Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1726625 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı RQ7_351903

Hakem mete o macta.
Bu hafta Mac yonetmedi kesin derbide.

Fb maci oncesi cuneyt hem lig hem cl maci yonetmisti, butun derby geleneklerine aykiri olarak o maca ozel olarak atandi.

Gsye yuklu girecem lonewolf eger kaybederseniz, camianin temsilci olaraktan seni mahvedecem forumda.

O zaman herhangi bir puan kaybında forumdan bir süre uzak kalmakta fayda var...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Büyük sürpriz olmazsa derbinin hakemi Mete Kalkavan olur.
eyyamcı bir hakem değil bence cüneyti atarlar ama inş dediğin olur

Gerçi hangi hakemin olduğu farketmiyor ki. Onlar tepedekiler ne derse onu uyguluyorlar.

Çevrimdışı Tolga

eyyamcı bir hakem değil bence cüneyti atarlar ama inş dediğin olur

Arka arkaya Fb'nin 2 derbisine Cüneyt'i atayacaklarını sanmıyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Ya gereksiz polemige gerek yok.

Bak, besiktas icin bile buyuk konusmam hic, gs koyar gecer kendi evinde derby macidir uc ihtimallidir 1-0 2-0 3-0

Portekiz uzak deplasman, turbulansli yolculuk olur. Gidisi dert, donusu dert. Zaten fb 45 dakika oynuyor bitiyor.

Çevrimdışı RQ7_351903

Bence Mete olacak, Bülent Yıldırım bugün maçı vardı, rezildi.

Cüneyt Fener ile oynadığımız maçı yönetti, üst üste 2 derbi imkansız bence.Hüseyin Göçek bu hafta Galatasaray maçını yönetti, Fırat Fener maçını yönetti.

Ya Ali Palabıyık ya Mete Kalkavan falso Alper Ulusoy olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ya gereksiz polemige gerek yok.

Bak, besiktas icin bile buyuk konusmam hic, gs koyar gecer kendi evinde derby macidir uc ihtimallidir 1-0 2-0 3-0

Portekiz uzak deplasman, turbulansli yolculuk olur. Gidisi dert, donusu dert. Zaten fb 45 dakika oynuyor bitiyor.
Artık onu da oynayamıyorlar  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fenerbahçe kazanamazsa düşüşe geçer  :tabe:

Çevrimdışı atalay

117.dakikada Luke de Jong'un yerine oyuna giren Narsingh penaltıyı kaçırdı. Atletico turladı. +Penaltılar kaldırılmalı.
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 00:32:49 atalay ]

Çevrimdışı Ensar

117.dakikada Luke de Jong'un yerine oyuna giren Narsingh penaltıyı kaçırdı. Atletico turladı. +Penaltılar kaldırılmalı.
neden kaldırılmalı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı panic13

trabzon'un ismi trabzonspor değil çaykur rize veya akhisar olsa, forma rengi bordo mavi değil başka renk olsa 10 hafta kala düşmeyi garantilemişti. Rize, es-es kadar bile oynamıyorlar. Tam bir çöküş içindeler. Koca camiayı siyasetin oyuncağı haline getirirsen. böyle olur.

Geçen sene GS de böyle idi. gittiler el etek öptüler narkozu aldılar, yoksa geçen sene şampiyon olup ekstra USD 40-45'i ceplerine koymasalar onların da TS'den farkı kalmayacaktı. Pardon ya... XELCUK ve QRAL en iyileriydi, muslera harika idi falan filan.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı eaglekartal

normal şartlarda bu gsnin fenerden puan alması çok çok zor.adamların yürüyecek hali yok.ama işte taraftar korkusu evsahibi baskısı vs ile bide portekiz yorgunluğu falan deyip ölümüne oynarlarsa çelme takabilirler.nede güzel olur valla

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

trabzon'un ismi trabzonspor değil çaykur rize veya akhisar olsa, forma rengi bordo mavi değil başka renk olsa 10 hafta kala düşmeyi garantilemişti. Rize, es-es kadar bile oynamıyorlar. Tam bir çöküş içindeler. Koca camiayı siyasetin oyuncağı haline getirirsen. böyle olur.

Geçen sene GS de böyle idi. gittiler el etek öptüler narkozu aldılar, yoksa geçen sene şampiyon olup ekstra USD 40-45'i ceplerine koymasalar onların da TS'den farkı kalmayacaktı. Pardon ya... XELCUK ve QRAL en iyileriydi, muslera harika idi falan filan.
müstehak abi hak ediyorlar  :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Athletico bitik haliyle grupta cimbomu patates etti ya, Turk futbolu Avrupa da iyi temsil ediliyor be

Çevrimdışı Tolga

Derbinin hakemi beklendiği gibi Mete Kalkavan oldu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Derbinin hakemi beklendiği gibi Mete Kalkavan oldu.
tff.org da görünmüyor kaynağın neresi  :D
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 11:59:02 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı mylife1903

Kume dusmez Trabzonspor yahu buyuk camiadir, dusmesin de. Trabzonsporun formasinin ilk uce oynamasi lazim bu ligde. oynayamiyorlarsa hatayi biraz kendilerinde arayacaklar. Yerlinin yerlisine donme vakti geldi trabzon camiasi icin.

Eskiden laz takimiydi trabzon, sehrin cocuklarini iyi yabancilar ile karma yaparlardi. Baskanlari Cem Yilmaz gibi adamdi, devamli gundemde olurdu. harika futbol oynarlardi. Biz nasil ozumuze donduk genc cocuklar ile oynayip basarili oluyoruz. Trabzonsporda ozune donmeli. Trabzon yoresinin yetenekli genclerini toplamali ve cok cok iyi 4-5 yabanci ile isi goturmeli.

Unal Karaman`i izleyen vardir herkes onu isterken o gitti trabzonspora. super bir futbolcuydu, degeri bilinmemis cevherlerdendi. Ingiltere milli maciydi sanirim bos kaleye topu yuvarlamak yerine, gavur ingilterenin aglarini parcalamak icin yaradana siginip vurunca, top direkten ortasahaya kadar geri sekmisti.

Ben futbolcu olsaydim, Besiktasta oynamiyorsam Trabzonsporda oynamak isterdim. Cunku kendime guveniyorum, ismail gibi sacmalamaz en kotu oynadigim mac bile 13-14km kosar, popoma 4 motor takar, rakip kaleci dahil cigerim patlayana kadar her rakip futbolcu basar,kosardim, ustune kafami tekmeye sokardim o sehirde 80 yasindaki nineler bile bana helal olsun der, butun sehir takdir ederdi. Sahaya yuregini koyacaksin. Asgari ucretle calisan, senin yerinde 90 dakika oynamak icin canini verecek kadar bu camialari seven insanlar var, yediklerinden, cocuklarinin rizklarindan tasarruf edip, ictikleri sigaradan kisip bilet alip maca gelen adamin karsisinda cikip oyle `ver-al aheste aheste donusler, artis artis atarlanmalar` yapamazsin. Istanbulda yaparsin, sehir buyuk Ismail, Pektemek gibi deli para alirsin, sonra tribun baskisi ama Trabzonda sehir kucuk seni yakalarlar, ogretirler kosmayi. (boyle yazdim trabzonlu falan degilim, laz da degilim Trabzonsporu ornek veriyorum)

Ben rakiplerimin guclu olmasini isterim ki sampiyonlugum daha degerli olsun. yoksa real gibi barca gibi gelene 5 gidene 7 atilan ligdeki bir sampiyonluk hikayedir benim icin.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKIKA |

Gs - Fb derbisinin hakemi METE KALKAVAN oldu.

Derbiye verecekleri belliydi Mete kalkavani
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 12:18:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Mete Kalkavan en iyi sekilde yonetecektir ama gs icin kotu oldu. Mete gordugunu calan bir hakem. Mesela bizim isimize yarar boyle hakem, bniz iyi futbol oynuyoruz. gs icin ise daha bi boyle bulent yildirim gibin firat aydinus gibim boyle fa$o bir hakem lazimdi. Fbliler zil takip oynuyordur simdi cucuyu vermediler, diye.

Deplasmanda istemezler ki cucuyu. kendi evlerinden taniyorlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mete Kalkavan en iyi sekilde yonetecektir ama gs icin kotu oldu. Mete gordugunu calan bir hakem. Mesela bizim isimize yarar boyle hakem, bniz iyi futbol oynuyoruz. gs icin ise daha bi boyle bulent yildirim gibin firat aydinus gibim boyle fa$o bir hakem lazimdi. Fbliler zil takip oynuyordur simdi cucuyu vermediler, diye.

Deplasmanda istemezler ki cucuyu. kendi evlerinden taniyorlar
SON DAKIKA |

Gs - Fb derbisinin hakemi METE KALKAVAN oldu.

Derbiye verecekleri belliydi Mete kalkavani
https://pbs.twimg.com/media/CdqpCIoW8AI7rmY.jpg bir insan kendiyle bu kadar çelişir  :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 16 Mart 2016, 13:36:38 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://pbs.twimg.com/media/CdqpCIoW8AI7rmY.jpg bir insan kendiyle bu kadar çelişir  :kop: :kop: :kop:
Adam bizim maçlarımızı duzgun yönetiyor diye , Beşiktaşlı ilan etti fenerliler

E tabi alışmışlar hakemlerin yillardir bizi dogramasina , Oyuzden bizi dogramayan hakemi direk Beşiktaşlı ilan ediyorlar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: