Antalyaspor macinda Eto, mottaya bir gogus pasi verdi, olamaz boyle birsey, entry degil kitap yazilir sadece o pozisyon icin. Anlamiyorum mesela Eto sempatimi kazanabiliyor ama bir fernandaoya o sempatiyle bakamiyorum. Herhalde hata bende degil, 1.95 boyunda yaklasik yuz kilo bir adam hafif bir tutmayla, one dogru dusuyorsa, sempati beklemesin arkadas.
Sivasspor macinin ozetine baktim, bizim Kupadaki konya macini yoneten konyali hakem kardesimiz 5 dakikalik ozette macin icine tukurmus, tekmeler havada ucuyor. bizim futbolcular da cok gereksiz tekme atiyor kabul ediyorum ama sahada adalet yok, adaleti saglamaya caliyor futbolcular. Sert futbolu severim, girsinler birbirlerine ama arkasi donuk adamin tendonuna da basilmaz be kardesim, onden girin birbirinize korkan ziplasin yahut etek giysin, kadinlar bile sert oynuyor futbolu ama arkadan, kasitli, tendona basmak en iyi tabirle karaktersizliktir, rakip beklemiyor, gormuyor, onlem alamiyor.
Moderasyona almislar. Anlamadigim icin su forum islerinden. Allah Allah diyorum neden bu entryler kirmizi gozukuyor. Futbol forumuna devamli yazan zaten topu topu 10 kisiyiz. Aciklama gelir herhalde moderasyon icin.