Allah allah, yeni haberim oldu okuya okuya geldim
Ne buyuk rezillik. Butun dunyaya rezil olduk.
Fb camiasi buyuk camia, seyircisiz oynatacakti maci herifler, her ferdiyle adamlar bastiriyor. Gs camiasi da buyuk camia, oynatmadi maci.
Bizim fikret orman yapabilir miydi? Uzulerek soyluyorum zor!
Kim dur diyecek bu pisliklere?
Uzun zaman once birakip gittim ben, bazen hazirlaniyorum donmeye, cocugu turkiyede buyuteyim, diye. Yok arkadas, bir daha donmem!
Gazetesinden, sporuna, is hayatina nasil bir pisliktir, utanmazliktir yuh artik.
Istihbarat demisler, ulan neyin ispiyonunu aldiniz siz, yuzlerce savunmasiz insan oldu bir adamin keyfi yuzunden.
Arkadaslar konusamiyoruz, dediniz, nasil bir korku imparatorlugudur, otosansur baslamis her yerde. Inanamiyorum.
Cok buyuk rezillik. Yazin hanimi cocugu gonderecektim, hayatta gondermem.
Ankarada, turkiyenin baskentinde bomba patliyor, istihbarat nerde.
Allah hepinizi korusun, kelle koltukta yasiyorsunuz. Insan hayati bu kadar ucuz olmamali. Yahu kuzey ulkelerinde basbakanlarin cocuklari falan garsonluk yapiyor para kazanmak icin. Arap ulkelerine donmus turkiye, hersey allahin takdiri, olumler fitratimizda var.
Simdi ben yazarim, poposu yiyen yasadigim yerde dava acar, rezil olur, ben hukuka inaniyorum yasadigim yerde. Cok uzgunum cok. Sadece ikili tartismaya girmemek icin yazmiyorum, besiktas ust kimligimiz sonucta. Mhpli chpli akpli, kurt, ermeni, rum, cerkez her turlu besiktasli kardeslerimiz var afedersin zenci besiktasli kardesimiz bile var. yazmayacagim politika.
Bugun olanlar turkiyeyi baska bir seviyeye getirmistir, zaten avrupa seviyesi falan degil seviyemiz 200 yil falan fark var ama bizim seviyemiz suan lubnan, irak, suriye falan.