Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735377 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı atalay

Korku ve komplo ülkesi olduk. Emeği geçenlerin .......

Çevrimdışı ALDENYX

Fenevi koruycam diye ülkeyi rezil ettiler ne fenevmiş arkadaş. Ülkede güvenlik zaafı var önlem alamıyoruz diyolar. Böyle saçmalık yok bu maçın özellikle oynanması lazım güvenli bir şekilde ülkenin itibarı için. Ama adamlar fener diye kendilerini bitirdiler haberleri yok. Rezil oldular resmen :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Resmi sitelerinden 3. köprü tebrikleri, resmi taraftar hesaplarından teşekkür mesajları ne için yapılıyor zannediyorsunuz.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ah bir konuşabilsek.....
forumu da takip edecek değiller heralde anlat rahatlarsın

Çevrimdışı sallapati

Fenevi koruycam diye ülkeyi rezil ettiler ne fenevmiş arkadaş. Ülkede güvenlik zaafı var önlem alamıyoruz diyolar. Böyle saçmalık yok bu maçın özellikle oynanması lazım güvenli bir şekilde ülkenin itibarı için. Ama adamlar fener diye kendilerini bitirdiler haberleri yok. Rezil oldular resmen :)

+1903

Çevrimdışı cursedofdragon

forumu da takip edecek değiller heralde anlat rahatlarsın

Adama gaz verme sonra kendini içerde bulacak :D  :evillol:

Çevrimdışı ALDENYX

isveçin yerinde olsam...GELMEM..şu saat' ten sonra.... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Malasef konuşamıyoruz işte...
genel olarak sorunu bu ülkenin her şeyin farkında birçok insan var ama konuşamıyoruz

Çevrimdışı sallapati

ulan bir futbolumuz vardı.. onu bıraksaydınız be arkadaş.. her yeri rezil ettiniz zaten.. tek deşarj olduğumuz yerdi

Çevrimdışı solar

Rashford City'i de es gecmemis, Kane Vardy'e ulasmis, Bakambu Barcelona aglarini havalandirmis ama hic birini izlemedim su durumlardan. Bir zevkim vardi ondan da soguttular, aferin onlara.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Bu erteleme durumu fenerin ekmeğine yağ sürmekten başka bişey değil, biz dün maça gittik bizi düşünen neden olmadı?

fener şimdi bi güzel dinlenir braga yenilgisini atlatır oh mis..

Çıkıp bizden birileri açıklama yapmalı!

Bu maç gecikmeden yarın oynanmalı!

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

isveçin yerinde olsam...GELMEM..şu saat' ten sonra.... :)

katılıyorum sana... bazıları  basit bir olay sanıyor bu erteleme olayını... Şİmdi Sosanın yerine koyun kendinizi.. İkiz bebekleriyle karısını AVM ye , sokağa gönderebilir mi?
Gomez i düşünün , Marceloyu , Atibayı düşünün....

kendinizi bu adamların yerine koyun.. Maç erteleniyor "bomba korkusu" yüzünden güya...

bu adamlar her maça bomba paytlayacak mı korkusuyla mı çıkacak.... ÇİN e giderler Türkiyeye gelmezler yabancılar artık
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 18:58:13 sallapati ]

Yahu bu saatten sonra nasıl futbolcu gelir bu ülkeye?

Bu rezillikleri gördükten sonra. ABV.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok kötü durumdayız ülke olarak karambole yaşıyoruz vallahi

Çevrimdışı Kalyoncu

Bir hava al açılırsın. Valiliğin şu an tek derdi fb gerçekten de  :super:
Ya söylemiyim söylemiyim dedimde tam demokratik tüm kurumların birbirinden bağımsız tam randımanlı felan çalıştığını düşünüyosunuz heralde? Siz şimdi 2010-11 sezonundada şike olmadığını düşünüyosunuzdur eee oda koskoca Yargıtay sonuçta ilk güvenlik kuruluna inanan yargıtayamı inanmayacak :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan mansız

Bir hava al açılırsın. Valiliğin şu an tek derdi fb gerçekten de  :super:
yazılarına dikkat et, terbiyesizliğin lüzumu yok, kaç haftadır yapılanların insanları şüpheye düşürmesi gayet normal, daha dün fener başkanının açıklaması ortada, federasyon ne sözü vermiş? bunların hepsi hukuken suçtur, federasyon bir klüp başkanına ne sözü vermiş? ciddi bir istihbarat olabilir o ayrı bir konu, ben sportif manada yazdım. anladın? anlamadıysan şimdi çık sen bir hava al.   

Çevrimdışı Çağatay

Şu karar dün ogleden sonra hemde tüm maclar için alinsa eywallah anlarim ama simdi niye aliniyor. Bunu izah edin. En ust merci alıyorsa karari o da hatali zamanda alinmis bir karardir. Tamamen fb için, aman aziz beyin ağzının tadı kaçmasın...!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sallapati

@lonewolf1905  sizin taraftarın durumunu anlat... genel hava ne durumda..? ne düşünüyorlar bu erteleme konusunda

Çevrimdışı sallapati

Ya söylemiyim söylemiyim dedimde tam demokratik tüm kurumların birbirinden bağımsız tam randımanlı felan çalıştığını düşünüyosunuz heralde? Siz şimdi 2010-11 sezonundada şike olmadığını düşünüyosunuzdur eee oda koskoca Yargıtay sonuçta ilk güvenlik kuruluna inanan yargıtayamı inanmayacak :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+1903

Çevrimdışı Özay

yazılarına dikkat et, terbiyesizliğin lüzumu yok, kaç haftadır yapılanların insanları şüpheye düşürmesi gayet normal, daha dün fener başkanının açıklaması ortada, federasyon ne sözü vermiş? bunların hepsi hukuken suçtur, federasyon bir klüp başkanına ne sözü vermiş? ciddi bir istihbarat olabilir o ayrı bir konu, ben sportif manada yazdım. anladın? anlamadıysan şimdi çık sen bir hava al.   

Bak ben sana diyorum ki bu karar bir mülki amirlikten çıktı. Oradakiler fb aziz filan bilmez. Şu an ülkenin her kurumunda farklı bir gündem işliyor. Senin gibi futbolla filan uğraşmıyor insanlar. Bu dönemde öyle bir lüksü yok kimsenin.

Tff aziz filan bunlar ayrı konular. Her haltı çevirir onlar ancak bu erteleme kararı bunlardan bağımsız bir durum. 38 yaşındasın ama şöyle bir ortamda devletin yönetim kademelerinin fb'nin yorgunluğunu düşündüğünü filan zannediyorsun. Ben sana ne cevap vereyim bilemiyorum doğrusu.

Çevrimdışı MUTE

Neyse söylemicem söylemicem diyorum ama. Ülke Cumhurbaşkanı bugün açıklama yapıyor teröre teslim olmayacağız diye bugün derbi erteleniyor. Dün İstanbul'da bomba patlıyor bugün kızını nişanlıyor.

Yahu ne hallere geldik. Ne bicim seyler oluyor bu ülkede.

Çevrimdışı Çağatay

Erteleme maçını da almanyada oynayin bari
Hani orda guvenlik iyidir...

Madem öyle guvenlik sebebiyle AVM leri de kapatin oralar da tehlikeli...!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: