Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1741185 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı EMİR EMRE

4-4-2 örnekleri geliyor... Var mı arttıran?  :D

Son torbadan Almanya şampiyonu çekmiştik, unutulur mu  :lol:

Çevrimdışı raichu

Ts yarın kaybederse 27'de kalıyor. Mersin'in de 20 puanı var.
pardon ya niyeyse 24 diye kalmış aklımda

Çevrimdışı raichu

napoli maçı 3-1 bitmiş çağrı birini tutturdu diğeride olabilir gibi  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Leicester örneğini sadece taktiksel formasyon (4-4-2) için vermedim. Leicester, PSG ve Atletico'dan sonra rakamsal verilere göre en iyi 3. savunma takımı. Fakat majör liglerdeki lider takımları baz alırsak %44 topla oynama ve %69 isabetli pas yüzdesi ile açık ara en kötü takım. Takımda isabetli pas yüzdesi en yüksek oyuncu %81 ile Kante.

Orta alanda iki merkez orta sahayla ve iki santrafor ile oynamalarına rağmen çok az pozisyon veriyorlar. Sürekli tam saha pres yapıyorlar ki özellikle Kante, Okazaki ve Vardy gibi enerjisi yüksek oyuncular çok kritik rol üstleniyorlar. Sürekli alan daraltıp, takım boyunu olabildiğince kısa tutup - çoğu zaman 25-30 metre - hızlı ve çoğunlukla doğru hücumlar ile neredeyse her maç skor üretiyorlar. Tabii burada Mahrez ve Leicester'in hücum şablonları çok önemli.

Leicester, EPL'nin en çok pas arası yapan ve ikili mücadele kazanan takımı. Burada Kante çok büyük rol oynuyor. Zira açık ara tüm Avrupa'nın en iyisi. Fakat bu durum takım halinde baskı merkezlerini doğru kurgulamalarının ve forechecking'i iyi uygulamalarının bir sonucu...

Leicester, belli özellikleri ile Atletico'ya benziyor fakat bu oyuncu kalitesi ile oyun disiplininden kopmadan bu oyunu oynamak; 2 maç dışında 27 maçta skor üretmek; şimdiden 17 galibiyet ile 60 puan toplayıp, sadece 3 kez yenilmek büyük iş.
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2016, 00:26:22 atalay ]

Çevrimdışı bjkferhat

Pereira zırlağı Beşiktaş oynasa bu zemini düzeltirdiniz demiş.Adam maç başlamadan puan kaybedersem bahanem ne olsun diye planlıyor.Şu herif kollanan Fb'de olmasa Türkiye'de her takıma küme düşürtme potansiyelindedir.
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2016, 00:52:03 Tolga ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Leicester örneğini sadece taktiksel formasyon (4-4-2) için vermedim. Leicester, PSG ve Atletico'dan sonra rakamsal verilere göre en iyi 3. savunma takımı. Fakat majör liglerdeki lider takımları baz alırsak %44 topla oynama ve %69 isabetli pas yüzdesi ile açık ara en kötü takım. Takımda isabetli pas yüzdesi en yüksek oyuncu %81 ile Kante.

Orta alanda iki merkez orta sahayla ve iki santrafor ile oynamalarına rağmen çok az pozisyon veriyorlar. Sürekli tam saha pres yapıyorlar ki özellikle Kante, Okazaki ve Vardy gibi enerjisi yüksek oyuncular çok kritik rol üstleniyorlar. Sürekli alan daraltıp, takım boyunu olabildiğince kısa tutup - çoğu zaman 25-30 metre - hızlı ve çoğunlukla doğru hücumlar ile neredeyse her maç skor üretiyorlar. Tabii burada Mahrez ve Leicester'in hücum şablonları çok önemli.

Leicester, EPL'nin en çok pas arası yapan ve ikili mücadele kazanan takımı. Burada Kante çok büyük rol oynuyor. Zira açık ara tüm Avrupa'nın en iyisi. Fakat bu durum takım halinde baskı merkezlerini doğru kurgulamalarının ve forechecking'i iyi uygulamalarının bir sonucu...

Leicester, belli özellikleri ile Atletico'ya benziyor fakat bu oyuncu kalitesi ile oyun disiplininden kopmadan bu oyunu oynamak; 2 maç dışında 27 maçta skor üretmek; şimdiden 17 galibiyet ile 60 puan toplayıp, sadece 3 kez yenilmek büyük iş.

Sanırım işin gereği olacak müthiş bir analiz okuduk yine. Teşekkürler öncelikle.

Beşiktaş'a göre artıları takım savunmasını daha iyi yapmaları ve bireysel performans gösteren oyuncuların bu başarıyı şimdiye dek ligin tamamına yaymış olmaları sanırım.

Bu yazını okuduktan sonra takımımızda da başarı yaratabilecek ve yüksek potansiyelli Töre, Oğuzhan gibi oyuncuların gayri tesadüfi olarak formsuz maç sayısının çok fazla olması beni çok endişelendiriyor. Bence son 1-2 sezonda son haftalarda havlu atmamızın ve bir iki mağlubiyetle çözülmemizin temel sorunu da bu.

2. olarak da yıllardır kalemizde iyi bir kalecinin olmaması diyebiliriz herhalde.

Çevrimdışı atalay

Sanırım işin gereği olacak müthiş bir analiz okuduk yine. Teşekkürler öncelikle.

Beşiktaş'a göre artıları takım savunmasını daha iyi yapmaları ve bireysel performans gösteren oyuncuların bu başarıyı şimdiye dek ligin tamamına yaymış olmaları sanırım.

Bu yazını okuduktan sonra takımımızda da başarı yaratabilecek ve yüksek potansiyelli Töre, Oğuzhan gibi oyuncuların gayri tesadüfi olarak formsuz maç sayısının çok fazla olması beni çok endişelendiriyor. Bence son 1-2 sezonda son haftalarda havlu atmamızın ve bir iki mağlubiyetle çözülmemizin temel sorunu da bu.

2. olarak da yıllardır kalemizde iyi bir kalecinin olmaması diyebiliriz herhalde.

Beşiktaş'a göre artıları çok fazla, oraya hiç girme. Leicesterlı oyuncuların büyük bölümü kariyerlerin en iyi performansını gösteriyorlar. Fakat performansları hiç dalgalanmadı. Çizgiyi sürekli korudular. Mesela yukarıda enerji vurgusu yaptım. Beşiktaş'ın enerjisi en yüksek ve oyunun vazgeçilmezi olan oyuncusunun haftalardır enerjisi düşük.(Olcay) Hücum oyuncuların performanslarında dalgalanmalar var. Fakat buna rağmen halen üretiyoruz. Sorun hücum pratiğimizin dışında üretmemiz.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2018, 18:56:28 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2016, 00:55:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
napoli maçı 3-1 bitmiş çağrı birini tutturdu diğeride olabilir gibi  :evillol:

Lizbon'u resmen biçti hakem. Alenen kırmızıyı çıkaramadı üstüne itirazdan Lizbonluyu attı. Her yerde lobi var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Beşiktaş'a göre artıları çok fazla, oraya hiç girme. Leicesterlı oyuncuların büyük bölümü kariyerlerin en iyi performansını gösteriyorlar. Fakat performansları hiç dalgalanmadı. Çizgiyi sürekli korudular. Töre, Olcay ve Ozzie'nin en büyük sorunu istikrar zaten. Mesela yukarıda enerji vurgusu yaptım. Beşiktaş'ın enerjisi en yüksek ve oyunun vazgeçilmezi olan oyuncusunun haftalardır enerjisi düşük.(Olcay) Hücum oyuncuların performanslarında dalgalanmalar var. Fakat buna rağmen halen üretiyoruz. Sorun hücum pratiğimizin dışında üretmemiz.

Olcay kesinlikle hücumda en önemli oyuncumuz. En yetenekli, en zeki veya en bitirici değil ama Olcay'ın başarısı takımla inanılmaz paralel gidiyor. Şubat ayından beri oyun olarak geri gitmemizin en büyük sebebi Olcay'ın oyuna hiç etki edememesi.

Umarım başta Olcay olmak üzere, Oğuzhan, Töre ve Mario artık insanüstü bir çaba ve azimle bu takımın gol sorununu çözebilirler. Son 4 resmi maçta 2 gol Beşiktaş'a yakışmıyor.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Rusescu bu hafta ligde 9. golüne ulaştı. Üstelik 6'sını son 5 haftada attı.

Çevrimdışı raichu

Lizbon'u resmen biçti hakem. Alenen kırmızıyı çıkaramadı üstüne itirazdan Lizbonluyu attı. Her yerde lobi var.
izledim ya herifin ayağını kırıyordu resmen yan hakem de direk oraya bakıyordu ama maalesef dediğin gibi lobi heryerde

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olcay kesinlikle hücumda en önemli oyuncumuz. En yetenekli, en zeki veya en bitirici değil ama Olcay'ın başarısı takımla inanılmaz paralel gidiyor. Şubat ayından beri oyun olarak geri gitmemizin en büyük sebebi Olcay'ın oyuna hiç etki edememesi.

Umarım başta Olcay olmak üzere, Oğuzhan, Töre ve Mario artık insanüstü bir çaba ve azimle bu takımın gol sorununu çözebilirler. Son 4 resmi maçta 2 gol Beşiktaş'a yakışmıyor.
olcay iyidir hojtur ama benana :D şaka bir yana bitik resmen ya çok acayip bitirmeliyiz pozisyonları çok gol kaçırıyoruz  :)

Çevrimdışı b.damatoglu

Teknik direktor takimi. Ranieri sevdigim bir hoca. Defames oyuncularindan iyi teknik direktor oluyor.
Insallah sampiyon olurlar.

Ranieri de aslinda loser hocalardandir. Cuper gibi. Zaten bunlarin winner hali lucescu oluyor.

West ham meselesine gelince bilic firsat tepti. Iyi puanlar topladi AMA aptal Aptal puan verdikleri maclar oldu. Simdi ranieri ile sampiyonluk icin mucadele ediyordu.

Su emenike konusunda kil oluyorum. Fbye para hediye edecek. Yahu gul gibi mustafa Pektemek var, emenike alinir mi?

Bizim yonetimin hatasi var, bilice diyeceklerdi Sen al bu mustafayi 7milyon euroya 2 milyon senin.
Pektemeki Bilic mi uzattı yoksa yönetim mi o da meçhul. Pektemekin arkası her anlamda kuvvetli...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı b.damatoglu

4-4-2 örnekleri geliyor... Var mı arttıran?  :D
Tolgay sağlam olduğu sürece 4-4-2 bize her türlü uyar.

Hele Aras da tutarsa tam bizlik

Çevrimdışı mylife1903

Pektemeki Bilic mi uzattı yoksa yönetim mi o da meçhul. Pektemekin arkası her anlamda kuvvetli...

Ben de dusunuyorum herhalde mahalle baskisindan kadroda tutuluyor, diye.

MuhafaZakar futbolcu kontejyani herhalde.

12 yabanci olmak uzere 12 yerli, yerlilerden 4u sakalli 2si dovmesiz biri muhafazakar, biri altyapidan iki tanesi gurbetci gibi bir yazilmamis kanun olabilir.  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı denilanz

Ben beklediğimizin aksine FB'nin bugün takılmayacağını düşünüyorum. Maalesef çok moralliler ve son maçlarda eskiye nazaran daha iyiler. Zorlanacaklarını bile sanmıyorum hatta.

GS ise düşüşe devam eder. Beraberlik çıkarabilirlerse sevinsinler.

Ayrıca:
Kasımpaşa - Antalya 1
Konya - Trabzon 0

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs-Başakşehir          Ms 2
Akhisar-Fb               Ms 1
Konya-Ts                 Ms 1
BEŞİKTAŞ-Eskişehir   Ms 1

Çevrimdışı denilanz

İnşallah böyle olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tertemiz olur akhisarla biz yensek gerisi ne olursa olsun

Çevrimdışı mylife1903

Trabzonspor yensin yahu. Bizim maca kadar puan toplasinlar fb macina kadar da kalerine gol toplasinlar

Çevrimdışı LuceGel

Fenerin bugün çok zorlanacağı puan kaybedeceği bir maç Hüseyin Göçek devreye girmezse.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Etiketler: