Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1723795 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı COB

Bu maç kaç gol atacağimiz degil kaç gol yiyeceğimiz önemli. Poldi ve Sneijdere şut imkani tanimamamiz lazim. Defans altilisi (Atiba ile birlikte) üst düzey oynamali.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Akşam biraz Bakambu'yu izleyelimde gözümüz şenlensin :bandit:

Yalnız iyi maç olucak Liverpool-Villareal :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yaziktir ya
Naapsak komidinin 6na biraz para mı koysak :D

Muslera'yı satsınlar abi alıcaklarını verirler takımın :evillol:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bir kaç ay açılımı 4 ay :D 140 milyon tl lazım mış :)
oha batmışlar ağlayanları yok  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Bilezik satiyor adamlar yakinda oderler borclari muhim bir borc degil. Zaten cumhurbaskanligi kulliyesine avrupa kupasini goturmusler, ortulu odenekten almislardir bir miktar.

Çevrimdışı Çağatay

Muslera'yı satsınlar abi alıcaklarını verirler takımın :evillol:

Boyko artı 5-6 milyon verip alacan aslinda
En az 4-5 sene rahat edersin

Çevrimdışı Ensar

Yaziktir ya
Naapsak komidinin 6na biraz para mı koysak :D
yok bu sefer mutfak tezgahına bırakmayı düşünüyormuş bizim takım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boyko artı 5-6 milyon verip alacan aslinda
En az 4-5 sene rahat edersin
abi boyko 3 4 eder zaten onun yerine 7 milyona falan ospina,ruffier gibi kalecilere çökmek daha iyi olmaz m  :D

Çevrimdışı Çağatay

yok bu sefer mutfak tezgahına bırakmayı düşünüyormuş bizim takım :D

Ooo mutfak fantazisi
Alirim bi dal :D

Çevrimdışı Ensar

Ooo mutfak fantazisi
Alirim bi dal :D
pazar akşamına kadar sabır abi daha türlü türlü fantezilere mağruz kalacaklar :D

Çevrimdışı mylife1903

pazar akşamına kadar sabır abi daha türlü türlü fantezilere mağruz kalacaklar :D
Yahu hep buyuk konusuyoruz sonra basimiza buyuk isler aciyoruz, bu aralar aklima hep gsnin fb ile dalga gectigi kale yerine sizin tarafa basketbol potasi koyalim, diye dalga gectikleri mac geliyor, sonra 2500 tane gol kacirmislardi johnson orta alanin ortalarindan superstronik bir serbest vurus kullanmisti barajdan seken top kaleye girmisti. Herhalde fbnin tarihi boyunca sevindigim tek goludur, besiktas atmis gibi sevinmistim kahvede. Kibir hem tehlikelidir, hem de buyuk gunahtir bence

Çevrimdışı Ensar

Yahu hep buyuk konusuyoruz sonra basimiza buyuk isler aciyoruz, bu aralar aklima hep gsnin fb ile dalga gectigi kale yerine sizin tarafa basketbol potasi koyalim, diye dalga gectikleri mac geliyor, sonra 2500 tane gol kacirmislardi johnson orta alanin ortalarindan superstronik bir serbest vurus kullanmisti barajdan seken top kaleye girmisti. Herhalde fbnin tarihi boyunca sevindigim tek goludur, besiktas atmis gibi sevinmistim kahvede. Kibir hem tehlikelidir, hem de buyuk gunahtir bence
haklısın valla çok gaza geldik biraz makara yapalım dedik :)

Çevrimdışı mylife1903

haklısın valla çok gaza geldik biraz makara yapalım dedik :)
Makaraya saracam ben, pusudayim ama tirsiyorum, cok fazla bir rahatlik var ustumde. Eskiden takip ederdim rahatlik varsa kazaniyor muyuz, kaybediyor muyuz, diye.
Su fb basligini okumam lazim ne yazmisim acaba. Mac havasina giremedim, sinerji yaratmamiz lazim

Çevrimdışı cisse557

Bugün Liverpoolu'muz gerekeni yapacaktır

Çevrimdışı 38life

Fenerbahçe için bir uyku ve pembe rüya maçı daha...

Çok az kaldı uyanıp gerçeği gorecekler

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Fenerbahçe için bir uyku ve pembe rüya maçı daha...

Çok az kaldı uyanıp gerçeği gorecekler

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyle deme kenetlendi adamlar, lig bitiyor kenetlendiler, sezon sonu iyice kaynasirlar, sonra cek bir arsenal

Çevrimdışı atalay

Mayıs ayına geldik ve FB'nin, Volkan Şen'in bireysel becerileri dışında bir hücum planı yok. Fakat bundan daha garip olan şey halen bu takımla şampiyonluk mücadelesi veriyor olmamız.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Mayıs ayına geldik ve FB'nin, Volkan Şen'in bireysel becerileri dışında bir hücum planı yok. Fakat bundan daha garip olan şey halen bu takımla şampiyonluk mücadelesi veriyor olmamız.

O yüzden Pazar akşamı Gs'yi yenip şampiyon olmalıyız.

Çevrimdışı atalay

O yüzden Pazar akşamı Gs'yi yenip şampiyon olmalıyız.

Olacağız. İşin o kısmında problem yok.

Çevrimdışı cursedofdragon

liverpool-villareal maçı güzel olucak be :D çayımı aldım meyvemi aldım çerezimi aldım yanıma :)

Liverpool'un çimi çok kötü bea :D  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hakemlerle ekstra 7 8 puan aldıklarını söylesem çok mu iyimser olurum

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Etiketler: