amma agladi herifler, modem bulandi be.
bizim her sene en az 15 tane macimizi boyle hakemler yonetiyor, bize sempatiyle bakmiyor, ne olmus yani
Penalti verdi, vermeyebilirdi
topal kart gordu, gostermeyebilirdi
adam en azindan eyyam yapmadi yahu. eyyam yapmadigini nasil anliyoruz, penalti pozisyonunda ayi geldi itiraz etti mi, etti. Eyyamci turk hakem olsa, yemezdi volkana kart cekmek, elin hirvati cat diye yapistirdi, ustune topali unutmadi dondu ona da yapistirdi karti. e penaltiyi veriyorsan geregini yapacaksin. bizim yalaka hakemler gibi `ulen penaltiyi verdik simdi herifi atmak lazim ben 1-2 sari gostereyim yancilari kapatayim mevzuyu` demedi
firat aydinusa alismislar, herif keya yi atmamak icin faul vermedi yahu.
baska ne olmus.
souza dudukten sonra topa vurdu mu vurdu, hakeme ne kimi prostesto ettigi, vurma topa.
Ilhan mansizi nasil atmisti hakem chelsea macinda.
adamlar zaten sempatiyle bakmiyor, zorlamayacaksin, efendi efendi oynayacaksin.
yok hakem katliamiymis bilmemne ben size soyliyim cok yuksek puan alir bu hakem. herif kitabi yorumsuz uyguladi. o ofsayt denilen pozisyonda da oynatmasi arti puan, orada ofsayt 10cm var yahut yok.
ben bir cirpida daha kotu yonetilmis 100 tane besiktas maci sayarim.
herifler algi yapiyor
Vitor efendi cikmis Besiktas macinin hakemi daha kotuydu diyo, bas git herife bak. Bizim yonetim, yonetimligini bilecek cikacak diyecek ki Vitor efendiye katiliyoruz, cuneyt cakir daha kotu mac yonetti.
gina geldi heriflerden, midem bulandi.
Ahemt Yildirim samsun macinda atilinca `tekmeye tesebbus, kart dogru` diyen ve piskin piskin siritanlar bugun hakeme doseniyor. ahmet yildirim topu iskaladi, diye kart gordu yahu
kimse penalti kirmizi kart diye aglamasin, biz ne hakemler gorduk.
cok zayifiz video konusunda cok aradim buldum ama pozisyonu. sampiyonlar ligi macidir bu. biz sadece turkiyede cekmedik hakemlerden