Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1729563 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ben bizim yöneticilerden korkuyordum GS maçı öncesi gereksiz açıklamalar yapıp rakibi hırslandırırlar diye ama Mahmut Uslu yapmış, GS 3 sene avantadan şampiyon oldu demiş.

Sosyal medyada bu konuyu sürekli gündemde tutmak lazım. Geçen gün Ekşi'de Fikret Orman'ın Vodafone Arena'yı kastettiğini bildikleri halde "Kupayı Arena'da kaldıracağız" sözünü çarpıtıp "TT Arena'da kaldıracağız" demiş gibi sayfalarca üzerine yorum yazmışlardı. Şimdi Mahmut Uslu'nun beyanatı için sadece 12 adet yorum var. Hesabı olanlar yüklensin.  :D
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

es es'in kazanması çok iyi olur antep tutuştu :D hiç yoktan fenerden 1 puan alalım diye düşüneceklerdir :D
Bu sonuç bizim ekmeğimize yağ sürdü  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

B.Munich şampiyonluğunu ilan edemedi :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Gerek var mı :D
Kendi sahanda şampiyonluk turu atmak her zaman daha güzeldir :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kendi sahanda şampiyonluk turu atmak her zaman daha güzeldir :eyes

Bayern onu ilk ev sahibi olduğu maçta yapmalı her sezon :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2016, 19:48:55
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2016, 21:05:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Porto - Lizbon maçını kaçırmayın!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın Fener maçında yokmuş  :akuma: Açıklama lisansı yetişmemiş. Biz de yedik  :akuma:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sergen Yalçın Fener maçında yokmuş  :akuma: Açıklama lisansı yetişmemiş. Biz de yedik  :akuma:

o maçı satmışlar belli oldu.

Çevrimdışı yigitcan1903

İpe ipe oynayacak antep
Ha para alip riske gireceklerse girsinler
Eskişehir katlayacak onları haftaya

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

o maçı satmışlar belli oldu.
Sergen i gösterip satmadık ayağına yattılar ama biz yer miyiz? Yemeyiz! Yemeyeceğiz bu pis oyunları...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sergen i gösterip satmadık ayağına yattılar ama biz yer miyiz? Yemeyiz! Yemeyeceğiz bu pis oyunları...

bırak yatsınlarda inşallah düşsünler eskişehir yener inşallah bunları.

Çevrimdışı 38life

es es'in kazanması çok iyi olur antep tutuştu :D hiç yoktan fenerden 1 puan alalım diye düşüneceklerdir :D

Antep fenerden puan alsın. Saçımı ve sakallarımı sıfıra vurdurucam.

almaz şike yapmışlar çünkü bırakın yatsın antep fenerin altına inşallah es es antep'i yenerde antep düşer .

Çevrimdışı 38life

almaz şike yapmışlar çünkü bırakın yatsın antep fenerin altına inşallah es es antep'i yenerde antep düşer .

Şike yapmasa da kazanamaz. Antep rezil takım...

Çevrimdışı Ensar

fotoğrafta atacaksın ama , anlaştık mı ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mellfred

bu kadar riskli durumdaki takım maç falan satmaz gençler. antep elinden geleni yapacaktır. dilerim bir beraberlik olsun alırlar

Çevrimdışı 38life

fotoğrafta atacaksın ama , anlaştık mı ?

Şerefim üstüne yemin ediyorum :)

Çevrimdışı AmaralGürses

Simdi ikili averajlara baktim da maalesef antep'in dusme ihtimali bir hayli az gorunuyor, zira ilk macta eskisehiri deplasmanda 1-2 yenmisler. Yani eses'in 2 farkli kazanmasi lazim yoksa ayni puanda olsalar da yetmiyor. Eses'in galibiyet, antep'in de malubiyet serisine baglamasi lazim.

Çevrimdışı 38life

Simdi ikili averajlara baktim da maalesef antep'in dusme ihtimali bir hayli az gorunuyor, zira ilk macta eskisehiri deplasmanda 1-2 yenmisler. Yani eses'in 2 farkli kazanmasi lazim yoksa ayni puanda olsalar da yetmiyor. Eses'in galibiyet, antep'in de malubiyet serisine baglamasi lazim.

Eskişehir puan farkıyla Antepi altına alacak. Antep lig sonuna kadar maç kazanamaz.

Çevrimdışı Ensar

Şerefim üstüne yemin ediyorum :)
gerçi saçın sakalın durumunu da bilmiyoruz belki de yoklar :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: