Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1730643 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı ekrembaser

Selçuk 2 sarıdan atılmalıydı ikisini de pas geçti şaka gibi bu Ada'm Nasıl hakem olmuş

Çevrimdışı Tolga

Göğüs reklamı değişmiş gs nin ben daha yeni farkettim

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dumankaya ile anlaşmayı feshettiler.

Bugün BM Kalkınma Programı'nın Logosu ile maça çıktılar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Dumankaya ile anlaşmayı feshettiler.

Bugün BM Kalkınma Programı'nın Logosu ile maça çıktılar.
Gsyi once biz bir kaykindiralim sonra isterlerse amerikan mandasi reklami alsinlar

Çevrimdışı Tolga

Mersin İdmanyurdu 15 dakika sonra Süper Lig'e veda edecek.

Çevrimdışı onder23

Az kalsin muslera yumurtluyordu

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

dumankaya 5 para etmez bu forma deyip ödememiş parayı cinconda tek taraflı feshetmiş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada mersin yenilirse bugün düşüyor değil mi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı mertnet

...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray

Gol: Tomas Sivok

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

Sivok yavrum benim. Iyi sapladi.
Firat cok bomba yalniz adam fanatik gsli sanki.

Gelen yabanci oyunculari da bozuyoruz oyle geri pasi mi olur? Herifler mac seyretmiyor herhalde daha gecen hafta besiktasin basina neler geldi.
Muslere da pars etmez artik 5-6 verirler

O degil de bu stok'un iqsu kac?

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Biz bu gs defansına en az 4 atarız demedi demeyin.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ALDENYX

gs ortasağa bomba  :money:.. bu şekilde bize karşi oynarlarsa rahat alırız...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı amed.yasa

dumankaya 5 para etmez bu forma deyip ödememiş parayı cinconda tek taraflı feshetmiş.

Abi aslında sorun şu ki yönetenler nasıl istiyorsa öyle oluyor maalesef. Dumankaya 'paralelci' ilan edildi ve cincon sponsorluğu iptal etmek zorunda kaldı.
' Ne kadar azsan, yaşamını ne kadar az görkemli kurmuşsan o kadar çoksun demektir ve görkemli yaşamın da o denli büyüktür. '  Karl MARX

Çevrimdışı 38life

Maçın hakkı şuan 3-0. İnşallah bizimle de böyle oynar gs

Çevrimdışı cursedofdragon

aman nazar değmesin ama biz bu defansı hoplatırz hüpletiriz :D

Çevrimdışı tangaz

drogba cincona yeni gelmişti daha ilk maçıydı ve oyuna sonradan girmek için ısınıyordu ispnyolun (riera) rakibe acaip gaddar bir faulü vardı sarıbuçukdan kırmızılık hakem dewam ettirdi. drogba bi pozisyona baktı bir hakeme baktı sonra yüzünde şaşkın bir ifade olmuştu. neresi lan burası gibisinden...

Çevrimdışı 38life

Podolski bu maçta kırmızı görecek.  At fava bekle...

Çevrimdışı Tolga

Zaten Gs'ye gol atamamak ayrı bir beceri ister yani kesin gol atarız.

Yeter ki savunmada basit hatalar yapmayalım.

Çevrimdışı Tolga

Mersin İdmanyurdu, Spor Toto Süper Lig'e veda eden ilk takım oldu...

Çevrimdışı tangaz

Abi aslında sorun şu ki yönetenler nasıl istiyorsa öyle oluyor maalesef. Dumankaya 'paralelci' ilan edildi ve cincon sponsorluğu iptal etmek zorunda kaldı.

dumankaya ergenekon değilmiydi  :alala:
düne kadar ist.daki en kupon araziler dumankayaya peşkeş çekiliyordu şimdi paralel. Alayının ABV...

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Geçen haftanın ilk yarısı gibi olsunlar isterim. Orda daha rezillerdi. Maç 4-1 bitti ama kasımpaşa nın ilk yarı belki 15 şutu vardı

Öyle ya da böyle.Bunları her türlü yenmeliyiz ve yeneceğiz!

Etiketler: