Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1710389 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Bishamon

Hakan neden kanat oynar anlamiyorum

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı Ensar

Hakan neden kanat oynar anlamiyorum

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
e çok basit ben anlatayım çok kısa hemen anlayacaksın :D ozan ve selçuk oynasın diye
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cisse557

Ozan'ın kariyerini Fb ve Bursa beraber bitirdiler.

Bize gelseydi Şenol Hoca ile birlikte gelişimi devam ederdi ve bugün çok daha başka şeyler konuşuluyor olurdu.
Aslında Ozan kendisi bitirdi kariyerini. Yeteneği olup da çalışan her futbolcu adam olur. Ozan'da o yetenek vardı, çalışmadı. Herşeyi de hocalardan beklememek gerek. Kilo almış başını gitmiş 1 senede gelişmek yerine geriye gitti iyice.

Çevrimdışı izmirkartali

Sinan Gümüş'ü pek oynatmadı ki GS. Hatta gönderiyorlardı Denizli engel oldu. Ben de abartmamak gerektiğini düşünüyorum ama forvet yetiştiremiyoruz. Sinan'ın gelişmesini isterim. Milli takıma da katılabilirse Cenk tek kalmaz.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı Tolga

Aslında Ozan kendisi bitirdi kariyerini. Yeteneği olup da çalışan her futbolcu adam olur. Ozan'da o yetenek vardı, çalışmadı. Herşeyi de hocalardan beklememek gerek. Kilo almış başını gitmiş 1 senede gelişmek yerine geriye gitti iyice.
Tamam belki bu kadar salmaması gerekirdi ama Ozan geçen sene de çok fit değildi ki yine kiloları vardı.

Bazı oyuncular kafa olarak rahat olduklarında faydalı olurlar. Ozan, kendisini geliştiriyordu Şenol Hoca ile bize gelseydi bu devam ederdi fakat Fb de Vitor'un onun üzerinde çok durduğunu düşünmüyorum.

Mesela Burak'ın bizde ve Fb de ki halini hepimiz biliyoruz. Gitti Trabzon'da Şenol Hoca ile çalıştı kendisini geliştirdi.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2016, 21:53:17 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mayıs 2016, 21:52:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Kadıköy'de, Fenerbahçe'de, o taraflarda gece hayatını tadan bir oyuncunun adam olma şansı yok çok net bu.

Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin yapısal farkı bu. Bizde disiplinsizlik yapma ihtimalin çok az. Orası ise inanılmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Tamam belki bu kadar salmaması gerekirdi ama Ozan geçen sene de çok fit değildi ki yine kiloları vardı.

Bazı oyuncular kafa olarka rahat olduklarında faydalı olurlar. Ozan, kendisini geliştiriyordu Şenol Hoca ile bize gelseydi bu devam ederdi fakat Fb de Vitor'un onun üzerinde çok durduğunu düşünmüyorum.

Mesela Burak'ın bizde ve Fb de ki halini hepimiz biliyoruz. Gitti Trabzon'da Şenol Hoca ile çalıştı kendisini geliştirdi.
Şenol hocanın eline değen parlıyor orası doğru ama bu mantığı yikmamiz gerekmiyor mu? Futbolcular kendi kendilerini geliştirmeli. Birilerine ihtiyaç duymamalari gerekiyor. Şenol hoca varsa gelişim var yoksa yok Türk futbolunun gelişim şekli bu olmamalı. Bir Kane, Roose nasıl Şenol Güneş'e ihtiyaç duymuyorsa Töre de duymamalı Ozan da.

Çevrimdışı Tolga

Şenol hocanın eline değen parlıyor orası doğru ama bu mantığı yikmamiz gerekmiyor mu? Futbolcular kendi kendilerini geliştirmeli. Birilerine ihtiyaç duymamalari gerekiyor. Şenol hoca varsa gelişim var yoksa yok Türk futbolunun gelişim şekli bu olmamalı. Bir Kane, Roose nasıl Şenol Güneş'e ihtiyaç duymuyorsa Töre de duymamalı Ozan da.
O konuda haklısın ama sadece Ozan'ın kendisinde sorun varmış gibi bakmak da bence doğru değil.

Oyuncuların kariyerlerini bazen gittikleri kulüpler belirleyebiliyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Kadıköy'de, Fenerbahçe'de, o taraflarda gece hayatını tadan bir oyuncunun adam olma şansı yok çok net bu.

Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin yapısal farkı bu. Bizde disiplinsizlik yapma ihtimalin çok az. Orası ise inanılmaz.
Bu gece hayatı Londra'da da var, Madrid'de de vs. Bence bizde bi mantalite eksikliği var gibi. Genelde bir hedef var ama disiplin ve yeterli çalışma yok. Ozan adam akıllı işler yapsa taş gibi orta saha olur. Yapıyor mu bence hayır.
[ Son Düzenleme: 22 Mayıs 2016, 22:12:14 cisse557 ]

Çevrimdışı cisse557

O konuda haklısın ama sadece Ozan'ın kendisinde sorun varmış gibi bakmak da bence doğru değil.

Tabiki de haklısın birçok etken var ama ben en önemli etkenin oyuncunun kendisi olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Ozan'ın kariyerini Fb ve Bursa beraber bitirdiler.

Bize gelseydi Şenol Hoca ile birlikte gelişimi devam ederdi ve bugün çok daha başka şeyler konuşuluyor olurdu.
Cok Yagli o cocuk bu yasimda daha fitim. Yerim o ozani cig cig, herif profesyonel futbolcu. Bak bizim mehmet var forumda cocugun kolu bu ozan tufanin kafasi kadar. Bu adam bu isten para kazaniyor, sozum sadece ozana degil tabii cogu futbolcu ayni hali sahadaki gobekli ikinci lig gormus dayilara benziyor.
Aa iyi bir ayagi var ozanin ayak ustunu guzel kullaniyor, oyunun yonunu iyi degistiriyor kalani tirt olabilecegi en iyi sey bu bence, gelisimini tamamladi 3 seneye anadoluda.
Selcuk ile ikisini toplayip birbirleriyle carpsan, volkan ile integralini alip hakan ile cogaltsan bir atiba etmiyor.

Simdi su yasli dedigimiz quaresmanin, sosanin, tosicin falan vucutlarina bakiyorum herifler bildigin baklava falan kavgaya girmezsin, cenk tosun, tore, olcayda iyi bu konuda. Bu volkan sene falan bakinca uzuluyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ya nedense ben ozanın yetenekli iyi futbolu olduğunu düşünmüyorum :) bize iyi ki gelmedi

Çevrimdışı mylife1903

ya nedense ben ozanın yetenekli iyi futbolu olduğunu düşünmüyorum :) bize iyi ki gelmedi
Vasat lig futbolcusu iste @Mehmet Ali C. Bunun tipinde zamaninda murat ceylan vardi antepte, hurriyet vardi, hala da var bunlar biri mersinde galiba, oburu de yanlis hatirlamiyorsam ankarada oynuyor.

Çevrimdışı RevivaL

Ozan beni yanıltmazsa orta sahada Selçuk Şahin olarak kalır. Bir orta saha oyuncusu ayağına atılan topu en iyi şekilde kontrol edebilmeli fakat bugün en az 1 metre ve bazen rakip takıma giden top kontrolleri vardı. Selçuk Şahin bile topu daha iyi kontrol ediyordu.

Bu oyuncu hakkında sürekli iki yönü iyi oynayabilen futbolculardan diye şişirdiler. Gerçekten sağ bek ve sol bek olmak üzere iki yönü çok iyi oynuyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Ozan beni yanıltmazsa orta sahada Selçuk Şahin olarak kalır. Bir orta saha oyuncusu ayağına atılan topu en iyi şekilde kontrol edebilmeli fakat bugün en az 1 metre ve bazen rakip takıma giden top kontrolleri vardı. Selçuk Şahin bile topu daha iyi kontrol ediyordu.

Bu oyuncu hakkında sürekli iki yönü iyi oynayabilen futbolculardan diye şişirdiler. Gerçekten sağ bek ve sol bek olmak üzere iki yönü çok iyi oynuyor.

oğuzhan diye okudum 2 sefer sonra bitince cümle tam sövücektim tekrar bidaha bakayım dedim ozan mış :D

Çevrimdışı Ersoy

Ozan mı ? Yetenek mi ? Abi şunları aynı cumlede bile kullanmayın ayıp.  Bu adam bana gore her zaman balondu.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Bu adam dediyse yatar beyler.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mellfred

yediğimiz golde ismail'İn zerre alakası yok. yapmayın allasen  :akuma:.topu rakibe tokatlayan da ismailin üzerine kapaklanan da babacan

Çevrimdışı Eray

Hiç sevmem de yenilen milli takımımız
Yenilen milli takımımız değil üstünde sadece ay ve yıldız var.

Yenilen fatih terimin ego takımı.

Çevrimdışı Eray

Ozan tufan yıllar önce "besiktası tutanın ben aklını bilmem ne" tarzı twit atmıs. Bu twite rağmen bu adamı istemek cok yanlisti ve bu cocuk buraya gelseydi bu twitten dolayi ilk mac dayagini yerdi tribünden. Yok oyle bisey besiktasli olmayabilirsin ama bunu soyleyemezsin. Zaten yetersiz₁ da bi cocuk belli o tipten ve fizikten bi halt olmamis olmaz da daha iyi ki gelmemis yoksa bosa para vermis olurduk. Siradan bir oyuncudan fazlasi degil klasik bursa altyapi sisirmesi bisey iste

Çevrimdışı mylife1903

Ozan tufan yıllar önce "besiktası tutanın ben aklını bilmem ne" tarzı twit atmıs. Bu twite rağmen bu adamı istemek cok yanlisti ve bu cocuk buraya gelseydi bu twitten dolayi ilk mac dayagini yerdi tribünden. Yok oyle bisey besiktasli olmayabilirsin ama bunu soyleyemezsin. Zaten yetersiz₁ da bi cocuk belli o tipten ve fizikten bi halt olmamis olmaz da daha iyi ki gelmemis yoksa bosa para vermis olurduk. Siradan bir oyuncudan fazlasi degil klasik bursa altyapi sisirmesi bisey iste

Ozan'a bakinca sadece benim mi aklima geliyor K-9? Yoksa ben mi fesatim

Ulan ne balon futbolcu herif, ikiii ikkkiii diye bagiriyordun, ne oldiii biz unutmayiz ozan efendi, gobegini toplada gel, yahu ingiliz milli takimindakilere bakiyorum abovv kavga ciksa bizimkileri paketlerler

Çevrimdışı Ensar

harbi dün neydi öyle ya bi ingilizlere baktım adamlar yarma gibi maşallah bi de bizimkilere baktım bi kaçı hariç hepsi patates
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

harbi dün neydi öyle ya bi ingilizlere baktım adamlar yarma gibi maşallah bi de bizimkilere baktım bi kaçı hariç hepsi patates

adamlar domuz yiyor :D

Çevrimdışı mylife1903

adamlar domuz yiyor :D
ya sadece domuzla olsa iyi musluman futbolcular bile okuz gibi heriflerde. suyundan herhalde

tamam simdi terminator gibi olsun demiyorum futbolcular ama az biraz sekilli olsunlar ya,
ozan tufanin memeleri bizim bir cok turk kadinindan iki olcek buyuktur oyle futbolcu mu olur?

bizim takimda mesela okadar yagli futbolcu yok, biraz tolgay sisti sakatlik doneminde, baska aklima gelmiyor kimse, cok elestirdigimiz mustafa pektemek bile manken gibi ozanin, sabrinin yaninda, hatta benim ismail bile harika vucut yapti son 2 senede, omuzlari falan genisledi

Etiketler: