Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1741060 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2016, 16:44:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Mehmet Batdal'dan özür diliyorum, golü taktı 2-0 :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2016, 16:45:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı onder23

Cenk ahahah

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Cenk'in kalede olacağını bilseydim direk verirdim Başakşehir'e yazık oldu oranı güzeldi :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı OrhanAker

Cenkkkk

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yazın Muslera ve Sneijder gidince of of kafadan 5 sene yok gese.. :evillol: :evillol:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı raichu

konya da bugün yenerse bunlar anca 5. olur  :kop:

Çevrimdışı 'TaNeR'

güya topu dışarı tokatlıyor... zaten önde duruyon biraz kaleden, nasıl kaleci bunlar...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kutay

bu cenki 600 bine satmak büyük başarıymış cidden iyi kakalamışız  :evillol:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Insallah kume duserler. Bu sene kume dusme potasi cok az puan topladi iyi bir yaris olsaydi gs kumeyi zorlardi.

Hakemler de yakinda donecekler, dusenin dostu olmaz.

Allah gani gani belanizi versin caldiklariniza sayin.

Çevrimdışı bjkferhat

Kalelerinde muslera olmasa en az 15 puan az toplarlardı.Kaleci bu kadar önemli işte biz senelerdir çöplerle idare etmeye calısıyoruz bu sene kalecisiz şampiyon olursak bambaşka olur

Çevrimdışı LuceGel

Ah ulen Cenk bu kadar erken patlamayaydın iyiydi dayanamadın 1-2 maç  :biggrinking:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Batdal 2 tane golü yedi kazma ya cenkte güzel içeri attı topu

Çevrimdışı MrtBlgc

Bizim maçta satılan bilet sayısı 2200 civarı.  Maçın haftaiçi oynanacak olması büyük etken.  Peki neden sürekli pazartesi maç yapıyoruz?  Hadi geçen hafta FB'nin Avrupa maçı vardı ondan dolayı diyelim,  bir önceki hafta da pazartesi oynadık galiba.  Şimdi yine pazartesi. Resmen maça taraftar gitmesin diye yapılıyor ve gözüken o ki istediklerini elde ediyorlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Bizim maçta satılan bilet sayısı 2200 civarı.  Maçın haftaiçi oynanacak olması büyük etken.  Peki neden sürekli pazartesi maç yapıyoruz?  Hadi geçen hafta FB'nin Avrupa maçı vardı ondan dolayı diyelim,  bir önceki hafta da pazartesi oynadık galiba.  Şimdi yine pazartesi. Resmen maça taraftar gitmesin diye yapılıyor ve gözüken o ki istediklerini elde ediyorlar.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En baştan beri fikstür zincirleme olarak bizim dezavantajımzda ilerliyor.

Pazartesi derbi vardı. Fb içeride kupa maçı oynayacağı için onun maçını Çarşamba , biz deplasmanda oynadığımız için de bizim maçı Perşembe oynattılar haliyle de Fb lig maçını Pazar biz de lig maçını Pazartesi oynuyoruz mecburen.

Gelecek haftaki Ç.Rize maçı Cumartesi günü ve ondan sonraki haftalar genelde Cumartesi ve Pazar olacak maçlarımız.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Hepsi sahtekar bunların ... umutoviç aattt kendinii...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hepsi sahtekar bunların ... umutoviç aattt kendinii...
umut dünyanın en kötü oyuncusu ya emek hırsızı aynı zamanda hiçbir icraat yok atıp duruyor kendini pislik herif

Etiketler: