abi sallaaaaaa
bak bence daha iyi , şimdi bunlar taraftarı uyutuyor güya , biz ne yaptık açık bir şekilde durumu ortaya koyduk ve feda dedik , takıma sahip çıktık , ama bunlar hala durumu anlamış değil adamlar 30 milyon gelir gider açık verme kotasini transfer kotası sanıyor 
Hayir ben neye uzuluyorum bundan 7-8 sene sonra bu itler geri donup bakinca ki biz 7 sene sonra atiba, olcay ve quares,pmaya jubile yapariz hepsi 40 yasinda falan olur o sene belki sampiyonluk kacar bunlar iste biz ortada yoktuk o yuzden besiktas 7 sene sampiyon oldu, biz simdi donduk geyigi yapacaklar
Ben rakibimin topunu tufegini almasini isterim, gucsuz olmasinlar bunlar gucsuz olursa bizim camia sapitabilir. Simdiden oguzhani, atibayi, toreyi, quaresmayi satanlar var.
elimize oyle bir firsat geldiki gs sansi yani. Insallah senol gunesin basina bir is gelmez, ambargo koyacagiz, sampiyonlar ligi falan hikaye 5 sene ust uste sampiyon oluruz bu kadroyu korursak.
Yahu tek solbek alsinlar ben raziyim baska kimsenin gelmemesine hatta tolga ve boyko bile kalsin. Ismail ile pektemek gitsin bir solbek alsinlar ama roberto carlos gibi butun parayi caksinlar gene sampiyonuz. Yok nisan ayi gibi olacaz diyorsa baskan, hic kasmayalim istiyorsa cozum belli
Pektemek ismail tolga boyko yolcu
Bir kaleci, bir sol bek bir stoper orta sahaya ve forvete genc turk yatirim oyuncu