Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
×
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1731633 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı ZORBEY

DURUN DURUN yeni bahane kampanyası hazırlamış fenerliler:)))))

Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı sallapati




Çevrimdışı Ogün

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=44202

Şu açıklamayı yüzlerine yapıştırmak lazım şimdi. Haysiyetsiz herifler.

Çevrimdışı Turco

çok iyi oldu böyle bir mağlubiyet

hiçte iyi olmadı. şimdi sadece lige konsantre olacaklar. her maçı hakem yardımıyla abuk subuk penaltılarla 1-0 kazanacaklar.

Çevrimdışı ZORBEY

hiçte iyi olmadı. şimdi sadece lige konsantre olacaklar. her maçı hakem yardımıyla abuk subuk penaltılarla 1-0 kazanacaklar.

en az 2 mac takılırlar ama beraberlik ama mağlubiyet. önemli olan bizim ne kadar istikrarlı devam edebileceğimizdir. zaten bu akşam tüm dünya gördüki fb hakem olmadan HİÇLER, ve hepimiz biliyoruzki aldıkların puanların max 30 puan hakem ittirmesiyle alındı. hafta sonu bu moral ile gs beraberlik ihtimali yüksek mağlubiyet süpriz olmasın. ama hakem dengeleri bozmamak adına macın başından gs e kırmızı verip penaltı calarsa bilemem:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı ZORBEY

ayrıca totem yapmak istemiyorum ama, derbi hakemi mete kalkavan, fenerin üzerine oynamamasi gereken hakemlerden biridir, aksine Türk Versionu ivan bebek görürler tersinden:))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı sallapati


Çevrimdışı Turco

en az 2 mac takılırlar ama beraberlik ama mağlubiyet. önemli olan bizim ne kadar istikrarlı devam edebileceğimizdir. zaten bu akşam tüm dünya gördüki fb hakem olmadan HİÇLER, ve hepimiz biliyoruzki aldıkların puanların max 30 puan hakem ittirmesiyle alındı. hafta sonu bu moral ile gs beraberlik ihtimali yüksek mağlubiyet süpriz olmasın. ama hakem dengeleri bozmamak adına macın başından gs e kırmızı verip penaltı calarsa bilemem:)

geçen sene gs'nin nasıl şampiyon olduğuna bak. her maç 1-0 ve hakem ittirmesi ile şampiyon oldular.

fener'de aynı yoldan gidecek buna kuşkun olmasın. ve aziz koltuğunu kurtarmak için her türlü pisliği yapacak.

gs maçından çok medet ummayın. gs ölmüş ağlayanı yok seneye avrupaya da gidemiyorlar. alabilecekleri en fazla beraberlik ötesi yok.

avrupadan elenmeselerdi 6-7 puan bırakırlardı ligde, avrupadan elenmeleri kötü oldu.

her sene aynı senaryo, aziz adam başı şampiyonluk pirimini 1 milyon euro olarak belirledi mi iş tamamdır. al sana moralinde motivasyonunda kralı.

Çevrimdışı sallapati

Eski hakem Hamza Mısır doğruları söylemiş.. Bence de hakem süperdi..ofsayt dışında hangi kararı yanlış..
penaltı doğru - kartlar doğru (hatta canere acıdı göstermedi) Penaltı poziyonunda çakallık yapıyor Topal.. Vücudunu eliyle birlite çevirerek topu engelliyor. net penaltı..

https://twitter.com/HAMZAMISIR/status/710566663427649536
https://twitter.com/HAMZAMISIR/status/710566867476283392
https://twitter.com/HAMZAMISIR/status/710567100293713921
https://twitter.com/HAMZAMISIR/status/710585424482340867
https://twitter.com/HAMZAMISIR/status/710588032282464258

ince ince doğrar hakem sizi o maçta ... umarım güzel bir atmosfer yaratırsınız.. sakın dostluk mesajlarına kanmayın.. 90 dakika ıslık ve tezahürat..

Yok be hocam hakemler kolay kolay dograyamaz bizi iceride. Ama su bir gercek Braga macinin acisini bizim yerlie hakemler fenerin tum oynadigi takimlardan cikartacak. Son aldigim bilgilere gore kombineli taraftar gelirse toplam 40-45 bin taraftar olacak ama su "bomba" muhabbeti insanlari engelliyor maalesef. Umarim dogru degildir  :akuma:

Dolu bir Arena hakemlerin makati yetmez diyelim  :money:

Çevrimdışı mylife1903

Yuh okuya okuya geldim, hem gazetleri hem forumu ilk yariyi izleyip uyuya kalmistim ozete baktim.
Arkadas ne etti size bu hakem! Normal mac yonetti.

Ofsayt pozisyonu pieroluk pozisyon, yan hakemin yeri mutis, kacirmaz o pozisyonu. Ustune avrupada bunlari oynatirlar. Hakem icin eksi degil bilakis arti puandir. Benim loko nun be sucu vardi gecirmistik fbye golu vermedi hakem, orda iyiydi simdi wasuvvvva!
Mehmet topalin ilk karti cok net sari kart. Faul verseydi, faul alinmis olacahti deee mi? Hakem yakinken yapilmaz o hareket hakem terste kalmis olsa kart vermezdi ama herifin onunde atlarsan oyle, yapistirirlar sariyi acimazlar, hakem terste kalmis olsa en cok faulu vermezdi. Ayrica goruntu yapistiriyor futbolculari orada iki futbolcu arasi mesafe cok, yemezler, Adam direkt art niyet sezdi ve caaaart diye ayirdi.
Penalti pozisyonu ortada bir karar ama burada da bahsedilmis top biraz caprazdan, tam cepheden olsa oynatirdi.  Fbnin Boyle iki penaltisi var ikisi de degil ama verildi turkiyede ayrica bizim mottanin pozisyonu var fb macinda orda cepheden gelen topa cucu bile vermemisti penalti. O zaman penaltiydi deeeee mi?

Volkan sen meselesi ilginc hakem kesin yazar raporuna 6-8 Mac ceza gelir tahkime giderlerse onlarin tahkimi azaltmaz "aaaa burada az verilmis ceza, biz bunu 12 maca cikariyoruz" der. Bu tahkim meselesi avrupada farkli isler, pascal nouma ile tanimistik biz tahkimi.

Heriflerin kurullari farkli calisiyor adamlar maci izlememislerdir bile sadece onlerine gelen raporu okuyup, rapora gore ceza verecekler en ust limitten. Bizim pfdk ya benzemez yani. Vitor kesin 2 mac.

Bu mac algi icin kullanilmali.
Mesela fbnin aldigi penaltilar ile bu penalti video yapilmali, kartlar videoya eklenmeli ayrica topalin ilk kartiyla fbnin penaltilari karsilastirilmali. Dibe vurus olabilir bu mac.
Fb nefretten ve pislikten beslenen bir camiadir, kenetlenebilirler.

Simdi top gsde. Ben gsnin ipiyle kuyuya inmem ama gs boyle yakalamisken fbyi koyar bragir.

Çevrimdışı mülkübey

emenike miydi formayı çıkardı giydi sahadan çıktı girdi . psikolojisi bozuk diye sarı bile vermediler . Gs maçında da psikolojileri bozuk diye kollanacaklar diye korkuyorum.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı MUSTAFA_

emenike miydi formayı çıkardı giydi sahadan çıktı girdi . psikolojisi bozuk diye sarı bile vermediler . Gs maçında da psikolojileri bozuk diye kollanacaklar diye korkuyorum.
Evet Emenike idi. Bunları söyle adamlara ne olacak canım derler. Şimdi nasıl oluyormuş gördüler. Yeter mi yetmez. Daha çok çekmeleri lazım bizi anlayabilmeleri için...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet Emenike idi. Bunları söyle adamlara ne olacak canım derler. Şimdi nasıl oluyormuş gördüler. Yeter mi yetmez. Daha çok çekmeleri lazım bizi anlayabilmeleri için...
mustafa adalet bunlar sadece kendilerine istiyorlar o yüzden hiç umurumda değil bunların bu sene en az 8 10 puan hakem sayesinde aldılar etme bulma dünyası  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

ntvspor feneri yıkama yağlamaya başladı bile :D  :evillol:

"Soyunma odasında şampiyonluk sözü" :D  :evillol:


medyanın hepsi hep bir ağızdan hakem yüzünden.aynaya baksanız yüz göremezsiniz.hele seytan o kadar çakal ki.vay neymiş gs ye 1 yıl men ağırmış.beşiktaş 2 yıl yiyince ağzını açmıyordun.daha geçen hafta 2 penaltı 1 geri pas onlarca kart verilmemiş kelime dahi yazmamışsın.gelmiş burda yok uefa 2016 yok çalhanoğlu yok gs yok fb ye operasyon.bunların topu böyle.işyerinde fbliler ağlıyor.vay hakem ah hakem.trtde maçmı izliyoruz yok fb tvdemi.ha bunlar açıklama yapmıştı dime paralel kumpas falan filan.Allah bin türlü ne hakediyorsanız versin.Hepsi satılık medya .

Çevrimdışı bjkferhat

Böyle elenmeleri çok kötü oldu,takım kenetlenecek ve hakemlerin yardımları kat kat artacak.

Şampiyonluk istiyorsak tüm maçları kazanmamız gerekiyor

Çevrimdışı mylife1903

amma agladi herifler, modem bulandi be.

bizim her sene en az 15 tane macimizi boyle hakemler yonetiyor, bize sempatiyle bakmiyor, ne olmus yani

Penalti verdi, vermeyebilirdi
topal kart gordu, gostermeyebilirdi
adam en azindan eyyam yapmadi yahu. eyyam yapmadigini nasil anliyoruz, penalti pozisyonunda ayi geldi itiraz etti mi, etti. Eyyamci turk hakem olsa, yemezdi volkana kart cekmek, elin hirvati cat diye yapistirdi, ustune topali unutmadi dondu ona da yapistirdi karti. e penaltiyi veriyorsan geregini yapacaksin. bizim yalaka hakemler gibi `ulen penaltiyi verdik simdi herifi atmak lazim ben 1-2 sari gostereyim yancilari kapatayim mevzuyu` demedi
firat aydinusa alismislar, herif keya yi atmamak icin faul vermedi yahu.
baska ne olmus.

souza dudukten sonra topa vurdu mu vurdu, hakeme ne kimi prostesto ettigi, vurma topa.
Ilhan mansizi nasil atmisti hakem chelsea macinda.

adamlar zaten sempatiyle bakmiyor, zorlamayacaksin, efendi efendi oynayacaksin.

yok hakem katliamiymis bilmemne ben size soyliyim cok yuksek puan alir bu hakem. herif kitabi yorumsuz uyguladi. o ofsayt denilen pozisyonda da oynatmasi arti puan, orada ofsayt 10cm var yahut yok.

ben bir cirpida daha kotu yonetilmis 100 tane besiktas maci sayarim.
herifler algi yapiyor

Vitor efendi cikmis Besiktas macinin hakemi daha kotuydu diyo, bas git herife bak. Bizim yonetim, yonetimligini bilecek cikacak diyecek ki Vitor efendiye katiliyoruz, cuneyt cakir daha kotu mac yonetti.

gina geldi heriflerden, midem bulandi.

Ahemt Yildirim samsun macinda atilinca `tekmeye tesebbus, kart dogru` diyen ve piskin piskin siritanlar bugun hakeme doseniyor. ahmet yildirim topu iskaladi, diye kart gordu yahu



kimse penalti kirmizi kart diye aglamasin, biz ne hakemler gorduk.

cok zayifiz video konusunda cok aradim buldum ama pozisyonu. sampiyonlar ligi macidir bu. biz sadece turkiyede cekmedik hakemlerden

Çevrimdışı firewater

Arkadaş ben anlamıyorum. Hakemin tek hatası var oda tartışmalı penaltı pozisyonu.

Ofsayt dedikleri pozisyon da ofsayt varsa 5-10cm dir.

Fener öyle alışmış ki arkadan sert müdahalelere avrupada kart görünce sasırıyorlarki Caneri defalarca kere as geçti.

Olaylardan önce 2 fenerli daha atılmalıydı hatta.

Medyanın algısına aldırmayın Aspor, ntv, trt renklerini nasıl belli ettiler. Haken bu sipikerlere hakaret davası açsa hepsini kazanır.

Uefa hakeme iyi puan verecek izleyin vede görün.

Hadi penaltı yanlış karar. Sen madem büyük takımsın 10kişi ile diren atla turu. Atlayamazsan ağlarsın böyle.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.


Çevrimdışı eaglekartal

ağlasınlar ağlasınlar iyidir,ama gs maçında da olsaı bir puan kaybında fena gerilecekler bizim geçen seneki halimiz gibi.şu varki ilk 2 ye her sene girdikleri için bizden daha tecrübeliler son dönemeçte ama bu sefer farklı olacak gibi duruyor.hele şu haftayıda biz kazasız atlatalım onlarda bir puan kaybı yapsın milli ara bomba olacak

Çevrimdışı eaglekartal

ayrıca evet hakem kötüydü penaltı bencede değildi,ama caner ve souza oyunda kaldığına şükretsin 50 kez haketmişlerdi kırmızı kartı ikiside.bakalım bide volkan şene kaç maç ceza gelecek.


Etiketler: