Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1713764 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Tolga

Bu Antalyaspor da gerçekten akıl yok.

Hala Ronaldinho'yu almak için çabalıyorlar yazık valla.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

Muharrem usta:genel kurulda seçilemedikten sonra bir mesaj yayınlamıştım isteyenler bulabilir Beşiktaş yönetimini takip edin diye dört yıllık süreçte Beşiktaş nereye geldi Trabzonspor nereye düştü. Bu Trabzon taraftarı hala gerçekten kaçmakla meşgul özer  hurmacı oğuzhandan çok daha iyi oldu paşam

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bu Antalyaspor da gerçekten akıl yok.

Hala Ronaldinho'yu almak için çabalıyorlar yazık valla.
Gayet guzel bir hareket, cok da akilli @Tolga adamlarin yaptiklarini bizim pozisyonumuzdan degerlendirmek yanlis olur. Herseyi kendi dinamikleri icinde degerlendirmek lazim. Ben spor bakani olsaydim el altindan yardim ederdim antalyaya. Ronaldinho belki 2-3 milyon eurolarini alacak ama antalyanin tanitimini yapacak, ben oradaki otel sahiplerinden biri olsaydim, diger otel sahipleri ile irtibata gecer 3-5 ne toplayabiliyorsam kulube verirdim.

Antalya kume dusmez, iyi kadrosu var, sampiyonluk hedefleri yok, sadece guzel futbol oynayan kalici bir super lig takimi olsalar onlar icin yeterli.

Sehrin tanitimi icin de misyon yukluyorsa camia kendine cok dogru tercihler yapiyorlar.

Simdi mersin gidip ronaldinhoyu alsa, yanlis olur, bursaspor gidip alsa o da yanlis olur.

Antalya cok dogru yapiyor, toplayabildikleri kadar emekli superstarlari toplasinlar, cok antremana gerek yok, baslarina da keyifli bir hoca koysunlar ligin harlemi olsunlar.
Ustelik ben antalyada yasiyor olsam eto geldigi gun kombine almistim. Stadi baska doldurma sansi yok adamlarin.

Insallah basarirlar, herkes icin faydali. Eto da roni ile gider golfunu oynar, gelen takimlarada tarifeleri belli 4-4-7

Çevrimdışı Tolga

Gayet guzel bir hareket, cok da akilli @Tolga adamlarin yaptiklarini bizim pozisyonumuzdan degerlendirmek yanlis olur. Herseyi kendi dinamikleri icinde degerlendirmek lazim. Ben spor bakani olsaydim el altindan yardim ederdim antalyaya. Ronaldinho belki 2-3 milyon eurolarini alacak ama antalyanin tanitimini yapacak, ben oradaki otel sahiplerinden biri olsaydim, diger otel sahipleri ile irtibata gecer 3-5 ne toplayabiliyorsam kulube verirdim.

Antalya kume dusmez, iyi kadrosu var, sampiyonluk hedefleri yok, sadece guzel futbol oynayan kalici bir super lig takimi olsalar onlar icin yeterli.

Sehrin tanitimi icin de misyon yukluyorsa camia kendine cok dogru tercihler yapiyorlar.

Simdi mersin gidip ronaldinhoyu alsa, yanlis olur, bursaspor gidip alsa o da yanlis olur.

Antalya cok dogru yapiyor, toplayabildikleri kadar emekli superstarlari toplasinlar, cok antremana gerek yok, baslarina da keyifli bir hoca koysunlar ligin harlemi olsunlar.
Ustelik ben antalyada yasiyor olsam eto geldigi gun kombine almistim. Stadi baska doldurma sansi yok adamlarin.

Insallah basarirlar, herkes icin faydali. Eto da roni ile gider golfunu oynar, gelen takimlarada tarifeleri belli 4-4-7
Abi Ronaldinho'nun ahı gitmiş vahı kalmış. Hadi Eto'o profesyonel bir oyuncuydu her zaman ama Ronaldinho özel hayatında problemler yaşayan biri.

Antalya'ya gelecek hiçbir şey oynamadan paraları alıp sonra çekip gidecek. Antalya'nın tanıtımı açısından katkısı olacağını da hiç düşünmüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Dursun Özbek müjdeyi vermiş.

"Lucescu ile telefonda görüştüm cevap bekliyorum" :kop: :kop:

Çevrimdışı cursedofdragon

Dursun Özbek müjdeyi vermiş.

"Lucescu ile telefonda görüştüm cevap bekliyorum" :kop: :kop:

"The person you have cold can not bı rich at the moment" :D  :evillol:

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"The person you have called can not be reached at the moment" :D  :evillol:

Şimdi oldu :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Şimdi oldu :D

bakalım boyko nasıl oynuyacak bence seneye bende burdayım diye oynuyacak :D

Çevrimdışı Ogün

Hollanda Federasyonu, mali sorunları olan Twente'nin küme düşürülmesine karar verdi.

Savunma var mı buralarda? :lol:
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 17:34:19 Ogün ]

Çevrimdışı Yado

Hakim Ziyech var diyolardı da bilmiyorum alınır mı
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Semih Kaya'nın milli takıma alınma nedeni nedir?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Semih Kaya'nın milli takıma alınma nedeni nedir?
Lobi, takimcilik, toprakcilik turkiye gercegi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı 38life

Şu Lovren adını duyunca içimi bir mutluluk kaplıyor :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mayıs 2016, 21:59:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Trabzonspor'un borcu 800 milyonmuş.

Trabzon tamamen bitmiş arkadaşlar buradan bu okey dönmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Trabzon bu takimi tamamen kapatip bir kac sene şu 1860 Trabzon ile devam etmesi lazim :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı nusretaslanturk

oyun sevilla'nın istediği gibi gidiyor, liverpool golü bulamazsa, sevilla hamlelerini yapıp alır maçı 60 tan sonda..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Buradan dönerse mucize olur.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Sevilla'nın kalecisi 23 yaşındaymış.Yedeği de 22 yaşında

Çevrimdışı nusretaslanturk

Sevilla'nın kalecisi 23 yaşındaymış.Yedeği de 22 yaşında
yedeği değil o :) sadece bu maçta yedeği :)

Çevrimdışı tangaz

bunun ne kadarını hacıcavcav yapmış?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: