Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1729473 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı cursedofdragon

Acaba antep full kapanıp kontradan gol arasa sadece kayseri gibi 1 puan kopartabilir mi  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2016, 12:49:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Scout

Şampiyonluğumuz İbrahim Üzülmezin Elinde  :evillol:
Pika Pika

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonluğumuz İbrahim Üzülmezin Elinde  :evillol:
3 galibiyet 1 beraberlik bize yettiğine göre şampiyonluk bizim elimizdedir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

+1903 :)

Çevrimdışı Scout

Bugün Başakşehiri Yenerse Haftaya Başakşehir Sıkıntıya Girebilir O Yüzden Dedim  :evillol: @Tolga
Pika Pika

Çevrimdışı Tolga

Bugün Başakşehiri Yenerse Haftaya Başakşehir Sıkıntıya Girebilir O Yüzden Dedim  :evillol: @Tolga
Biz kendi işimizi yapalım da gerisi çok önemli değil. :ok:

Tabi Fb'nin Başakşehir ya da Gençlerbirliği maçlarından birinde takılması şampiyonluğun erken gelmesini sağlayabilir ki bu maçlardan en kötü bir tanesinde takılacaklarını düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Fb, Gaziantep'i kolay yener diyordum ama Sergen Yalçın'ın takımın başına geçmesiyle Fb için biraz daha zor bir maç haline dönüştü denebilir.

Puan alamasalar bile en azından direnç gösterip ilk golü yiyene kadar mücadele ederler diye düşünüyorum.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

sneijder,chedju sakat zaten bizim maçta oynarlar mı bilmiyorum.

Siz Beşiktaş'lı olduğunuzu unutuyorsunuz galiba ŞEREF'imizle oynayıp HAKKI'mızla kazanırız biz çıkartsınlar en iyi kadrolarını ölümüne oynasınlar.

Ben yedeklerle cikmalarini tercih ederim . Yedek oyuncularida insan çıkar oyunlarını oynayıp serefiyle oynarlar bizde hakkımızda kazanırız .

Çevrimdışı Kemal

Gençler bastırıyor , bastırın kardeşim basaksehir puan kaybetsin Osmanlı kazansin da haftaya Kolpa yapamasin 20 numara

Çevrimdışı Scout

Başakşehir İki Haftadır Kayıplarda Bastır Osmanlı  :evillol:
Pika Pika

Başakşehir İki Haftadır Kayıplarda Bastır Osmanlı  :evillol:

başakşehir 50 puana çıktı osmanlıspor pazartesi günü yenerse 2 takımda 50 puanda oluyor :D Başakşehir tutuştu ama bakalım 4.cülüğü kaybetmek uğruna maçı satarmı :)

Çevrimdışı Kemal

başakşehir 50 puana çıktı osmanlıspor pazartesi günü yenerse 2 takımda 50 puanda oluyor :D Başakşehir tutuştu ama bakalım 4.cülüğü kaybetmek uğruna maçı satarmı :)

Bakalim rıza ne yapacak pztsi o önemli , Osmanlıya yine primi oynarsa hem gs yi ateşler hem basaksehiri rahatlatır hem Osmanlı'yı ateşler bizim maça

Bizim için Osmanlının yenmesi fb yi kıskaca aldırır . Azize bu duruma el atar . Gorecez bakalım rızayi

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaşın kaderi eski cocuklarininda

Bugün es es ts  maçı   Samet Aybaba EsEs td

Pztsi  Kasımpaşa Osmanlı   rıza Kasımpaşa td

Yarın  Fb  Antep  sergen   antep td

2 hafta sonra  fb gençler  deli ibo  gençler td

Beşiktaşın kaderi eski cocuklarininda

Bugün es es ts  maçı   Samet Aybaba EsEs td

Pztsi  Kasımpaşa Osmanlı   rıza Kasımpaşa td

Yarın  Fb  Antep  sergen   antep td

2 hafta sonra  fb gençler  deli ibo  gençler td

es es ts maçı ne alaka ?

Çevrimdışı mylife1903

Cin liginden mac seyrettim asporda. Demba falan oynuyordu cok guzel futbol oluyor hali saha gibi, agir cekim ismail ve mustafa yildiz olur orda

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı can1903

Es Es attı. Müthiş olaylar oluyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AmaralGürses

Eses'in yenmesi soyle onemli, Antep'le de maci var Eses'in yani Antep'i altina alma sansi var. Ayrica Antep'in diger maclari da yine dusmemeye oynayan takimlarla. Yani, her ne kadar su an rahat gibi gozukse de, eses bu macini kazanirsa Antep'in dusmesi sansi Eses'inkine esit olacak bence.

Bu durumda, hoca degisikliginin de gaziyla fener macina daha cok yukleneceklerdir diye tahmin ediyorum.

Tabi hersey bizim elimizde ama yaris bu kadar yakin ve stressli olunca ister istemez akil oyunlari da devreye giriyor.  :)

Çevrimdışı 38life

Antep düşecek Es-es kurtulacak demiştim. Bakalım...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Eses'in yenmesi soyle onemli, Antep'le de maci var Eses'in yani Antep'i altina alma sansi var. Ayrica Antep'in diger maclari da yine dusmemeye oynayan takimlarla. Yani, her ne kadar su an rahat gibi gozukse de, eses bu macini kazanirsa Antep'in dusmesi sansi Eses'inkine esit olacak bence.

Bu durumda, hoca degisikliginin de gaziyla fener macina daha cok yukleneceklerdir diye tahmin ediyorum.

Tabi hersey bizim elimizde ama yaris bu kadar yakin ve stressli olunca ister istemez akil oyunlari da devreye giriyor.  :)
Antep ve kayseri aynı puanda eses galibiyet alırsa kayseri de tutuşur , ama hiç farketmez yangına benzinle gidiyoruz yakarız ulen hepsini :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Antep düşecek Es-es kurtulacak demiştim. Bakalım...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

es es'in kazanması çok iyi olur antep tutuştu :D hiç yoktan fenerden 1 puan alalım diye düşüneceklerdir :D

Etiketler: