Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1710374 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Arena_

yandex e feda yazıp aratsak mi yardımcı olmak babında :kop:

Öyle değilde Yandex'e Şike yazınca fener çıkıyor zaten zorlamayın  :kop: :kop:

Çevrimdışı Ensar

Öyle değilde Yandex'e Fener yazınca ŞİKE çıkıyor zaten zorlamayın  :kop: :kop:

:kop: :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Arena_

Çevrimdışı cursedofdragon

şşşt dalga geçmeyin (...)₄'le :D  :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı mylife1903

Erkenden uyuya kalmisim dun, neler olmus ya offf offf, darbe ustune darbe, fb cumhuroyeti catirdiyor. Uefa catirdatmis

Çevrimdışı Ensar

Erkenden uyuya kalmisim dun, neler olmus ya offf offf, darbe ustune darbe, fb cumhuroyeti catirdiyor. Uefa catirdatmis
günaydın :D

Çevrimdışı mylife1903

günaydın :D
o degil de ben boyle serrefsizlik gormedim

Fb uefa ile anlasmis mismis musmus
Sozlesme imzalanmismis musmus
Ulan aynisi biz yapinca uefa ceza verdi, bilmem ne

Iste bu islerin onunu kapamamiz lazim, camia olarak kirilgan yapili olmamizin bir sebebi de bu passatli basindir

Çevrimdışı Ensar

o degil de ben boyle serrefsizlik gormedim

Fb uefa ile anlasmis mismis musmus
Sozlesme imzalanmismis musmus
Ulan aynisi biz yapinca uefa ceza verdi, bilmem ne

Iste bu islerin onunu kapamamiz lazim, camia olarak kirilgan yapili olmamizin bir sebebi de bu passatli basindir
abi sallaaaaaa :halay: bak bence daha iyi , şimdi bunlar taraftarı uyutuyor güya , biz ne yaptık açık bir şekilde durumu ortaya koyduk ve feda dedik , takıma sahip çıktık , ama bunlar hala durumu anlamış değil adamlar 30 milyon gelir gider açık verme kotasini transfer kotası sanıyor :kop:

Çevrimdışı mylife1903

abi sallaaaaaa :halay: bak bence daha iyi , şimdi bunlar taraftarı uyutuyor güya , biz ne yaptık açık bir şekilde durumu ortaya koyduk ve feda dedik , takıma sahip çıktık , ama bunlar hala durumu anlamış değil adamlar 30 milyon gelir gider açık verme kotasini transfer kotası sanıyor :kop:
Hayir ben neye uzuluyorum bundan 7-8 sene sonra bu itler geri donup bakinca ki biz 7 sene sonra atiba, olcay ve quares,pmaya jubile yapariz hepsi 40 yasinda falan olur o sene belki sampiyonluk kacar bunlar iste biz ortada yoktuk o yuzden besiktas 7 sene sampiyon oldu, biz simdi donduk geyigi yapacaklar

Ben rakibimin topunu tufegini almasini isterim, gucsuz olmasinlar bunlar gucsuz olursa bizim camia sapitabilir. Simdiden oguzhani, atibayi, toreyi, quaresmayi satanlar var.
elimize oyle bir firsat geldiki gs sansi yani. Insallah senol gunesin basina bir is gelmez, ambargo koyacagiz, sampiyonlar ligi falan hikaye 5 sene ust uste sampiyon oluruz bu kadroyu korursak.
Yahu tek solbek alsinlar ben raziyim baska kimsenin gelmemesine hatta tolga ve boyko bile kalsin. Ismail ile pektemek gitsin bir solbek alsinlar ama roberto carlos gibi butun parayi caksinlar gene sampiyonuz. Yok nisan ayi gibi olacaz diyorsa baskan, hic kasmayalim istiyorsa cozum belli
Pektemek ismail tolga boyko yolcu
Bir kaleci, bir sol bek bir stoper orta sahaya ve forvete genc turk yatirim oyuncu

Çevrimdışı Ensar

Hayir ben neye uzuluyorum bundan 7-8 sene sonra bu itler geri donup bakinca ki biz 7 sene sonra atiba, olcay ve quares,pmaya jubile yapariz hepsi 40 yasinda falan olur o sene belki sampiyonluk kacar bunlar iste biz ortada yoktuk o yuzden besiktas 7 sene sampiyon oldu, biz simdi donduk geyigi yapacaklar

Ben rakibimin topunu tufegini almasini isterim, gucsuz olmasinlar bunlar gucsuz olursa bizim camia sapitabilir. Simdiden oguzhani, atibayi, toreyi, quaresmayi satanlar var.
elimize oyle bir firsat geldiki gs sansi yani. Insallah senol gunesin basina bir is gelmez, ambargo koyacagiz, sampiyonlar ligi falan hikaye 5 sene ust uste sampiyon oluruz bu kadroyu korursak.
Yahu tek solbek alsinlar ben raziyim baska kimsenin gelmemesine hatta tolga ve boyko bile kalsin. Ismail ile pektemek gitsin bir solbek alsinlar ama roberto carlos gibi butun parayi caksinlar gene sampiyonuz. Yok nisan ayi gibi olacaz diyorsa baskan, hic kasmayalim istiyorsa cozum belli
Pektemek ismail tolga boyko yolcu
Bir kaleci, bir sol bek bir stoper orta sahaya ve forvete genc turk yatirim oyuncu
+1

Çevrimdışı uğur07

Cok fazla ambargo tarzi yorumlari dogru bulmuyorum. Bunun icin elimizden geleni yapicaz. Ama aşırı beklenti yipratir. 3 buyuklu bi ligde. 2 senede bir sampiyon olmak bile birinin veya ikisinin geri planda kalmasina yeter bile. Insallah lyon gibi 5 yil üstüste sampiyon oluruz da. Gercekci olmak da fayda var.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Gaziantepspor’un başarılı file bekçisi ZydrunasKarcemarskas pek çok Süper Lig kulübü isterken, Kırmızı-Beyazlılar ikna etti.

Antalya’nın Karce’yi yıllık 1.1 milyon Euro’luk  ücretle kadrosuna kattığı ifade edildi.

Gaziantepspor’un başarılı file bekçisi ZydrunasKarcemarskas pek çok Süper Lig kulübü isterken, Kırmızı-Beyazlılar ikna etti.

Antalya’nın Karce’yi yıllık 1.1 milyon Euro’luk  ücretle kadrosuna kattığı ifade edildi.

yaşı genç olsaydı ben isterdim :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yaşı genç olsaydı ben isterdim :D
Panpa olmaz bizde büyük takımda zor ospina ayarında biri lazım bize :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Karce iyi kaleci ama bizim istediğimiz düzeyde değil  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 'TaNeR'

Fener 3 sene üst üste 74 puan toplayabilmiş...

Başka bir detay da:
İsmail Kartal sıfır bütçeyle 74 puan Pereira 50m bütçeyle 74 puan  :evillol:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı b.damatoglu

United Mourinhoyla anlaşmış. Gomez United a gitmez demektir bu.

Arsenal de şöyle para basıp iyi bir forvet alırsa Gomezimiz kalıyor demektir

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 15:13:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Galatasaray yeni Yasin'ini almış Antalya'dan  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kerim frei 2 emrah bal yapmayan arı :)

Çevrimdışı Arena_

Nicolas Gaitan -> Atletico Madrid - 25 milyon Euro

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 20:48:44
  • Beşiktaş / Bodrum
Nicolas Gaitan -> Atletico Madrid - 25 milyon Euro

Seneye Lizbon şampiyon.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mayıs 2016, 20:50:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Sambade yılda 300.000 euro alıyor diye biliyorum.

O yüzden yollamak istiyor sanırım yönetim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: