Ulan seni hakemler her hafta kollamış 12-13 puan avanta puan toplamışsın hala utanmadan konuşup ağlıyorsun.Yönetim fener lehine yapılan yapılan hataların kısa metraj filmini hazırlayıp göstersinde bu adam sussun .
Bunlar sistematik olarak o maci gundeme getiriyorlar. Ilk pozisyon adam kendi kalesine atiyor zaten ofsayt orada 10cm falan. Sonra gomez cekmismis, yahu adamin itiraz etmiyoe, pozisyon mucadelesi, ayni cekmelet kornerlerde de oluyor kimse fb maci haric penalti calmiyor bunlara, ne alakasi var, cimbizla pozisyon ceken (
Hakaret Yasak)₅. Yuh
Baskanim fb maclari pozisyonlarini izletmesi lazim. Bizim yonetim cok mulayimmve zayif kaliyor bu tipler karsisinda.
Iki tane adam var turkiyede gitseler hem futbol hem turkiye kurtulacak. Arkasindan bir yargi zinciri yapacaksin alayini toplayip yargilayacaksin baska duzelmez turkiye.
Yazik yazik, su kafada insanlari yemin ediyorum avrupayi gec asyada bile bulamazsin. Bazi isleri benzer asyada ama bu kadar degil yemin ediyorum bu boyutta pislikler sadece bize mahsus.