Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1732497 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı 38life

Eskişehir'in kalan maçları:

Gaziantep'in kalan maçları:

Rize'nin kalan maçları:

Sivasspor'un kalan maçları:

Velhasıl Eğer ki yarın akşam Gençlerbirliği Antep'i yenerse ben Antep ve Sivas'ın küme düşeceğini düşünüyorum. Eskişehir kendini kurtaracak. Antep ile maçı var. Antep'in Rize ile de maçı var. Fener ile de maçı var. Antep küme düşmeye çok yakın...

Çevrimdışı 38life

Sen bu sene baya kaybetmişsindir :D

Sadece kritik maçlarda ya da kendimce değişik totem fikirleri içine girdiğimde oynuyorum :) Bu sene zaten fazla oynamadım.

Ama evet Beşiktaş'ın rakibine oynayıp 3 haneli rakamlar kaybetmişliğim vardır :) İşin güzel tarafı bu parayı kaybederken üzülmüyorsun :) Hayatta para kaybederken üzülmeyeceğin tek an!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Nisan 2016, 00:40:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eskişehir'in kalan maçları:

Gaziantep'in kalan maçları:

Rize'nin kalan maçları:

Sivasspor'un kalan maçları:

Velhasıl Eğer ki yarın akşam Gençlerbirliği Antep'i yenerse ben Antep ve Sivas'ın küme düşeceğini düşünüyorum. Eskişehir kendini kurtaracak. Antep ile maçı var. Antep'in Rize ile de maçı var. Fener ile de maçı var. Antep küme düşmeye çok yakın...

Ben de Antep düşsün istiyorum yıllardır yatırım yapmadılar hakettiler düşmeyi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 15:39:39 atalay ]

Çevrimdışı sallapati

Hukuki mi? Şiddetin hukuk ile ne ilgisi var? Sence şuan taş atan hakem döven grup hukuki olarak kanıtlanmasa saldırmayacak mıydı?

Mesele şike filan değil şampiyonluğu kaybetmek o sene.

şampiyonluklarının aziz yıldırım tarafından çalınması ve Aziz Yıldırım ın futboldan men edilmeyip hala el üstünde tutulması ve pişkin pişkin paralel vs zırvaları uydurup bu insanları aptal yerine koyması

Çevrimdışı sallapati

şampiyonluk için 10 veya 12 puan şart oldu artık...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

şampiyonluk için 10 veya 12 puan şart oldu artık...

Arkadaş darılma, gücenme, kusura bakma da dünden beri aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorsun. Okuyan biz 3 puan gerideyiz sanacak.

10 puan alırsak zaten şampiyonuz, 12 puan nasıl şart oluyor?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Scout

Arkadaş darılma, gücenme, kusura bakma da dünden beri aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorsun. Okuyan biz 3 puan gerideyiz sanacak.

Puan Kaybı Olursa Zincirleme Puan Kayıpları Olur Demek İstemiş Arkadaş  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı 38life

Ben de Antep düşsün istiyorum yıllardır yatırım yapmadılar hakettiler düşmeyi.

Süper Ligde yeterince kaldılar zaten. Yarınki maç Önemli. Deli İbo kazanırsa Antep geriye kalan 4 maçı da kaybedebilecek potansiyele sahip. O değil de Sivas bir çıkış yapıp Akhisar ve Gençler maçlarını kazanıp potadan çıkabilir mi? Eğer Eskişehir beklediğim gibi potadan kurtulamazsa Antep Eskişehirin değil de Sivas'ın yerini alarak potaya girebilir. Bu bizim de işimize gelir.

Çevrimdışı sallapati

veya yazdım zaten abicim.. 2 opsiyonu yazdım..

Çevrimdışı emrecakmak

Bu ne istikrar arkadaş :) tablonun devamı halinde şampiyonuz :))

Çevrimdışı cursedofdragon

Kupa Vodafone Arena'da kalkacak herkes inansın oyuncular inanıyor bize ilk yarıda 4 takım çelme takmıştı trabzonspor,akhisar,kasımpaşa,başakşehir.

2.ci yarıda yine 4 takım çelme taktı fener,kasımpaşa,başakşehir,akhisar.

Bizi başka yenebilecek takım yok bu ligde diğer bütün takımlara oyunumuzu kabul ettirdik yine aynı olucak 2 maçımız vodafone arena'da.

Şampiyon biz olacağız...Herkese iyi geceler...

Çevrimdışı 38life

Galatasarayda Muslera, Fenerbahçede Volkan Demirel kart sınırında :) Muslera Bursa maçında bi sarı kart görse ne güzel olur be :)

Çevrimdışı sallapati

Galatasarayda Muslera, Fenerbahçede Volkan Demirel kart sınırında :) Muslera Bursa maçında bi sarı kart görse ne güzel olur be :)

abovvv.. cenk gönenle 3 puan keyfi yaşarızz

Çevrimdışı sallapati

ilahi adalet.. şike sezonunda şikeye karışmış 3 takım küme düşüyor... Sivas-ESES-Mersin...
Şenol Hoca da kupayı kaldırırsa ballı kaymak

Çevrimdışı Ogün

Trabzonspor'un küme düşürülmesi gerek. Bir değil, iki değil. Çıkıp bir hava alsınlar.

Çevrimdışı tangaz

buradaki belki kimse bilmiyordur belki Necmi abi ve Hasan Tahsin abi bilirler belki. ben dahi hatırlamıyorum rahmetli babam anlatırdı trabzon üst üste şampiyon olduğu yıllarda her maç tribünlerde silahlar patlarmış  (tehdit değil gol sevinci olarak ama rakip oyuncu yerine koy kendini yusuf yusuf durumları) zaten 2 puanlı sistem vardı iç saha maçlarını kazan deplasmanlarda berabere kal şampiyon ol durumu. tamam ts iyi takımmış ama deplasman ötesi atmosferde oynanırmış maçlar öyle tv yayını vb yok ortamı bilen anlatacak adam sayısı azmış. rakip takım topa falan giremezmiş ... korkusundan. bu yaşananlar çok da sürpriz değil elma ağacının dibine elma düşer...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AmaralGürses

Kupa Vodafone Arena'da kalkacak herkes inansın oyuncular inanıyor bize ilk yarıda 4 takım çelme takmıştı trabzonspor,akhisar,kasımpaşa,başakşehir.

2.ci yarıda yine 4 takım çelme taktı fener,kasımpaşa,başakşehir,akhisar.

Bizi başka yenebilecek takım yok bu ligde diğer bütün takımlara oyunumuzu kabul ettirdik yine aynı olucak 2 maçımız vodafone arena'da.

Şampiyon biz olacağız...Herkese iyi geceler...

İlk yarıda başakşehiri çok rahat geçmiştik ama dediklerine katılıyorum.

Şampiyon biz olacağız. 10-12 puan. Konya deplasmanını da büyütmeyin. İçeride 6 puan alalım bir şekilde gerisini hallederiz.

Çevrimdışı tangaz

bakın 3 galibiyet garanti bizim içerdeki 2 maç ve konya maçlarında 9 puan alırız. cincona yenilmediğimiz gün şampiyonluk kutlamalarına başlayabilirsiniz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

abi yapma gözünü seveyim.. osmanlı maçına nasıl garanti dersin  :)

stadda sezonun son maçı olduğu için :)

Çevrimdışı Yado

Süper Ligde yeterince kaldılar zaten. Yarınki maç Önemli. Deli İbo kazanırsa Antep geriye kalan 4 maçı da kaybedebilecek potansiyele sahip. O değil de Sivas bir çıkış yapıp Akhisar ve Gençler maçlarını kazanıp potadan çıkabilir mi? Eğer Eskişehir beklediğim gibi potadan kurtulamazsa Antep Eskişehirin değil de Sivas'ın yerini alarak potaya girebilir. Bu bizim de işimize gelir.

Başakşehire 2-0 dan 1 puanı vermeselerdi umut olabilirdi de ben düşük bi ihtimal olarak görüyorum .
ligi son haftaya taşımalarının olası olduğu da bi gerçek ama zor
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Yado

bu arada yarın milan küme düşmesi garanti veronayla oynicak avrupa kupası için deplasmanda milana 1.60 oran açmışlar bi gariplik var gibi bilgisi olan var mı ?
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı Mavi Tuna

Trabzon spor dün footboll adına hiçbir şey yapmadı. Rezil bir oyun ile fark yedi keşke daha da beter olsaydı. Dakika olmuş 89, maç bitmek üzere Fener sağa sola top yapıyor kötü bir atmosfer de yok saha ya17 yaşına çocuklar iniyor, hakeme saldırıyor belki kesici delici bir şey olsa olaylar daha da büyüyecek. Burada da arkadaşlar bunu savunuyor bunu anlamak mümkün değil. Bu nasıl bir romantizmdir. Trabzon'un hakkının yendiğini hepimiz biliyoruz, hakemler rezil durumda bunun da farkındayız ama bu olaylar Trabzon'u haklı çıkarmaz. Senin taraftarın sürekli olay çıkaracak, sana zarar verecek sonrada çıkıp tamam bu taraftar haklıdır mı diyeceğiz. Dün akşam Avrupa spor servislerinde taraftar töreri diye haber yaptılar. Sonrada Trabzon haklı, bu mantaliteyi anlamak mümkün değil.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 08:30:25 Mavi Tuna ]

Çevrimdışı mylife1903

Trabzon spor dün footboll adına hiçbir şey yapmadı. Rezil bir oyun ile fark yedi keşke daha da beter olsaydı. Dakika olmuş 89, maç bitmek üzere Fener sağa sola top yapıyor kötü bir atmosfer de yok saha ya17 yaşına çocuklar iniyor, hakeme saldırıyor belki kesici delici bir şey olsa olaylar daha da büyüyecek. Burada da arkadaşlar bunu savunuyor bunu anlamak mümkün değil. Bu nasıl bir romantizmdir. Trabzon'un hakkının yendiğini hepimiz biliyoruz, hakemler rezil durumda bunun da farkındayız ama bu olaylar Trabzon'u haklı çıkarmaz. Senin taraftarın sürekli olay çıkaracak, sana zarar verecek sonrada çıkıp tamam bu taraftar haklıdır mı diyeceğiz. Dün akşam Avrupa spor servislerinde taraftar töreri diye haber yaptılar. Sonrada Trabzon haklı, bu mantaliteyi anlamak mümkün değil.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi
dogru olayin savunulacak bir yani yok ama hepimiz yorulduk ve belki tepkinin sebebini anliyoruz. empati yapiyoruz. Savunulacak tarafi yok evet nereden tutarsan elinde kaliyor bu olay ama hirsizin hic mi sucu yok.

Simdi bizim kadikoydeki fb macinda fb taraftari inip cucuyu dovse bu olaya bir anlam veremeyiz. hakem zaten aziz yildirim gibi mac yonetiyor, niye inip dovuyorsunuz bu baska birsey diyebiliriz ama trabzonlu insanlar yoruldu ve bu mac verilmeyen penalti ve skor birlesince bir tepki cikti.

devrim devamli bir kivilcim ile patlar, insallah o agzi burnu kirilan hakemsi bir ise yarar da hakemler kendine ceki duzen verir.
cok daha beter dovulecek hakemler oldu ama adamlar sahaya inmedi, bu mac bir patlama oldu.

Etiketler: