Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1722771 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Mehmet K

Liverpoll dün çok güzel ve gerektiği gibi oynadı. Oyunu domine etti. Villereal ise çok kötüydü. Hiçbir şey yapamadılar. Suarez sürekli hakeme el kol yapmaktan başka bir şey yapmadı. Hakem ayrı bir kötüydü. İlk yarı bir ara komple kontrolü kaybetti. Bir tane de penaltı yedi.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Abi Liverpool biraz tatlı sert oynadı Suarez de isyan etti doğal olarak sonra o da kantarın topuzunu kaçırdı biraz.

Çevrimdışı Kalyoncu

Konu Avrupa'da başarı ise Hocanın oyun kurgusunda esnek olması ve savunma stratejilerine daha çok yoğunlaşması lazım. Defansif takviyeler elzem zaten. Beşiktaş'ın kısa ve orta vadede asıl hedefi ligi domine etmek olmalı. Hocanın oyun mantalitesi ligin dinamiklerine fazlasıyla uygun fakat ŞL için aynı şeyi söylemem.
Bende şenol güneş gelirken Avrupa olmaz Türkiye de başarılı oluruz demiştim ama Lizbon maçından sonra gördümki hoca avrupadada başarılı yapabilir ben bunu 65 dk Kusursuz oyunda gördüm.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bende şenol güneş gelirken Avrupa olmaz Türkiye de başarılı oluruz demiştim ama Lizbon maçından sonra gördümki hoca avrupadada başarılı yapabilir ben bunu 65 dk Kusursuz oyunda gördüm.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
65 dakikadan sonrasi zor zaten. Isterse elit yabanci hoca olsun bizim takimlar mac sonunu getiremiyor.
Bizim turkiyede basari kazanmamiz, her sene sampiyonlar ligi oynamamiz lazim torba atladikca basari gelecektir. Uzun zamandir katilmiyoruZ sampiyonlar ligine hemen basari beklemek cok yanlis ve pahali. Sindire sindire basari kazanmamiz lazim

Çevrimdışı Mavi Tuna

Abi Liverpool biraz tatlı sert oynadı Suarez de isyan etti doğal olarak sonra o da kantarın topuzunu kaçırdı biraz.
Hakem bariz kötüydü, kontrol kaybetti, penaltı vermedi, kartları vermedi. Suarez haklı olabilir ama kaç defa hakeme kartlık hareketi vardı. Villereal beklediğimden çok çok kötüydü.

Liverpoll seyirci desteğini iyi kullandı, sertlik yaptı ama çizgiyi açmadı, Klop bile yaptı bunu, tatlı sert sürtüşmeler oldu. Ayrıca İspanyol footbollunun bu kadar dominant olması da hoşuma gitmiyor. Umarım kupayı Liverpoll alır.

Çevrimdışı mylife1903

Hakem bariz kötüydü, kontrol kaybetti, penaltı vermedi, kartları vermedi. Suarez haklı olabilir ama kaç defa hakeme kartlık hareketi vardı. Villereal beklediğimden çok çok kötüydü.

Liverpoll seyirci desteğini iyi kullandı, sertlik yaptı ama çizgiyi açmadı, Klop bile yaptı bunu, tatlı sert sürtüşmeler oldu. Ayrıca İspanyol footbollunun bu kadar dominant olması da hoşuma gitmiyor. Umarım kupayı Liverpoll alır.

Liverpool alsin kupayi gina geldi sevilladan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Liverpool alsin kupayi gina geldi sevilladan
Bu sefer Sevilla alamayacak bence :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu sefer Sevilla alamayacak bence :)

aynen bu sefer liverpool alıcak kupayı alan direk şampiyonlar liginde gruplardan başlıyabiliyordu demi seneye liverpool kesin bizim grupta rez alın :D  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

aynen bu sefer liverpool alıcak kupayı alan direk şampiyonlar liginde gruplardan başlıyabiliyordu demi seneye liverpool kesin bizim grupta rez alın :D  :evillol:
Play-Off'tan başlıyor diye biliyorum ama emin değilim :icool:

Play-Off'tan başlıyor diye biliyorum ama emin değilim :icool:

farketmez yine bizim grupta :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı 38life

Bugün Çağlar yoktu Altınordu 5 gol yedi.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mayıs 2016, 20:58:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sadece Leicester'a yoğunlaşıldı ancak Rostov da Rusya'da tarih yazıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Lucescu fenerle anlasmis. Bu is olursa seneyede zor bir yaris bekliyor bizi.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ogün

Lucescu fenerle anlasmis. Bu is olursa seneyede zor bir yaris bekliyor bizi.
Aziz gibi bir başkanın altında çalışır mı? Sallama gibi. Her dönem geliyor zaten. :D

Çevrimdışı Mavi Tuna

Bugün Çağlar yoktu Altınordu 5 gol yedi.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir kulüp ile anlaşıldığı, oyuncuyu riske etmemek için oynatmadıkları yönün de haberler dolaşıyor.

Çevrimdışı 38life

Bir kulüp ile anlaşıldığı, oyuncuyu riske etmemek için oynatmadıkları yönün de haberler dolaşıyor.

Keşke o kulüp biz olsak

Çevrimdışı Arena_

Dinamo Bükreş - Viitorul Constant karşılaşmasının 70. dakikasında bir anda sahanın ortasında yere yığılan 26 yaşındaki Kamerunlu futbolcu Patrick Ekeng hayatını kaybetti. Kalp krizi geçirdiği belirtilen oyuncunun yapılan geç müdahale sonucu yaşamını yitirdiği iddia edildi.

Çevrimdışı mellfred

freiburg diyorlar

Çevrimdışı mylife1903

Ibrahim uzulmez sozlesme yenilemis genclerbirligi ile.

Cok enteresan olaylar oldu bu kulupte bu sene, hocalar geldi gitti. En sonunda en cok elestirilen ilhan cavcav hakli cikti. Adam takimina inanmis, hocalari begenmedi, gondere gondere dogru hocayi buldu. Cok buyuk bir olay bence. Adam hakli cikti. Cok gulmustum onceleri ilhan baskanin kararlarina ama adam futbol dunyamizin en tecrubeli yoneticisi sonucta.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Eskişehir bugün Gaziantep'i eze eze yener inşallah. Fenerbahçe maçında kepazeliğin bini bin paraydı Antep de.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2016, 11:46:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ibrahim uzulmez sozlesme yenilemis genclerbirligi ile.

Cok enteresan olaylar oldu bu kulupte bu sene, hocalar geldi gitti. En sonunda en cok elestirilen ilhan cavcav hakli cikti. Adam takimina inanmis, hocalari begenmedi, gondere gondere dogru hocayi buldu. Cok buyuk bir olay bence. Adam hakli cikti. Cok gulmustum onceleri ilhan baskanin kararlarina ama adam futbol dunyamizin en tecrubeli yoneticisi sonucta.

Maalesef haklı çıktı..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Eskişehir bugün Gaziantep'i eze eze yener inşallah. Fenerbahçe maçında kepazeliğin bini bin paraydı Antep de.

eskişehirde az değil ama 2011 senesinden :)

Bu arada sivas evinde gençlerbilriğine yenilir 2.ci düşen takım sivas olur Allah'ın sopası yok işte 3.cü düşende eskişehir olucak büyük bir ihtimalle.

Allah Allah dedi genç osman naptın gençlerbirliği 18.ci dakikada 1-0 öne geçti sivas deplasmanında şimdi sorsan renkli medyaya fb'nin maçları bizden kolay :D

Etiketler: