Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1739961 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Umut'a da genç dedin ya Rıdvan  :D
kendi yaşıyla kıyaslıyor herhalde adam 33 yaşına genç dedi

Çevrimdışı LuceGel

abi muğdat gs maçında gole giderken durmuştu fenere de aynısını yapmasın

Bilmiyordum Balkesin çok etkili bir oyuncusuydu ilk yarı Muğdat ellerinde tutamadılar devre arası.Akhisar gs maçlarında oluyor her türlü film burda durmasın artık .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Arda iyi oyuncu da,

Real Madrid'e giden Altıntop gibi olacak bu gidişle.. :D

Arda'nın oyun tarzı al gülüm ver gülüm, duran toplar, yavaşlayan oyunlar...
Ceza sahasının oraya yerleşip de yok kesme orta falan filan da...
Hızlı geçişlerde hiç yok, adam 20m depar çekemez...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı raichu

manu 10 kişi kalmış bunlarda west ham a çalışıyor  :D

Çevrimdışı mylife1903

kendi yaşıyla kıyaslıyor herhalde adam 33 yaşına genç dedi

Yok artik, subyan

Su forumda ridvandan 1000 kat daha iyi yorum yapacak 10 arkadas sayarim bu seytan ridvan orada oturuyor ve para kazaniyor bu isten.

Yazik

Diger futbol programlari da ayni boyle. Dogru duzgun iki Kelime edemeyen adamlari tvye cikartiyorlar. Yoneticiler desen ayni, futbolcularin hali meydanda.

Futbol ile uyutuyorlar ulke gundemini, diye dusunuyorum bazen.

Rusca iki tane spor gazetesi aliyorsun basketboldan hokeye tenise voleybola Her turlu haberi buluyorsun, hatta atletizm falan konu olursa dehset uzmanlar var, bizim orhan pamuktan falan daha iyi yazar olur adamlar.

Genc umut penalti kazandirdi genc selcuk penaltiyi gole cevirdi. Tee allahim

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı LuceGel

Abdullah Avcı:Puanlarımız gaspediliyor biz nasıl Leicester gibi çıkış yapacağız.A.Avcı ligin dinamiklerini çok iyi biliyorsun ligin ilk yarısı Fener maçınızda çift sarıdan atılan oyuncun bağırıyordu atılacam diye Emre sahada yürüyordu çıkarmadın sen önce onların hesabını ver sonra konuşup hesap sor.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Rotasyona giden Akhisara ve bir gece önce febe'li pfdk başkanı tarafından aranan hakem Göçek'e güvenimiz tam(!)
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi MUSTAFA_

Fenere bu maçı kaybettirmezler.Skor için maç oynanıyor. Türkiye'de adalet yok  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Rotasyona giden Akhisara ve bir gece önce febe'li pfdk başkanı tarafından aranan hakem Göçek'e güvenimiz tam(!)

Taner abi pfdk baskani neden hakemi arasin?tetikcinin teki zaten bu, ne yapacagini soylemeye gerek yok. Belki talimatlari anlamadiysa,

-huseyin nasilsin
-ben pfdk baskani
-anlamadim
-anlarsin
-anlamadim
-simdi ortaya duduk cal ki pfdklik bisi olmasin bu Mac
-anlamadim
-kuddusi baskan dedi ya
-aaaa onu anladim

Çevrimdışı bjkferhat

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı bjkferhat

O değil de bu akılsız vitor topalı yırtık adele ile oynatıyor.Kariyerini bitirecek adamın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2016, 19:08:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hakem düdüğü çaldıktan sonra topu nasıl eliyle düzeltebiliyor Volkan?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hasan alinin darbeye bak rodellaga bir tane yapıştırsa süper olur

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bjkferhat

Hakem düdüğü çaldıktan sonra topu nasıl eliyle düzeltebiliyor Volkan?
Aynen ya benim de gözüme takıldı acaba bilmediğim bir kural mı var dedim

Çevrimdışı fore_kazık

Hadi akigolar yenin şu feneride yarın kazanıp yine maç eksiğiyle lider olalım...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı MUTE

Hadi akigolar yenin şu feneride yarın kazanıp yine maç eksiğiyle lider olalım...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akhisar alamaz da berabere biter belki

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2016, 19:15:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Akhisar, Şener'in kanadını zorlarsa daha rahat pozisyonlar bulur.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: