir adam.
Ben zaten internetle tek baglantim bu forum 20 saat online im her meaji okurum son harfine kadar. Ruyalarima giriyor forum.

Mesela ospinayi gorunce @Mehmet Ali C. Nin fotosu aklima geliyor
Boykoyu gorunce @Yunus Emre Dökmeci

Soyle genc bir futbolcu gorunce cagri(ch harfi yok klavyede yazamadim) yahut @atalay i bir durtuklesem mi diyorum

Benim icin sadece bir futbol yahut besiktas forumu degil burasi, herhalde en yenilerden biriyim ama ismhayatimi falan etkilemeye basladi bu forum, zaten besiktasla yatip kalkan biriyim uzak olmama ragmen hayatimda bu aralar en iyi giden sey besiktas. Bazen bulastigima uzuluyorum bu forum isine, ruscam falan bozuldu, ingilizcem tekliyor bu aralar tekrardan turkce dusunmeye basladim.

@Yusuf Tekeli konu disi boyle oluyor ama icten yazdim yani

Soguk yerin hatunlarinin derileri soguktan cekiliyor @Mehmet Ali C. 40 yasina kadar iyi geliyorlar sonradan patliyor bunlar. Cok sert hatunlardir ayrica, duygusallik falan yok. Iki sene once kayak yaparken dizim dondu baglar falan esnedi benim kadin geldi yanima zaten sarhosum ama gene canim yaniyor, ulan dedim dizim dondu, cok fena canim yaniyor, kadin ne dedi-yahu amma zayif erkeksin muhallebi cocugu gibi, sakat kalmadin ya git doktora iste.....

Ahaha kariyi o gun olduremedim, yakayalamadim dagdan asagi kayarken, daha da oldurmem herhalde.

Neyse konumuza donelim
Bu fbliler ilginctir son 15 senede baya bi artizlesmis bunlar benim yoklugumda, eskiden eziktiler ve ezik olduklarini kabul ederlerdi. Simdi bak karsi cikiyorlar, yazik

Çevrimdışı OrhanAker

Ya sorma futbol yok ki seyredecek, illaki konu disi oluyor, en son paragrafta baglamak lazim konuyu,
Ilk yedigimde o moderasyonu anlamamistim ulan diyorum neden kirmizi bu mesajlar, sonra anladim. Meger ispoyon olayi varmis forumda, adam yazdi begenmedin, tartismaya gerek yok, hop jurnalliyorsun.

Bizim bu soguk ulkelerde de boyledir, sscb cografyasinda, mafya olarak kolluk kuvvetlerini kullaniyorsun, adama kil oldun git yaz dilekceni herif ugrassin dursun, 4-5 see oluyor herif geldi bana bir gecirdi yollar buzlu herifin arabasi 300$lik araba, bende de hiz vardi 120 civari 2km savruldum, ne otobus duragi ne trafik diregi durdurabildi, adamin sigortasi falan yok tabi, mahkemeye verdim direk, mahkeme cikisi bunu bir guzelde benzettim herif dilekce yazdi bana, beni dovdu, anami dovdu, cebimde 5000$ param vardi aldi hepsini ben bayginken, diye
Ulan ne ugrastim sonra, yabancisin gasp, kavga falan kanunlari ogrendim, simdi hic enseyi karartmiyorum, hosuma gitmedi, kaba konustu hop dilekce yaziyorum polise, polis ugrassin.

Cok takma moderasyonu hemen okuyor bir suru yoneticimiz var cabucak mesajlara onay veriyorlar, ben cok uzun yazdigim icin onaylamalari zaman aliyordur ama sabahin korunde bile yonetici var.
Mesela @Necmi abi tam vampirdir sizin saatle sabah 4.30 hop forumda. Ya bot ya vampir adam.
Ben zaten internetle tek baglantim bu forum 20 saat online im her meaji okurum son harfine kadar. Ruyalarima giriyor forum.

Soyle genc bir futbolcu gorunce cagri(ch harfi yok klavyede yazamadim) yahut @atalay i bir durtuklesem mi diyorum

Benim icin sadece bir futbol yahut besiktas forumu degil burasi, herhalde en yenilerden biriyim ama ismhayatimi falan etkilemeye basladi bu forum, zaten besiktasla yatip kalkan biriyim uzak olmama ragmen hayatimda bu aralar en iyi giden sey besiktas. Bazen bulastigima uzuluyorum bu forum isine, ruscam falan bozuldu, ingilizcem tekliyor bu aralar tekrardan turkce dusunmeye basladim.

Soguk yerin hatunlarinin derileri soguktan cekiliyor @Mehmet Ali C. 40 yasina kadar iyi geliyorlar sonradan patliyor bunlar. Cok sert hatunlardir ayrica, duygusallik falan yok. Iki sene once kayak yaparken dizim dondu baglar falan esnedi benim kadin geldi yanima zaten sarhosum ama gene canim yaniyor, ulan dedim dizim dondu, cok fena canim yaniyor, kadin ne dedi-yahu amma zayif erkeksin muhallebi cocugu gibi, sakat kalmadin ya git doktora iste.....

Ahaha kariyi o gun olduremedim, yakayalamadim dagdan asagi kayarken, daha da oldurmem herhalde.

Neyse konumuza donelim
Bu fbliler ilginctir son 15 senede baya bi artizlesmis bunlar benim yoklugumda, eskiden eziktiler ve ezik olduklarini kabul ederlerdi. Simdi bak karsi cikiyorlar, yazik

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hep konu dışını mehmet yapıyor bizim başımıza patlıyor :D
şimdi boş ver onu da gs gene patlayacak transfer haberi bile görmüyorum haklarında :)

Çevrimdışı mylife1903

şimdi boş ver onu da gs gene patlayacak transfer haberi bile görmüyorum haklarında :)
Onlar derinden gidiyordur, yardimci hakem falan transfer ediyordur, ben demiyorum adnan polat diyor.
Tehlikeli takimdir gs iyice bitirmek lazim, meydani da bos birakmamak lazim

Çevrimdışı Tolga

Gs'nin hocası bile belli değil ki transfer haberi olsun :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Gs'nin hocası bile belli değil ki transfer haberi olsun :D

işte aradığımız cevap :D

Çevrimdışı Tolga

işte aradığımız cevap :D
:icool:

Bu arada Lucescu da Zenit'le anlaşmış. Yılda 5 m euro kazanacakmış :)

Çevrimdışı Bishamon

SABRİ'YE KAPTANLIK TEKLİFİ
Galatasaray'da, Florya'nın yeni patronu Levent Nazifoğlu kolları sıvadı. Nazifoğlu takımda kalmasını istediği Sabri Sarıoğlu'na iki yıllık sözleşme ve Selçuk İnan'dan sonra ikinci kaptanlık teklif etti. İngiliz ekibi Sheffield Wednesday ile anlaşan Sabri ise bu teklife henüz yanıt vermedi.

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Neyse konumuza donelim

:kop: :kop: :kop:

Abi süpersin ama severek takip ediyoruz :D Forum can ya valla :D

Çevrimdışı mylife1903

Ulan olan bana oldu simdi git takim degistir. Neyse piter guzel sehirdir cok dogru tercih lucescu icin. Devamli izlerim. Zenithin kadrodan kimleri yollar acaba luce ayrica luce sonrasi shaktardan kim gitmek ister, gunun olayi bu bence yonetim coksun hemen.
Boyko arti bir miktara raketciyi alsak aman tanrim dunyalar benim olur ama boyko buyuk ihtimal shaktari istemez.

gs'nin k.çına alıcak donu yok lucescu'yu gs'ye yazıyorlardı bide :D

Çevrimdışı Tolga

gs'nin k.çına alıcak donu yok lucescu'yu gs'ye yazıyorlardı bide :D
Dursun Özbek görüşmüştü telefon bekliyordu :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Dursun Özbek görüşmüştü telefon bekliyordu :kop:
Ahaha yarildim yahu
Telefon bekliyormus, cekmiyordur lucescunun telefonu suan

Çevrimdışı Tolga

Ahaha yarildim yahu
Telefon bekliyormus, cekmiyordur lucescunun telefonu suan