Bu Antalyaspor da gerçekten akıl yok.
Hala Ronaldinho'yu almak için çabalıyorlar yazık valla.
Gayet guzel bir hareket, cok da akilli
@Tolga adamlarin yaptiklarini bizim pozisyonumuzdan degerlendirmek yanlis olur. Herseyi kendi dinamikleri icinde degerlendirmek lazim. Ben spor bakani olsaydim el altindan yardim ederdim antalyaya. Ronaldinho belki 2-3 milyon eurolarini alacak ama antalyanin tanitimini yapacak, ben oradaki otel sahiplerinden biri olsaydim, diger otel sahipleri ile irtibata gecer 3-5 ne toplayabiliyorsam kulube verirdim.
Antalya kume dusmez, iyi kadrosu var, sampiyonluk hedefleri yok, sadece guzel futbol oynayan kalici bir super lig takimi olsalar onlar icin yeterli.
Sehrin tanitimi icin de misyon yukluyorsa camia kendine cok dogru tercihler yapiyorlar.
Simdi mersin gidip ronaldinhoyu alsa, yanlis olur, bursaspor gidip alsa o da yanlis olur.
Antalya cok dogru yapiyor, toplayabildikleri kadar emekli superstarlari toplasinlar, cok antremana gerek yok, baslarina da keyifli bir hoca koysunlar ligin harlemi olsunlar.
Ustelik ben antalyada yasiyor olsam eto geldigi gun kombine almistim. Stadi baska doldurma sansi yok adamlarin.
Insallah basarirlar, herkes icin faydali. Eto da roni ile gider golfunu oynar, gelen takimlarada tarifeleri belli 4-4-7