Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1732385 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı LuceGel

Aziz Yıldırım: İlk devredeki Beşiktaş maçında hakem ofsayttan gol verdi. Üçüncü golde ise Alves çekildi ve Gomez gol attı utanmaz herife hadi hakem hatlarından 3 5 puan kaybettin ama 10 15 puanda kazandın onları da söyle sadece kendine yapılınca ağlama

Ulan seni hakemler her hafta kollamış 12-13 puan avanta fazladan puan toplamışsın hala utanmadan konuşup ağlıyorsun.Yönetim  fener lehine yapılan yapılan hataların kısa metraj filmini hazırlayıp göstersinde bu adam sussun .
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2016, 17:51:13 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mülkübey

uzun zamandır bu fenerlilerle 1e1 şampiyonluk yarışı vermemiştik. Bunlar acayip bozuk bir camia olmuş ağır edepsizleşmiş.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2016, 17:22:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener'in işi çok zor haftaya bu Osmanlı ile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2016, 17:33:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Leicester bu işi bitirmek üzere artık..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Ulan seni hakemler her hafta kollamış 12-13 puan avanta puan toplamışsın hala utanmadan konuşup ağlıyorsun.Yönetim  fener lehine yapılan yapılan hataların kısa metraj filmini hazırlayıp göstersinde bu adam sussun .

Bunlar sistematik olarak o maci gundeme getiriyorlar. Ilk pozisyon adam kendi kalesine atiyor zaten ofsayt orada 10cm falan. Sonra gomez cekmismis, yahu adamin itiraz etmiyoe, pozisyon mucadelesi, ayni cekmelet kornerlerde de oluyor kimse fb maci haric penalti calmiyor bunlara, ne alakasi var, cimbizla pozisyon ceken (Hakaret Yasak)₅. Yuh

Baskanim fb maclari pozisyonlarini izletmesi lazim. Bizim yonetim cok mulayimmve zayif kaliyor bu tipler karsisinda.

Iki tane adam var turkiyede gitseler hem futbol hem turkiye kurtulacak. Arkasindan bir yargi zinciri yapacaksin alayini toplayip yargilayacaksin baska duzelmez turkiye.

Yazik yazik, su kafada insanlari yemin ediyorum avrupayi gec asyada bile bulamazsin. Bazi isleri benzer asyada ama bu kadar degil yemin ediyorum bu boyutta pislikler sadece bize mahsus.

Çevrimdışı OrhanAker

West ham maçını digiturkplay vermiyormu ya

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Su tsnin kalecisi esteban, nedir, nerelidir, kac paradir, kac yasindadir.

Bence iyi kaleci, iyi kaleciligini gectim, ayaklari cok duzgun. Buyuk takimda zaten cok pozisyin gelmiyor kaleye ama ayagi iyi kaleci buyuk katki yapiyor pas opsiyonlarinda.

Çevrimdışı cursedofdragon

yarın gs maça şöyle bir 11 ile çıkmasını bekliyorum böyle çıkar inşallah.

Muslera

Denayer       Chedju        Donk       Hakan Balta

Selcuk        Emre Çolak(Bilal)

Linnes                  Sneijder            Yasin

Podolski

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bunlar sistematik olarak o maci gundeme getiriyorlar. Ilk pozisyon adam kendi kalesine atiyor zaten ofsayt orada 10cm falan. Sonra gomez cekmismis, yahu adamin itiraz etmiyoe, pozisyon mucadelesi, ayni cekmelet kornerlerde de oluyor kimse fb maci haric penalti calmiyor bunlara, ne alakasi var, cimbizla pozisyon ceken (Hakaret Yasak)₅. Yuh

Baskanim fb maclari pozisyonlarini izletmesi lazim. Bizim yonetim cok mulayimmve zayif kaliyor bu tipler karsisinda.

Iki tane adam var turkiyede gitseler hem futbol hem turkiye kurtulacak. Arkasindan bir yargi zinciri yapacaksin alayini toplayip yargilayacaksin baska duzelmez turkiye.

Yazik yazik, su kafada insanlari yemin ediyorum avrupayi gec asyada bile bulamazsin. Bazi isleri benzer asyada ama bu kadar degil yemin ediyorum bu boyutta pislikler sadece bize mahsus.

:claps: :claps: :claps:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yarın gs maça şöyle bir 11 ile çıkmasını bekliyorum böyle çıkar inşallah.

Muslera

Denayer       Chedju        Donk       Hakan Balta

Selcuk        Emre Çolak(Bilal)

Linnes                  Sneijder            Yasin

Podolski
yarın sneijder uzaktan asacak

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı mylife1903

Huseyin gocek yatirdi beni, kumpas var, dava mi acsam.

Simdi gsye daha kalin girmem gerekecek. Umut gol atar insallah. Ilk gol umut 1e30 verir herhalde.

Çevrimdışı mülkübey

Azizin son açıklaması tff nin azize şampiyonluk sözü verdiğini çağrıştırıyor. Azizin elinde ne kozu var bilinmez ama bu fb yı ittiren bizi ise durdurmaya çabalayan hakem hatalarını açıklıyor.

Not : Beşiktaş maçında eyyam yaparak milyonlarca Besiktaslinin hakkını gasp eden hakemlerin ve onlara talimat verenlerin yedikleri her haram lokma çocuklarından çıksın.

Çevrimdışı mylife1903

Azizin son açıklaması tff nin azize şampiyonluk sözü verdiğini çağrıştırıyor. Azizin elinde ne kozu var bilinmez ama bu fb yı ittiren bizi ise durdurmaya çabalayan hakem hatalarını açıklıyor.

Not : Beşiktaş maçında eyyam yaparak milyonlarca Besiktaslinin hakkını gasp eden hakemlerin ve onlara talimat verenlerin yedikleri her haram lokma çocuklarından çıksın.

Amin

Isi buraya birakmamak lazimdi aslinda yonetim buyuk hata yapiyor, sampiyonluk gittikten sonra bagirirsan kimse dinlemez, kazandigin mactan sonra konusacaksin ki heriflerin puan kaybini hakeme baglayalim, algisi yok olsun.

Eskiden hakemle puan kaybedince bu ayni (Hakaret Yasak)₅ besiktas oynadigi futbola baksin, iyi futbol oynasin once sonra hakeme baksin, derdi.

Huseyin gocekin gozlemci notu takip edilmeli, yuksel not alirsa o gozlemcinin banka hesaplari ve telefonlari irdelensin.

Olaya bak yemin ediyorum cildirmamak elde degil. Alem bir enayisi biziz her mac
Iyi oyna her mac
Hakemi de yen. Ohoooo
Ne ala dunya.

Yeter ulan

Çevrimdışı mylife1903

Huseyin gocek atamasi zaten skandaldi. Gecen hafta gsyi kurtardi herif. Cok cok iyi puan almis herhalde ki haftanin derbi sonrasi en onemli macina atandi.

Siz
Mesaji anladiniz mi?
Yonetim uyuma. Quaresmaya topa vurdu diye kart
Gosteren hakemsi, serdar ozkana gosteremedi, toou topu antalyasporlu futbolcu bile besiktaslidan daha ustun sahada.
Gs macinda verdigi penaltiya bakin, bu macta vermediklerine.

Yok artik daha otesi hadi gs maci gecen haftaydi verdin penaltiyi gsye bize veremedin "dun dundur" kardesim duduk sonrasi topa vuran quaresma goruyor, serdar ozkan gormuyor "bugun bugundur" yahi ayni mac icinde.

Çevrimdışı 'TaNeR'

beh beh... öylesine biraz tv kanallarını geçiyorum... çoğu kanalda yarım saatte bir gösterilen özel klip hazırlamışlar;
adamlar aklınca 'bak biz ebedi dostuz, bize çelme takmayın' ayaklarında çakallar... böyle yanlı medyanın ben !!!

NTV'den SS aldım:

Slogan ''Umudumuz ebedi dostluğumuz!''

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mülkübey

Volkanın kaba etiyle dalga geçtiği pozisyonu da gösterse ya satılmış lig tv

Volkanın kaba etiyle dalga geçtiği pozisyonu da gösterse ya satılmış lig tv

gösterirler mi hiç .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

oha artık oha.

ulan mallar fb ve gs maçını zaten ya beşiktaşlı ya da trabzonlu yönetir hoşaf bunlar ya

Çevrimdışı mylife1903

Ulke basini cop cop resmen cop.
Cok nadir iki uc tane duZgun insan cikiyor onlarda sonradan bozuluyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2016, 13:11:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben bu derece dostluk pompalanan bir derbi hatırlamıyorum. Galatasaray taraftarının gazını almak için ne varsa yapıyorlar umarım farkındasınızdır taraftar olarak tuzağın @lonewolf1905
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: