Herkezin düşüncelerine saygı duyarım ve sizleri de anlarım . Bu ülkede memleket için iyi şeyler yapanı pek sevmezler .
Biri liverpol bayrağı açar biri braga sempatizanı olur , biri bilmem hangi ecnebi memleketin takımının bayrağına dolanır . ne diyim ki ben ..
Biz brugge yenilince çıkıp resmi sitelerinden köy takımına yenildiler diyen bir klübü mü destekliyicem ben ?
Sürekli hakemler tarafından kollanan hakem odalarını fenerbahçe soyunma odasına çeviren klübü mü destekliyecem ben ?
Şike yaptıysam
"fenerbahçe için yaptım" şike
"saha ya yansımadı" diyen ve ceza almayan klübü mü destekliyecem ben ?
İşi düşünce gs bizim dost camiamız işi olmayınca şikeyi ülkeye gs getirmiştir diyen klübü mü destekliyecem ben ?
Biz avrupada oynarken rakip takımı destekleyen formamızı yakan klübü mü destekliyecem ben ?
Ben desteklemiyorum kardeşim böyle iğrenç bir camia'yı desteklemiyorum.Oyuncusu çirkef,taraftarı çirkef,yöneticileri çirkef,başkanı çirkef...
Not : Son olarak ülkeyi çok güzel temsil ediyor fenerbahçe 2011'de şike ile gördük Tüm dünya'ya rezil olduğumuz yetmediği gibi bide Türk futbol'u bitti dibe battık.Sağolsunlar...