Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1716247 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yado

Euroleague tarihinde ilk kez bir Türk takımı final oynayacak.

Tebrikler Fenerbahçe ..
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı cursedofdragon

Euroleague tarihinde ilk kez bir Türk takımı final oynayacak.

Tebrikler Fenerbahçe ..

finalde böyle olucak (...)₄.

Çevrimdışı 38life

Nefretimsin fenerbahçe! İsrail takımıyla oynasan yine desteklemem.

Çevrimdışı Tolga

Antalya bugün hezimet yaşatmış Trabzon'a ama hiç kusura bakmasınlar hakediyorlar. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Antalya bugün hezimet yaşatmış Trabzon'a ama hiç kusura bakmasınlar hakediyorlar. :)

onlarda beter olsunlar hamsiler bizle aşık atmaya kalkışıyorlar bide :D  :evillol:

Çevrimdışı Kutay

Şenol Güneşin çok güzel bir cümlesi var sizinde bunu hayat felsefesi yapmanızı tafsiye ederim.

'Saha kötüyse sahayı da yeneceksiniz , hakem kötüyse hakemi de yeneceksiniz , rakip kim olursa olsun Şampiyon olmak için rakibinizi de yeneceksiniz. Biz sadece işimize bakacaz ve elimizden geleni yapıp ŞAMPİYON olacaz ' !!!

şimdi bize gelen doping dümeniyle Fenerbahçenin euroleague'de finale çıkmasının arasında ne bağlantı var ?
abi yapma gözünü seviyim adamlar kazanmak için her yolu mübah görüyorlar bu zihniyetteki adamların yönettiği kulübün hiçbir branşta başarılı olmasını istemem ben
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yado

Nefretimsin fenerbahçe! İsrail takımıyla oynasan yine desteklemem.
finalde böyle olucak (...)₄.

Herkezin düşüncelerine saygı duyarım ve sizleri de anlarım . Bu ülkede memleket için iyi şeyler yapanı pek sevmezler .

Biri liverpol bayrağı açar biri braga sempatizanı olur , biri bilmem hangi ecnebi memleketin takımının bayrağına dolanır . ne diyim ki ben ..
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Ogün

Finale çıkmaları iyi oldu. Hatta gerekiyorsa kazansınlar kupayı (basketbol ne? Ucubeler boş boş koşuyor işte) ki Aziz'in eli güçlensin. Daha çok Beşiktaş şampiyonluğu görecek. :evillol: :evillol:

Çevrimdışı 38life

Dışardaki düşmanı içerdeki düşmana tercih ederim. Fenerbahçe bizim düşmanımızdır. Türkiyeyi temsil ediyor olması benim için birşey ifade etmiyor. Ki Türkiyeyi temsil de etmesin zaten. Tarihi namertliklerle dolu bu kulübün ülkemizi temsil etmesinden utanç duyuyorum ben. @Yado

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mayıs 2016, 00:34:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aspor öyl bir şey yaptı ki bu kadar olur dedim artık.

Kemal Belgin'i aldılar yayına telefonla adam maçı yorumlarken daha 30 saniye olmuşken yayını kestiler ve şunu söylediler.

'' Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Hidayet Türkoğlu canlı yayına bağlanıyor o yüzden kesmek zorundayız sn. Belgin ''
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı worns

Takımların ulusal kimlikler üzerinden şekillendiği zamanlar geride kaldı. Fb'nin bugünkü maçının büyük kısmında sahadaki 5 Türkiyeli değildi. Ben Laboral'ı desteklemedim onlarla da bağ kurmam gereken bir şey yoktu ama Fb ile de yok.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Kemal Belgin'i aldılar yayına telefonla adam maçı yorumlarken daha 30 saniye olmuşken yayını kestiler ve şunu söylediler.

'' Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Hidayet Türkoğlu canlı yayına bağlanıyor o yüzden kesmek zorundayız sn. Belgin ''
ülke iyice sirke döndü

Herkezin düşüncelerine saygı duyarım ve sizleri de anlarım . Bu ülkede memleket için iyi şeyler yapanı pek sevmezler .

Biri liverpol bayrağı açar biri braga sempatizanı olur , biri bilmem hangi ecnebi memleketin takımının bayrağına dolanır . ne diyim ki ben ..

Biz brugge yenilince çıkıp resmi sitelerinden köy takımına yenildiler diyen bir klübü mü destekliyicem ben ?

Sürekli hakemler tarafından kollanan hakem odalarını fenerbahçe soyunma odasına çeviren klübü mü destekliyecem ben ?

Şike yaptıysam "fenerbahçe için yaptım" şike "saha ya yansımadı" diyen ve ceza almayan klübü mü destekliyecem ben ?

İşi düşünce gs bizim dost camiamız işi olmayınca şikeyi ülkeye gs getirmiştir diyen klübü mü destekliyecem ben ?

Biz avrupada oynarken rakip takımı destekleyen formamızı yakan klübü mü destekliyecem ben ?

Ben desteklemiyorum kardeşim böyle iğrenç bir camia'yı desteklemiyorum.Oyuncusu çirkef,taraftarı çirkef,yöneticileri çirkef,başkanı çirkef...

Not : Son olarak ülkeyi çok güzel temsil ediyor fenerbahçe 2011'de şike ile gördük Tüm dünya'ya rezil olduğumuz yetmediği gibi bide Türk futbol'u bitti dibe battık.Sağolsunlar...
[ Son Düzenleme: 14 Mayıs 2016, 00:44:15 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Yado

Takımların ulusal kimlikler üzerinden şekillendiği zamanlar geride kaldı. Fb'nin bugünkü maçının büyük kısmında sahadaki 5 Türkiyeli değildi. Ben Laboral'ı desteklemedim onlarla da bağ kurmam gereken bir şey yoktu ama Fb ile de yok.

Tüm Dünya Futbolda ispanyolların ne kadar güçlü olduğunu futbola ambargo koyduğunu avrupada geçen 2 yılda 2 büyük kupada 6 finalist çıkardığını yazıyor.

Şimdi bu minvalde GS 2. kupayı aldı , FB'de 1. kupayı aldığında Tüm dünya Türkleri konuşacak !! Ülkemin adı sürekli savaşlarla bombalarla ölümlerle anıldığı bir zamanda TÜRKİYENİN iki takımının Baketbolda avrupanın en büyük 2 kupasını kazanmış olması bu memleketin aşığı biri olarak beni gururlandırır sevindirir hatta buda yetmez ayağa kaldırır alkışlatır.

Sen başka düşünürsun saygı duyarım .
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

siyaset yapamıyoruz yoksa neler söylüyecek insanda söylüyemiyoruz işte.

Çevrimdışı cisse557

Bu sadece bizim ülkeye ait değil ki. Liverpoolu eledigimizde bir çok İngiliz tebrik etmişti bizi. Fener ve Cimbomu hiçbir zaman hiçbir yerde desteklemem. Daha kupayı almadan şimdiden havalarından geçilmiyor. 15 yıl uefa kupamız var deyip 4 yıldızı alnına yapıştırıp gezen adamlar biz şampiyon olunca görmemiş diyorlar bize. Bu adamları mı destekleyecegiz şimdi?

Çevrimdışı Yado

Biz brugge yenilince çıkıp resmi sitelerinden köy takımına yenildiler diyen bir klübü mü destekliyicem ben ?

Sürekli hakemler tarafından kollanan hakem odalarını fenerbahçe soyunma odasına çeviren klübü mü destekliyecem ben ?

Şike yaptıysam "fenerbahçe için yaptım" şike "saha ya yansımadı" diyen ve ceza almayan klübü mü destekliyecem ben ?

İşi düşünce gs bizim dost camiamız işi olmayınca şikeyi ülkeye gs getirmiştir diyen klübü mü destekliyecem ben ?

Biz avrupada oynarken rakip takımı destekleyen formamızı yakan klübü mü destekliyecem ben ?

Ben desteklemiyorum kardeşim böyle iğrenç bir camia'yı desteklemiyorum.Oyuncusu çirkef,taraftarı çirkef,yöneticileri çirkef,başkanı çirkef...

Not : Son olarak ülkeyi çok güzel temsil ediyor fenerbahçe 2011'de şike ile gördük Tüm dünya'ya rezil olduğumuz yetmediği gibi bide Türk futbol'u bitti dibe battık.Sağolsunlar...

Herkez kendine yakışanı yapar kardeşim sen eleştirdiğin insanlar gibi olmak istiyorsan , düşünmeni tafsiye ederim.

Notuna not :) bu memlekete şikeyi getiren GS'ye dokunmayan o gizli eller !! Ülkenin ozaman ki özel durumunda ( çeşitli siyasi davaların olduğu dönemden bahsediyorum) Neden fenerbahçeye yüklendi ? Tamam şikecinin ağa babasıdır ama neden yıllardır bilinen ve var olan bir şeyi o günlerde çeşitli kumpaslarla ortaya çıkardılar ?

Yanlış anlamayın Aziz sevici yada fenersevici değilim ama olayları bize gösterildiği kadarıyla görmeyin biraz düşünüp analiz edin herşeyden önemlisi NEDEN ? diye sorun bi kardeşinizddenn tafsiye
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Yado

Bu sadece bizim ülkeye ait değil ki. Liverpoolu eledigimizde bir çok İngiliz tebrik etmişti bizi. Fener ve Cimbomu hiçbir zaman hiçbir yerde desteklemem. Daha kupayı almadan şimdiden havalarından geçilmiyor. 15 yıl uefa kupamız var deyip 4 yıldızı alnına yapıştırıp gezen adamlar biz şampiyon olunca görmemiş diyorlar bize. Bu adamları mı destekleyecegiz şimdi?

Sizden benim gibi düşünmenizi beklemiyorum zaten arkadaşlar sadece fikrimi söledim , Şimdi gidin ve o eleştirdiğiniz diğer insanlar gibi davranmaya devam edin  :claps: :claps:
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Herkez kendine yakışanı yapar kardeşim sen eleştirdiğin insanlar gibi olmak istiyorsan , düşünmeni tafsiye ederim.

Notuna not :) bu memlekete şikeyi getiren GS'ye dokunmayan o gizli eller !! Ülkenin ozaman ki özel durumunda ( çeşitli siyasi davaların olduğu dönemden bahsediyorum) Neden fenerbahçeye yüklendi ? Tamam şikecinin ağa babasıdır ama neden yıllardır bilinen ve var olan bir şeyi o günlerde çeşitli kumpaslarla ortaya çıkardılar ?

Yanlış anlamayın Aziz sevici yada fenersevici değilim ama olayları bize gösterildiği kadarıyla görmeyin biraz düşünüp analiz edin herşeyden önemlisi NEDEN ? diye sorun bi kardeşinizddenn tafsiye

O derin konulara girersek sabahlar olmaz sadece aziz yıldırım ve şike'yi aklamak için kanunların ve maddelerin değiştiğine bakarsak yeterli olucaktır :) İşin içinde siyasette var çünkü :)

(tff disiplin talimatı 58. madde değişikliği - Şike Yasasında 8 Madde Değişti) 2011 yılı

Bu arada ben gs masumdur demiyorum zaten onlarda şikecidir :)

Bu konular uzar gider ama sen yinede desteklemek istersen şikeci'leri saygı duyarım :)

Çevrimdışı cisse557

Sizden benim gibi düşünmenizi beklemiyorum zaten arkadaşlar sadece fikrimi söledim , Şimdi gidin ve o eleştirdiğiniz diğer insanlar gibi davranmaya devam edin  :claps: :claps:
Hayır yani biz de niye destekliyorsun demiyoruz. Fikirlerimizi beyan ediyoruz sadece.

Çevrimdışı Yado

O derin konulara girersek sabahlar olmaz sadece aziz yıldırım ve şike'yi aklamak için kanunların ve maddelerin değiştiğine bakarsak yeterli olucaktır :) İşin içinde siyasette var çünkü :)

(tff disiplin talimatı 58. madde değişikliği - Şike Yasasında 8 Madde Değişti) 2011 yılı

Bu arada ben gs masumdur demiyorum zaten onlarda şikecidir :)

Bu konular uzar gider ama sen yinede desteklemek istersen şikeci'leri saygı duyarım :)

Kesinlikle katılıyorum sabahlar olmaz ve sonunda da muhtemelen biryere varamadan gözlerimizi ovuşturarak yatağa gider uyuruz.

Benim aslında yapmak istediğim Bu ülkenin insanlarının çeşitli nedenlerle ve yöntemlerle algılarını yönetip paramparça etmek isteyenlere inat hala birlikte olabileceğimizi ve her ne kadar rakipte olsak hepimizin aslında Türkiye olduğunu ve bu ülkeye hizmet ettiğimizi unutturmamak için bir çeşit algı yönetimi yapmak derdim.

Seversin sevmezsin saygı duyarsın duymazsın tabi ki senin bileceğin iş ! Ama Fenerbahçe o Kupayı kazanırsa sen istesende istemesen de Türkiye kazanacak Ve Ertesi gün avrupa spor gazeteleri ve TV'lerinde şu başlık olacak !

TÜRKLER AVRUPA BASKETBOLUNU DOMİNE ETTİ.
                              TÜRKLER 2 KUPAYI DA ALARAK İNANILMAZI BAŞARDI.
                              TÜRKLER VS VS VS

İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı sallapati

Konuyu bulamadim ama insallah pazar gunu cska ile birlikte cifte zafer olacak... Bugun kilpayi kazandilar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle katılıyorum sabahlar olmaz ve sonunda da muhtemelen biryere varamadan gözlerimizi ovuşturarak yatağa gider uyuruz.

Benim aslında yapmak istediğim Bu ülkenin insanlarının çeşitli nedenlerle ve yöntemlerle algılarını yönetip paramparça etmek isteyenlere inat hala birlikte olabileceğimizi ve her ne kadar rakipte olsak hepimizin aslında Türkiye olduğunu ve bu ülkeye hizmet ettiğimizi unutturmamak için bir çeşit algı yönetimi yapmak derdim.

Seversin sevmezsin saygı duyarsın duymazsın tabi ki senin bileceğin iş ! Ama Fenerbahçe o Kupayı kazanırsa sen istesende istemesen de Türkiye kazanacak Ve Ertesi gün avrupa spor gazeteleri ve TV'lerinde şu başlık olacak !

TÜRKLER AVRUPA BASKETBOLUNU DOMİNE ETTİ.
                              TÜRKLER 2 KUPAYI DA ALARAK İNANILMAZI BAŞARDI.
                              TÜRKLER VS VS VS

Biz 8-0 yenilirken bizde Türkiye'yi temsil ediyorduk.

Üstünden o kadar zaman geçmesine rağmen halen her fırsatta dile getiriyorlar ?

Senin takımına "8t.ş" diye dalga geçiyorlarsa sende bu takımı destekliyorsan diyecek sözüm yok sana.

Milli takımımız ingiltereden 8 yedi 8-0 yenildik onu konuşmuyorlar her fırsatta senin takımınla dalga geçiyorlar ve sen bunları destekliyorsun saygı duyarım.

Çevrimdışı sallapati

Takimlarinda 1 tane turk oyuncu yok.. Bugun 1 dk oynayan turk bile yok yanilmiyorsam.. Hepsini izleyemedim

Takimlarinda 1 tane turk oyuncu yok.. Bugun 1 dk oynayan turk bile yok yanilmiyorsam.. Hepsini izleyemedim

Adı Türk takımı ya yeter.

Etiketler: