Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1722123 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı cursedofdragon

Tam bize göre oyuncu ama var ya :D Necip-Toraman'gillerden. Sağ bek, sol bek, sağ kanat, sol kanat, oos, dos herşey var :D

ooo arayıpta bulamadığımız adam :D

Çevrimdışı Ensar

[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2016, 23:36:33 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

ya bu spikere çok kıl oldum ben , ulan bizim tribün her anlamda daha iyi şunlardan. öve öve bitiremedi adam

Çevrimdışı Çağatay

villarealin penaltıyı yedi eyyamcı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Ensar

bu lahana ne halt ediyor daa oynuyor dedim kendi kendime herif gol attı. hiç sevmiyorum bu lahanayi

Çevrimdışı onder23

3. gol ofsayt değil mi bana mı öyle geldi  :alala:

Çevrimdışı Ensar

3. gol ofsayt değil mi bana mı öyle geldi  :alala:
firmino ile giden eleman çizgi de oturdu pozisyonu izledi ofsaytı bozdu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Kalyoncu

ya bu spikere çok kıl oldum ben , ulan bizim tribün her anlamda daha iyi şunlardan. öve öve bitiremedi adam
Bizim tribünün nesi iyi? adamlar maçı yaşıyo bildiğin biz dale yapıyoruz sen benim her gece efkarım söylüyoruz :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Bizim tribünün nesi iyi? adamlar maçı yaşıyo bildiğin biz dale yapıyoruz sen benim her gece efkarım söylüyoruz :)

ya yapmayın allah aşkına , bursa kayseri maçlarından bahsediyorum , orda ki baskı ıslık bin kat daha iyiydi , spiker öve öve bitiremedi , adamlar bi topluca şarkı söylemeyi iyi becerdi

Çevrimdışı atalay

Leicester, Villarreal ve Atletico'nun başarısından sonra gelecek sezon Avrupa'da 4-4-2 denemelerini daha sık görürüz.   

Çevrimdışı Kalyoncu

ya yapmayın allah aşkına , bursa kayseri maçlarından bahsediyorum , orda ki baskı ıslık bin kat daha iyiydi , spiker öve öve bitiremedi , adamlar bi topluca şarkı söylemeyi iyi becerdi
Ama koptuk biz sürekli ben maç boyunca liverpool taraftarının koptuklarını hiç görmedim övgüyü hakettiklerini düşünüyorum hemen bıraktılar beste şarkı söylemeyi villereal her topu aldığında baskı bizde ise beste söyleyemiyoruz diye kaçak girenleri savunan tribün grup liderleri var.

Çevrimdışı atalay

Unai Emery sessiz ve derinden büyük işler başarıyor, hakkı yeterince teslim edilmese de...

Çevrimdışı Kalyoncu

Unai Emery sessiz ve derinden büyük işler başarıyor, hakkı yeterince teslim edilmese de...
Israrla konoplyankayı oynatmıyor bize yar ettirmedi

Çevrimdışı underworld

Adamlar sistem takımı bizim gibi değiller.

Çevrimdışı atalay

Bu sezon 49 maça çıkıp, 2476 dakika süre almış. Pek de az değil.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu sezon 49 maça çıkıp, 2476 dakika süre almış. Pek de az değil.
Ne zaman baksam yedek iyi oynamış gerçekten bilgi için teşekkürler ama ben villereal olmak uzak değil diye düşünüyorum defansa iyi takviyelerle daha fazla potansiyelimiz olduğunu düşünüyorum sence?

Çevrimdışı atalay

Ne zaman baksam yedek iyi oynamış gerçekten bilgi için teşekkürler ama ben villereal olmak uzak değil diye düşünüyorum defansa iyi takviyelerle daha fazla potansiyelimiz olduğunu düşünüyorum sence?

Konu Avrupa'da başarı ise Hocanın oyun kurgusunda esnek olması ve savunma stratejilerine daha çok yoğunlaşması lazım. Defansif takviyeler elzem zaten. Beşiktaş'ın kısa ve orta vadede asıl hedefi ligi domine etmek olmalı. Hocanın oyun mantalitesi ligin dinamiklerine fazlasıyla uygun fakat ŞL için aynı şeyi söylemem.

Çevrimdışı tangaz

Leicester, Villarreal ve Atletico'nun başarısından sonra gelecek sezon Avrupa'da 4-4-2 denemelerini daha sık görürüz.

4-4-2 candır. Bknz. Gordon Milne'nin Beşiktaşı  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Konu Avrupa'da başarı ise Hocanın oyun kurgusunda esnek olması ve savunma stratejilerine daha çok yoğunlaşması lazım. Defansif takviyeler elzem zaten. Beşiktaş'ın kısa ve orta vadede asıl hedefi ligi domine etmek olmalı. Hocanın oyun mantalitesi ligin dinamiklerine fazlasıyla uygun fakat ŞL için aynı şeyi söylemem.

Hocanın oyuncu değişiklikleri de bende oyunu iyi okuyamaması ya da daha doğrusu  hatalı stratejilerle dolu bir beyni olduğu hissi veriyor. yaptığı değişikliklerin yarıdan fazlası hatalıdır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

4-4-2 candır. Bknz. Gordon Milne'nin Beşiktaşı  :bandit:

Bugünün orta saha merkezli futbolunda 4-4-2'nin modern versiyonlarından ziyade statik oyununu uygulamak zor. Zira bugünün oyun formasyonlarına karşı daha kompakt, kümülatif, kolektif bir oyun kurgusu gerektiriyor.

Her bir pozisyon oyuncusunun yüksek efor ve pres kalitesine sahip olması lazım. Özellikle bekler ve orta saha oyuncuları için bazı temel özellikler gerek. Velhasıl kelam saha parselizasyonu, pozisyon kaymaları ve takım boyunu sürekli kısa tutmak zor olduğu için pek tercih edilmiyor.

Çevrimdışı tangaz

Bugünün orta saha merkezli futbolunda 4-4-2'nin modern versiyonlarından ziyade statik oyununu uygulamak zor. Zira bugünün oyun formasyonlarına karşı daha kompakt, kümülatif, kolektif bir oyun kurgusu gerektiriyor.

Her bir pozisyon oyuncusunun yüksek efor ve pres kalitesine sahip olması lazım. Özellikle bekler ve orta saha oyuncuları için bazı temel özellikler gerek. Velhasıl kelam saha parselizasyonu, pozisyon kaymaları ve takım boyunu sürekli kısa tutmak zor olduğu için pek tercih edilmiyor.

zor zaten, biz o yıllarda da zeki rıza şenol ali gibi oyuncuların özellikle ekstra eforları ile iyi oynuyorduk 4-4-2yi ama aslında sıksık 4-3-3 gibiydi oyunumuz.

Çevrimdışı atalay

zor zaten, biz o yıllarda da zeki rıza şenol ali gibi oyuncuların özellikle ekstra eforları ile iyi oynuyorduk 4-4-2yi ama aslında sıksık 4-3-3 gibiydi oyunumuz.

4-4-2 zaten 80'li ve 90'lı yılların popüler taktiksel dizilişi. Zaten her bir formasyon özellikle savunmadayken statik kalmıyor. Bir de o günün oyun temposu ve oyun geçişleri ile bugününki aynı değil. O yüzden oynamak daha zor.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Liverpoll dün çok güzel ve gerektiği gibi oynadı. Oyunu domine etti. Villereal ise çok kötüydü. Hiçbir şey yapamadılar. Suarez sürekli hakeme el kol yapmaktan başka bir şey yapmadı. Hakem ayrı bir kötüydü. İlk yarı bir ara komple kontrolü kaybetti. Bir tane de penaltı yedi.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Etiketler: