Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1732737 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı nusretaslanturk

- Takım otobüsüne silahla saldır
- Hakemi linçe giriş
- Direğe tırmanıp bayrak indir
Amedspor yapınca hain oluyor da Trabzon'a niye serbest?
fark yok ki söze gelince vatan millet sakarya, kendi çapında sende teröristsin ama..

Çevrimdışı sallapati

trabzon tamamen haklı.. adamların kupası verilmiyor adalet sağlanmıyor.. Adaletin olmadığı yerde anarşi olur

Çevrimdışı can1903

trabzon tamamen haklı.. adamların kupası verilmiyor adalet sağlanmıyor.. Adaletin olmadığı yerde anarşi olur
Doğru. Hakemler artık akıllanacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ihsnozturk

Bize ölümųne oynayan kasimpasaya bu gs 4 attı.

Çevrimdışı Ensar

- Takım otobüsüne silahla saldır
- Hakemi linçe giriş
- Direğe tırmanıp bayrak indir
Amedspor yapınca hain oluyor da Trabzon'a niye serbest?
heh aynen bunu konuştuk babamla
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolgahan Gur

En az 10 maç saha kapatma vermeleri lazim aslinda ama o ceza kalktı
fiili saldırıda saha kapatma var
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı mylife1903

Hastasiyim trabzon sehrinin. Futbolcu olsam trabzonda oynamak isterdim. Trabzon sehrine yazik boyle kazma futbolculari seyrediyorlar. Adamlar patladi sonunda.

Bu kadar cok seviliyor futbol bu sehirde, yazik uzuluyorum.

Hakeme iyi yaptilar ama. Yok hakemin colugu cocugu varmis bilmem ne yok yaaaa trabzon tribunlerinde olan cocuklarin cani yok mu. Eyyami yapin sonra size bir sey olmasin cok iyi oldu icimin yaglari eridi.

Sahaya ineriz, diye yillardir bagirdilar indiler.

Hakemlere de hani bagiriyoruzya escinsel hakem, diye insallah yakin zamanda bu da sahaya yansir +18 gosterirler, kirmizi nokta koysunlsr alt koseye. Sonra escinsel hakem, diye bagirdigimiz zaman hakeme hakaretten saha kapatma vermesinler, bu hakemboyle der, geceriz...

Çevrimdışı Scout

Bir De Benim Yerime Vursunlar Hakeme  :bandit:
Pika Pika

Çevrimdışı Tyson

Kimse kusura bakmasın Trabzon'a yapılanlar bize yapılsa daha beteri olurdu.

Evet Trabzon'un hakkı daha fazla yenildi, hem geçmişte hem de bu sezon için.İnsanlarında bir dayanma sınırı var, o göz göre göre penaltıyı vermeyen hakem benim için dayağı hak etmiştir ve diğer meslektaşlarına da örnek olmuştur.Hata farklıdır, tarafsız olman gereken yerde bir diğerini kollamak farklıdır.

Çünkü bana göre onun yaptığı hata değil düpedüz kötü niyettir.

Trabzon ile Amed'i karşılaştıranlar da komik olmasın.

Amed denen takım devletin şımarttığı, çözüm süreci ayağına bazı şeylerinin hoş görüldüğü bir kulüp iken Trabzon ayan beyan hakkı sömürülen takımdır.
Bir Bilebilsen..

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı mylife1903

Nedense ben de hic uzulmedim bu olaya. Yeter artik. Bizim taraftardan hep korkuyordum ben sma bizim taraftar sahaya girip fernandese dalan taraftar nedense artik. Haaa ismaile dalsalar birsey demem ama sen kural hatasi olan macta gozunu kapatip sahaya girmisin git hakeme dal, yatacaksan dogru duzgun sebeple yat.

Cok iyi oldu cok hosuma gitti keyfim yerine geldi. O hakemi yatirdi al sana al sana super yaaaa

Simdi su ilker yagciogluna bakiyorum. Adamin sike olayina alerjisi mi var nasil atarlaniyor hemen

Çevrimdışı mellfred

arkadaşlar tamam trabzonlunun yaptığı büyük terbiyesizlik ancak yıllarca hakları gasp edildi ve aptal yerine koyuldu trabzon. o çocuk suça itilmiş çocuktur ve ben bu insanlara üzülüyorum

Çevrimdışı mylife1903

Trtden ozete bakiyorum, o ikinci golde onur neden sagina yatar ki sikeli gol gibi. Cok kotu kaleci bence hatta tolga daha iyi

Çevrimdışı murat_

aynen adaletin olmadigi yerde anarsi baslar yaptiklarinda sonuna kadar haklilar bizim forumdan bazi arkadaslarinda duyar kasmasida acayil ironik fener 2 sene evvel stad yakti polis arabalari yakti resmen terorizm yapti onlarinda son senelerdr yaptigi 2. ayni tarz olaydi onlar ligden dusuruldumu veya puani silindimi gelmis burda gariban ezilen kupasi verilmeyen hakliyken haksiz duruma dusen bir camia ya bir tekmede siz vurmaya calisiyorsunuz bide 6.hakem sucu neydi diyenler var arkadas adamin gozunun onundr prnalti pozisyonu oldu vermedi
uzun lafin kisasi az bilr yaptilar o geri kalan hakem 5lisinede bi ders verselerdi keske...

Çevrimdışı Kutay

trabzona hakkı olan kupa verilmediği sürece bu tip olaylar devam edecektir çok bariz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Turco

TS camia olarak dağıldı, takımda da kimse kalmaz bu saatten sonra. Fırsat bu fırsat en iyi oyuncularını biz kapatalım.

Mehmet Ekici, Cavanda, Okay, Onur Kıvrak.

Çevrimdışı mylife1903

aynen adaletin olmadigi yerde anarsi baslar yaptiklarinda sonuna kadar haklilar bizim forumdan bazi arkadaslarinda duyar kasmasida acayil ironik fener 2 sene evvel stad yakti polis arabalari yakti resmen terorizm yapti onlarinda son senelerdr yaptigi 2. ayni tarz olaydi onlar ligden dusuruldumu veya puani silindimi gelmis burda gariban ezilen kupasi verilmeyen hakliyken haksiz duruma dusen bir camia ya bir tekmede siz vurmaya calisiyorsunuz bide 6.hakem sucu neydi diyenler var arkadas adamin gozunun onundr prnalti pozisyonu oldu vermedi
uzun lafin kisasi az bilr yaptilar o geri kalan hakem 5lisinede bi ders verselerdi keske...
Duysr kasmaya gerek yok burasi turkiye yahu. Hukukun gucu degil gucun hukuku var. insallah o hakemi doven cocuk da guclu birinin evladidir da anlar o hakemsi neyin ne oldugunu.
Fblilere girselerdi ben burada duyar kasardim ama adamlar cok tahrik etmedi tribunleri. Kornerlerde biraz artislik yaptilar gec kullandilar falan ama normal okadar olur.

Yalniz o bulent yildirimin kacisi nedir. Etek giy bulent, erkek adam takim arkadaslarini birakip kacar mi?
Cigeri 5 para etmez adamlar takimlarin kaderini belirliyor.

Su olaylar her statta olmaya baslar yakinda. Hakemlerin kici basi oynuyor.

Yakinda tezahuratlar yataga da yansir bu gidisle

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2016, 23:00:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Trabzon katıksız 7-8 maç almalı. En az. Puan silme de gelebilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

TS camia olarak dağıldı, takımda da kimse kalmaz bu saatten sonra. Fırsat bu fırsat en iyi oyuncularını biz kapatalım.

Mehmet Ekici, Cavanda, Okay, Onur Kıvrak.
Cavanda tamam da ekici, onur falan onlar anca 3. Ligde oynar. Okay bizde oynamaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Onur Kıvrak: "Karıma kızıma küfrettiler. Bu utançla artık olmaz. Hami Hoca’ya asla tepkim olmaz"

Çevrimdışı 38life

Vitor Pereira ilk defa güzel konuştu. "Bugün trabzonun en büyük rakibi kendi taraftarıydı..."

Çevrimdışı 38life

Trabzon katıksız 7-8 maç almalı. En az. Puan silme de gelebilir.

Trabzon'un puanları silinirse bizim kaybettiğimiz 3 puan geri gelir mi?

Şaka yapıyorum tabii ki  :D

Çevrimdışı mylife1903

Cok dramatize etmeye gerek yok 3 mac dis sahada seyircisiz verirler huzur icinde cozulur bu is. Hakemlerde fazla guvenmesinker kendilerine bundan sonra.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2016, 18:45:53 atalay ]

Etiketler: