Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1726139 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Kalyoncu

Bana da Mersin olur gibi geliyor baya direnç koyuyorlar baya kızışacak ortalık
Ama tabiki eskişehirin haftaya kayseriyi yenmesi lazım kesinlikle yoksa eskişehir düşer bu hafta akhisarın yaptığı hiç etik değildi  çok gündeme gelmedi cihat arslan gol yemelerini söyleyecekmiş yönetim biz haklıyız demiş yakışmadı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

25.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Trabzonspor 1-0 Mersin İdmanyurdu

Gaziantepspor 0-1 Torku Konyaspor

Başakşehir 2-3 Osmanlıspor

Çaykur Rizespor 1-2 BEŞİKTAŞ

Eskişehirspor 3-3 Akhisar Belediyespor

Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray

Fenerbahçe 1-0 Kayserispor

Sivasspor 1-0 Kasımpaşa

Antalyaspor 3-0 Bursaspor
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Gol Krallığı

Mario Gomez (BEŞİKTAŞ)                        18 Gol

Samuel Eto’o (Antalyaspor)                            16 Gol

Hugo Rodallega (Akhisar Bld.)                     15 Gol

Edin Visca (Başakşehir)                       12 Gol

Tomas Necid (Bursaspor)                       11 Gol

Fernandao (Fenerbahçe)                       11 Gol

Badou Ndiaye (Osmanlıspor)                       11 Gol

Çevrimdışı Tolga

26. Hafta'nın Maçları

18 Mart Cuma

19.00  Kayserispor - Eskişehirspor

20.00  Akhisar Belediyespor - Çaykur Rizespor

19 Mart Cumartesi

13.30  Osmanlıspor - Gençlerbirliği

16.00  Trabzonspor - Sivasspor

19.00  BEŞİKTAŞ - Antalyaspor

20 Mart Pazar

13.30  Mersin İdmanyurdu - Gaziantepspor

13.30  Torku Konyaspor - Başakşehir

16.00  Bursaspor - Kasımpaşa

20.00  Galatasaray - Fenerbahçe

Çevrimdışı cursedofdragon

26. Hafta'nın Maçları

18 Mart Cuma

19.00  Kayserispor - Eskişehirspor

20.00  Akhisar Belediyespor - Çaykur Rizespor

19 Mart Cumartesi

13.30  Osmanlıspor - Gençlerbirliği

16.00  Trabzonspor - Sivasspor

19.00  BEŞİKTAŞ - Antalyaspor

20 Mart Pazar

13.30  Mersin İdmanyurdu - Gaziantepspor

13.30  Torku Konyaspor - Başakşehir

16.00  Bursaspor - Kasımpaşa

20.00  Galatasaray - Fenerbahçe

biz niye pazartesi oynamıyoruz ? haksızlık var burda yine.

Salı günü maç yap 1 gol yol sürsün o gün öyle geçsin 2 gün sonra yine maça çık antalyaspor 4 gün dinlenicek.

Çevrimdışı Tolga

biz niye pazartesi oynamıyoruz ? haksızlık var burda yine.

Salı günü maç yap 1 gol yol sürsün o gün öyle geçsin 2 gün sonra yine maça çık antalyaspor 4 gün dinlenicek.
Fikstür önceden hazırlandığı için değişiklik yapmıyorlar isteseler yaparlar tabi.

Ayrıca haftaya milli maçlar olduğu için Pazartesi gününden itibaren oyuncular toplanacaklar diye biliyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fikstür önceden hazırlandığı için değişiklik yapmıyorlar isteseler yaparlar tabi.

Ayrıca haftaya milli maçlar olduğu için Pazartesi gününden itibaren oyuncular toplanacaklar diye biliyorum.
bu bahane olmamalı bence her türlü 2 maçı da süpürüp kazanmalıyız keşke tek yaptıkları bu olsa fener sene başından beri hakemle rahat 8 10 puan almıştır lig bitmişti çoktan adam gibi yönetselerdi  :bandit:

Çevrimdışı MrtBlgc

Sivas'ın aldığı galibiyet çok kritik, sezonun son maçına kadar kümede kalma iddialarını devam ettirmeliler. Biz Konya deplasmanına giderken Fenerbahçe de son maçını Sivas'la oynayacak. İddiası olan bir Sivas Fenerbahçe'ye kendi evinde 3 puan falan vermez.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Ranieri ve Güneş 30 yıllık antrenörlük kariyerlerindeki ilk 1.lig şampiyonluklarını bu yıl kazanacaklar. Biri 63, diğeri 64 yaşında.

Çevrimdışı mylife1903

Antalyaspor macinda Eto, mottaya bir gogus pasi verdi, olamaz boyle birsey, entry degil kitap yazilir sadece o pozisyon icin. Anlamiyorum mesela Eto sempatimi kazanabiliyor ama bir fernandaoya o sempatiyle bakamiyorum. Herhalde hata bende degil, 1.95 boyunda yaklasik yuz kilo bir adam hafif bir tutmayla, one dogru dusuyorsa, sempati beklemesin arkadas.

Sivasspor macinin ozetine baktim, bizim Kupadaki konya macini yoneten konyali hakem kardesimiz 5 dakikalik ozette macin icine tukurmus, tekmeler havada ucuyor. bizim futbolcular da cok gereksiz tekme atiyor kabul ediyorum ama sahada adalet yok, adaleti saglamaya caliyor futbolcular. Sert futbolu severim, girsinler birbirlerine ama arkasi donuk adamin tendonuna da basilmaz be kardesim, onden girin birbirinize korkan ziplasin yahut etek giysin, kadinlar bile sert oynuyor futbolu ama arkadan, kasitli, tendona basmak en iyi tabirle karaktersizliktir, rakip beklemiyor, gormuyor, onlem alamiyor.

Moderasyona almislar. Anlamadigim icin su forum islerinden. Allah Allah diyorum neden bu entryler kirmizi gozukuyor. Futbol forumuna devamli yazan zaten topu topu 10 kisiyiz. Aciklama gelir herhalde moderasyon icin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Antalyaspor macinda Eto, mottaya bir gogus pasi verdi, olamaz boyle birsey, entry degil kitap yazilir sadece o pozisyon icin. Anlamiyorum mesela Eto sempatimi kazanabiliyor ama bir fernandaoya o sempatiyle bakamiyorum. Herhalde hata bende degil, 1.95 boyunda yaklasik yuz kilo bir adam hafif bir tutmayla, one dogru dusuyorsa, sempati beklemesin arkadas.

abi genel olarak kimse sempati duymaz yetenek yok denecek kadar az futbol estetiğine dair herhangi bir şey yok  :D  eto içinde form geçici klas kalıcıdır diyorum sadece  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayret. İlk kez böyle bi haber gördüm. Halbuki sene başından beri böyleler zaten..

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Uzun zaman oldu selamünaleyküm beyler nasılsınız?

Sizin için iyi bizim için rezalet bir haberim var. Bizim yeni td Bülent Korkmaz olacakmış

Yani anlayacağınız gelecek sezonda sadece fener ile kapışacaksınız

[ Son Düzenleme: 15 Mart 2016, 17:48:42 lonewolf1905 ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sizin için iyi bizim için rezalet bir haberim var. Bizim yeni td Bülent Korkmaz olacakmış

V.a.s. :)

Bulent ile feneri yenersiniz iyi gelir :)

V.a.s. :)

Bulent ile feneri yenersiniz iyi gelir :)
Derbinin sonucunu taraftar belirler bence. İstersen Mourinho ve Pep'i birlikte getir yinede bu kadroyla bir şey yapamazlar. Onun için herşey tribünlere bağlı...

Ama yinede içim iden bir ses 3 puan olmasa bile 1 puan garanti diyor. Hayırlısı...

Çevrimdışı mylife1903

Gs yener. Psikolojisi bozulmus gsnin.
Cok rahat yener gs.
2-1 3-1 biter o Mac.

Biz bile ne kadar kotu olsak kendi evimizde favoriyizdir.

Ayrica gsnin cok ihtiyaci var galibiyete.

Bulent korkmaz cok cirkef, cok pis bir futbolcuydu AMA iyi gslidir. Bu bulent korkmaz olayinda benim de parmagim var.

Bu bulent elestriliyor ozamanlar hagi yeni gelmis, bulent ya kovulacak ya oynayamayacak zaten o zamanin kriterlerine gore yasli oyuncu sayiliyordu. Bulent basladi su koyvermeye "eh yasimizda geliyor yavas yavas hesabi" Ben atladim ne alaka, hagi genc mi? Berber cocuk girdi araya "hagi okuz gibi, domuz gibi o nasil oynuyor?" Abi dedi bulent hagi kopek gibi calisiyor, adamin hayati futbol. Biz tabii bulenti gazladik sende calis, kos, mucadele et. Sonuc ortada herif efsane oldu.

Mehmet demirkolun bulent korkmaz stadi, diye bir yazisi vardi. Gencler okusun...

Cok AMA cok cirkef futbolcuydu.bizde oynasaydi taraftarin yarisi utanirdi.
Fatih terim gibi cirkefti ama ft gibi arkasi yoktu, basarili olamaz.

Çevrimdışı LuceGel

Bülent gelirse bu sezon için gelir Bülentle yeni sezonda kimse yola çıkmaz.Yeni sezonda olursa bile bizim için farketmez gs nin önümüzdeki 2 yıl  hangi hocayla olursa olsun ilk 2 ye girebileceğini düşünmek olmayacak birşey.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Bülent gelirse bu sezon için gelir Bülentle yeni sezonda kimse yola çıkmaz.Yeni sezonda olursa bile bizim için farketmez gs nin önümüzdeki 2 yıl  hangi hocayla olursa olsun ilk 2 ye girebileceğini düşünmek olmayacak birşey.

Futbol bu hiç birşey belli olmaz ama "kağıt üstünde" evet bizden 1-2 yıl birşey olmaz. Ama dediğim gibi Galatasaray'ın sağı solu belli olmuyor. 2010 yılında kümede kal diye tezahürat yapılıyordu sonrası malum.

Görecez bakalım ama bu sefer durum daha vahim

Şimdi merakla derbiye hakem atamasını bekliyor olacam...

Normal şartlarda Mete Gelmesi lazım ama bakın CÜCÜ gelecek operasyon için. Bizim yenmemiz ne lig tv'nin işine gelir nede Aziz'in...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şimdi merakla derbiye hakem atamasını bekliyor olacam...

Normal şartlarda Mete Gelmesi lazım ama bakın CÜCÜ gelecek operasyon için. Bizim yenmemiz ne lig tv'nin işine gelir nede Aziz'in...

40 45 bin taraftar olsa çok iyi olur mücadele ederseniz feneri yenebilirsiniz braga iyice hırpalar onları hakem normalde mete olmalı ama % 90 cünoyu atarlar

40 45 bin taraftar olsa çok iyi olur mücadele ederseniz feneri yenebilirsiniz braga iyice hırpalar onları hakem normalde mete olmalı ama % 90 cünoyu atarlar

Zaten maçı ancak taraftar alır. Çünkü mücadele sadece fbye karşı olmayacak. Baksana şimdiden başladılar BJK neden pazartesi oynamıyor diye. Çünkü Antalya maçını kazanırsanız o bahsettikleri psikolojik baskıyı kendileri hissedecek.

Bakın ben hala bir pislik bekliyorum hafta içi. Terör olayını bahane edip bizim maçı pazartesiye bile atarlar maksat fb dinlensin...

Çevrimdışı mylife1903

Hakem mete o macta.
Bu hafta Mac yonetmedi kesin derbide.

Fb maci oncesi cuneyt hem lig hem cl maci yonetmisti, butun derby geleneklerine aykiri olarak o maca ozel olarak atandi.

Gsye yuklu girecem lonewolf eger kaybederseniz, camianin temsilci olaraktan seni mahvedecem forumda.

Çevrimdışı Tolga

Büyük sürpriz olmazsa derbinin hakemi Mete Kalkavan olur.

Etiketler: