Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1734003 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı MrtBlgc

Yine bize küfür ediyorlar ezikler

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2016, 21:51:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Braga Bursaspor'un yapması gerekeni yıllardır yapıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mülkübey

iki köy takımının standart mücadelesi oldu. ikinci maçta kırmızılı köy takımı eler.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2016, 21:56:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
2. maç da 1-0 bitsin güzel bir uzatma ve penaltılar izleyelim. Penaltılar ile kazanıp Galatasaray'a karşı çıksınlar  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

her maç bize küfür etmeleri aslında iyi bir şey demek ki bizden korkuyorlar ve onların tekerine çomak sokuyoruz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2. maç da 1-0 bitsin güzel bir uzatma ve penaltılar izleyelim. Penaltılar ile kazanıp Galatasaray'a karşı çıksınlar  :evillol:
@Yunus Emre Dökmeci bunu begendi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eniscan667

Bize küfür etmelerine hem de bu besteyle çaldırıyorum ya

Çevrimdışı MUTE

Maçtan önce 4-5 atıyorlardı. Taraftar da korkuyor deplasmandan farkına vardılar :))

Bu Braga zemini sentetik çim değil mi? Ben mi yanlıs biliyorum

Çevrimdışı bjkferhat

Fener avrupada iş yapar.Tr'de de şu oyunla bir adım önümüzde umarım puan kaybetmeyiz

Çevrimdışı cursedofdragon

Gerçekten muhteşem mücadele ettiler o kadar inanmışlar ki tribün ile berabere rakibi sahadan sildiler
Bu akşam...
Tebrikler BORUSSİA DORTMUND..  :evillol:

Fener avrupada iş yapar.Tr'de de şu oyunla bir adım önümüzde umarım puan kaybetmeyiz

hangi oyunla bir adım önümüzdeler :)

Çevrimdışı Tolga

Fb 1-0 kazanır diye düşünüyordum öyle de oldu ama çok zorlandılar.

Rövanşta da zorlanacaklardır ama turu geçerler diye düşünüyorum. Turu geçmeleri de bize yarayacaktır.

Bu haftaki Kayseri maçından birşey beklemeyin ama :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Fb 1-0 kazanır diye düşünüyordum öyle de oldu ama çok zorlandılar.

Rövanşta da zorlanacaklardır ama turu geçerler diye düşünüyorum. Turu geçmeleri de bize yarayacaktır.

Bu haftaki Kayseri maçından birşey beklemeyin ama :)

fenere dortmund gelsinde görelim :)

Biz ne zaman gruplardan çıksak hep güçlüler ile eşleştik çıktık atl. madrid geldi adamlar o sene kupayı aldı.Yine çıktık liverpool geldi zar zor geçtik.

Fener'den bal akıyor maşallah ama kaçarı yok o dortmund gelecek :D  :evillol:

Çevrimdışı bjkferhat

hangi oyunla bir adım önümüzdeler :)
Oyunu iyi tutuyorlar.Skor buldukları sürece kazanırlar ligte

Oyunu iyi tutuyorlar.Skor buldukları sürece kazanırlar ligte

lokomatif'i yenip seyircisiz geberik bursaspor'u yenemedikleri berabere kaldıkları gibi mi :)

Avrupada ki ile ligde ki futbol farklıdır :)

Çevrimdışı Ogün

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı bjkferhat

lokomatif'i yenip seyircisiz geberik bursaspor'u yenemedikleri berabere kaldıkları gibi mi :)

Avrupada ki ile ligde ki futbol farklıdır :)
Abi çok abartıyorsunuz kötü takım değiller bizi de yendiler her ne kadar hakem katkısı da olsa.

Maç olarak değerlendirmiyorum sene başını bir tarafa bırakırsak oyunlarında ciddi ilerleme var.

Çevrimdışı Ogün

Abi çok abartıyorsunuz kötü takım değiller bizi de yendiler her ne kadar hakem katkısı da olsa.

Maç olarak değerlendirmiyorum sene başını bir tarafa bırakırsak oyunlarında ciddi ilerleme var.
Sene başından beri ilerleme olduğu ortada ama takımları çok kabız. Şampiyon falan olamazlar.
Bizden iyi oynuyorlar demekse saçmalığın daniskası.

Çevrimdışı Tolga

fenere dortmund gelsinde görelim :)

Biz ne zaman gruplardan çıksak hep güçlüler ile eşleştik çıktık atl. madrid geldi adamlar o sene kupayı aldı.Yine çıktık liverpool geldi zar zor geçtik.

Fener'den bal akıyor maşallah ama kaçarı yok o dortmund gelecek :D  :evillol:
Dortmund bu yıl kupayı kimseye bırakmaz :D

Çevrimdışı Ogün

Dortmund bu yıl kupayı kimseye bırakmaz :D
Aubameyang!
Bundesliga'yı da alsalar keşke. :halay:

Bu arada Aubameyang sezon sonu Madrid yolcusu diyorlar. Onun da Real'de oynamak için babama söz verdim gibi bir açıklaması falan vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı Tolga

Aubameyang!
Bundesliga'yı da alsalar keşke. :halay:

Bu arada Aubameyang sezon sonu Madrid yolcusu diyorlar. Onun da Real'de oynamak için babama söz verdim gibi bir açıklaması falan vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Onu M.United da istiyor kime gider bilemiyorum :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne zaman Liverpool'un ev sahibi olduğu maçı izlesem zevk alıyorum. Premier Lig hakkaten başka dünya :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bakambu iki tane salladı bugün vay be nerden nereye :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MrtBlgc

her maç bize küfür etmeleri aslında iyi bir şey demek ki bizden korkuyorlar ve onların tekerine çomak sokuyoruz
Şu Karadeniz turundan 6 puanla dönelim o zaman göreceğim ben Volkan'ı Caner'i falan.  Özellikle GS deplasmanında elleri ayakları birbirine girecek. En ufak hatada yedikleri bi gol,  bizim olası Antalya galibiyetimiz fark 4 olacak.

Etiketler: