Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1729683 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı mellfred

gs selçuk'u çıkarsak oyun aklı adına aya gönderilmiş şempanzelere dönerler

Çevrimdışı mylife1903

dumankaya ergenekon değilmiydi  :alala:
düne kadar ist.daki en kupon araziler dumankayaya peşkeş çekiliyordu şimdi paralel. Alayının ABV...
Hahaha abi amerigan usulu iste kiminin teroristi kimine gore ozgurluk savascisidir, kiminin gerillasi baskasina gore teroristtir tamam ama gsye ne oluyor. Adamlar ne tirsakmis, sene sonunu bile bekleyememisler hanimis neredeymis o unal aysalin iktidar partisine oy veren 20milyon gslisi

Çevrimdışı mylife1903

Hamza hocayi istekli gormedim bem, nerede o artis atarlanan hamza. Hakem bicti bursayi resmen. O son saniyedeki faul neden verilmez?

Çevrimdışı tangaz

rıza hocanın iddialı paşası şu rezillerden 4 yemişti değil mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı amed.yasa

düne kadar ist.daki en kupon araziler dumankayaya peşkeş çekiliyordu şimdi paralel. Alayının ABV...

Değilmiş abi  :) Mevzu da o ya zaten adamlar istediği zaman en baba memleket sevdalısısın, ama işleri bitince senden ala terörist bulamazsın. Hangi örgütten olacağın da adamların insafına kalmış artık
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı tangaz

Değilmiş abi  :) Mevzu da o ya zaten adamlar istediği zaman en baba memleket sevdalısısın, ama işleri bitince senden ala terörist bulamazsın. Hangi örgütten olacağın da adamların insafına kalmış artık

doğru, ben karıştırdım dumankaya DHKP-Zlidir :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

büyük bir türk düşünürü "ne istediniz de vermedik" demişti. acaba başka ne vermiştir ki  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

büyük bir türk düşünürü "ne istediniz de vermedik" demişti. acaba başka ne vermiştir ki  :evillol:
Nota vermis abi, uzun ince bir yoldayim

Çevrimdışı amed.yasa

Fazla kurcalama abi yoksa kendini janjanlı bir örgüte üye bulabilirsin ona göre  :)
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı mylife1903

Hahaha beni kgbli yapacaklardi baktilar ismi degismiis oyle yirttim

Çevrimdışı mylife1903

Eskiden gazeteden kupon toplar ansiklopedi alirdim sonra bu aksam gazetesi tv verdi, bildigin tv tuplu hemide. Tam turkiyeden gittik simdi kuponla arazi veriyorlar, kacti o hizli tren.

Gs de kupon biriktirsin futbolcu vereceklermis

Çevrimdışı tangaz

Fazla kurcalama abi yoksa kendini janjanlı bir örgüte üye bulabilirsin ona göre  :)
ben zaten Beşiktaş Arenaya üyeyim daha janjanlısı var mı  :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Eskiden gazeteden kupon toplar ansiklopedi alirdim sonra bu aksam gazetesi tv verdi, bildigin tv tuplu hemide. Tam turkiyeden gittik simdi kuponla arazi veriyorlar, kacti o hizli tren.

Gs de kupon biriktirsin futbolcu vereceklermis

o tv.den bizde almıştık 1 yıl kupon toplayana 37 ekran tv :) bir de fransız arcopal ve arcoroc tabak takımı veriollardı

Çevrimdışı tangaz

sürüngenler yedi. güzel gol oldu. podolskiyi istiyorum alın getirin onu bana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şamil ne güzel uzaklaştırdı öyle.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

bu stok işte bu nedenle dewamlı kiralık... şu kazma bile 1,8 milyon euro kazanıyor futbola mı başlasam acaba  :alala:

Çevrimdışı can1903

Muslera sarı ggörsene ya... gs yenilmeli..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bursa taraftarı bizim birkaç sene önceki halimiz gibi. Hakem arka arkaya GS lehine düdükler çalıyor, tribündekiler sahaya sırtını dönmüş laylaylom yapıyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mylife1903

Stok var ya ismailden beter omur torpusu. Hocasi olsam hemen iq testine sokarim

Çevrimdışı cursedofdragon

Stok var ya ismailden beter omur torpusu. Hocasi olsam hemen iq testine sokarim

beyin yok ki ne iq'su :D

Çevrimdışı amed.yasa

aslında bursanın sol beki aziz behich'i alıp Çin'e okutabilir miyiz acaba  :) adamın bizim ersan gibi Avustralya pasaportu varmış

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aslında bursanın sol beki aziz behich'i alıp Çin'e okutabilir miyiz acaba  :) adamın bizim ersan gibi Avustralya pasaportu varmış
:acim:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

şeref noksanı aydınus selçuk inanı ilk yarı atsaydı haftaya yoktu bize karşı.

Çevrimdışı amed.yasa

yalnız bu maçı izleyince bizim halı saha maçları pozisyon anlamında epey fakir geçiyomuş onu anladım :)

Çevrimdışı mellfred

şu maçta oluşan pozisyonun yarısı olmuşmuyor bizim maçlarda. ama  bir şekilde 3 gol yemeyi başarıyoruz
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 21:59:50 mellfred ]

Etiketler: